- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi mavisinesi
-
bu arada yanlış anlaşılmasın.. kimse evlendi diye ailesini göz ardı edecek değil..
ama bu kadar da içiçe olmak istemesi normal değil..
bir de kıskandığım ve didiklediğim zaman bişiler çıkar mutlaka demişsiniz..
neler çıkıyor? aldatma tarzı bir şey değildir inşallah??
evide terk edip gitsin madem öyle.
ailesinin yanına gitsin. baksın onlara calışsın.
alla alla ya...
lütfenn okuyup cevap akıl verin evliliğim bitmek üzere.. nerde yanlış yapıyorum
oturup konuştunuzmu peki ?demesi kolay oluyor ama yaşantısı uymuyor.. ne olacak valla bilmiyorum ne istiyor ne bu kadar ailecisin anlamıyorum ya
benimde ailem var ben onlarıda yanımda istemem ve ailesini daha tanımadan söyledim ona ev ev üstüne yuva kurmak istemem diye şimdi neyin derdinde aklım almıyo
merhaba bayanlar
eşim ailesiyle ilgili ne olursa olsun beni haksız bilir bana hak vermeden anlamadan dinlemeden konuyu istediği yere çekip
kavga ederiz. birlikte bizle alakalı tek ettiğimiz kavga da facebooktur kıskanmalarımdan dolayı kendisini rahat bırakmadığımdan yakınıp durur durur ama onu herzaman denetlemem
hissederim bana yanlış yaptığı gözlerinde görüyorum yanlışını ozmaan didiklerim o zamanda mutlaka bir şeyler çıkar ortaya
diğer kavga sebebimiz ise herkesin ettiği aile kavgası sürekli ailesiyle birlikte yaşamak ister evlenmeden ona söyledim kabul edemem yuva üstüne yuva kurmaktan yana değilim dedim
hiç bir arada olup çok mutlu olan evliliği yaşayan kimseyi ne gördüm ne duydum korkumdan hiç buna yanaşmadım.
evlendim 2. haftamda evli çocuklu kardeşini yanına çğrdı iş buldu memleketen getirdi 3 ay onunla yaşadık sonra karısı eltim geldi çocugyla onlada 2 ay yaşadık
bu sıra annesi geldi küçük erkek kardeşi geldi sorsanız 10 aylık evlilikte daha evim yeni boşaldı 2 aydır kimseler yok
şimdi benden istediği istemekde yok çünkü o ev benim evim değil yuvam değil insanın rahat ettiği tek yer kendi evidir bunu bilir söyler ama ben o evimdede rahat edemeyeyim diye düşüncesizlik eder
kardeşi liseye başlayacak memlekette kazandı okulunu ailesi orda tuuttu burda yanımda okutcam diye bu konu daha önceleride açılırdı istemediğimi rahat etmek istediğimi belirttim oda yüzüm düşünce şaka maka
diyerek hep geçirdi şimdi ciddi ciddi çağırdı bende istemediğimi dile getirince en kötü yine ben oldum annesi babası orda ne diye ben belimi çocuga bağlayayım ne gereği var
sanki istanbulda üni kazandıda hayatıyla oynuyorum öyle birşeyde yok.. olsa onada razı olurum mecbur geleceğiyle oynamak istemem ama şuan ki durum keyfii eşimin sadece keyfiii
kavga sırasında sen babacılık yaparsın ama ben annecilik yapamam evimde rahat dolanmak kaskatı olmak istemiyorum dedim bu sözüme çoook alınmış... ağrına gidecek ne dedim böyle...
ailem ailem diyen birisi tamm herkesin ailesi kendine özeldir ama eşim tamamen abartma yolunda kendisi gurbette olup ailesine bakmaya çalışan bundan dolayı onlardan uzak kalan biri
eee bunun suçlusu ben miyim ? her fikri evlenince hepsini yanına almak istemesiyle çıktı. bende isterim kötü hayat yaşamasın ama benim günahım ne tek istediğim
evimde huzurlu mutlu yaşamak evime gelecek üyelerin bundan sonraki bebişlerim olması.. ya aile kurduk biz ne diye kuruldu bu aile neden kuruldu aklım almıyor.
annesi alıngan oğullarını hala kıskanan biri geri yönü iyi ama bi anda suratı düşüp yüzüyle sesiyle fark ettiriyor aynı huy küçük çocuktada var hala bi kıskançlık var
durup durup evimde bu kavgalar zamanla olacak olacak büyüyecek tahamülü olmıcak birgün patlak verecek bunlardan uzak kalıp ailesiyle hep iyi olmak istiyorum korkularım var
anlamak istemiyor
neyse bu kavganın üstüne eşim benden boşanmak istediği herkese duyurdu annemde dahil telefnda arayıp akıl ver boşancam dedi kendi aileside haberdar
bizi resmen orta yere çıkarttı daha bu kavganın 10 dk öncesi bana seni çok seviyorum ama öyle böyle değil diyen adam 10 dk sonrası kavagnın üstüne benden nefret eden beni pis gören boşanmak isteyen adam oldu
bu adam normalse ben mi anormalim ?
kafam binbeşyüz hiç bişey algılamıyorum anlamıyorum yapamıyorum işyerinde mala resmen bağladım.
çok sıkıldım bıktım usandım. her kavgada küçükte büyükte konu ne olursa olsun hep aynı tepkiler seni sevmiyorum nefret ediyorum pissin diyo çok zoruma gidiyo siniri geçince düzelsede
benden çok şey gidiyor anlamıyor şimdi durumu baya ciddiye aldı boşanmaktan başka bişey demiyor yatagını ayırdı
ya ben ne ettim ne oldu tek evimde huzurumu düşünmemmi zoruna ağrına gitti bunları benim değil annesinin babasının düşünmesi gerekmezmiydi oğluna nasihat edip olum ben burda neyim bakarım çocuguma karın çalışıyo diğerinin elinde bebek var
sizin yaptgınız akıl işimi delikanlı çocuk evinizde hanımlarınızn yanında rahat edebileceklermi olmaz bu iş deyip kestirip atılsa benim söylememe bile gerek kalmazdı
ama kimsede ince fikir yok eşim tarafı karadenizli bundanmı bu kadar rahatlık bilemiyorum ben anlamıyorummmmm aynı düşünceyi alt kattaki eltimde düşünüyo ama dile getiremiyo olacakları bildiğinden
susuyor sadece bana söylyor. ne olacak benim bu halim
biri bana akıl versin çokk sıkıldımm bunaldım halada çok seviyorum eşimi yuvamı böyle konu yüzünden boşanması mı olur dostlar akıl verin bana ne yapayım benle konuşmaz ttek söylediği boşucam seni
sinirim baş ağrımın sebebi senmişsin hayatımı çok kasmışsın oooh gece boşanacam diye uyudum gayet derin rahat uyudum diyo
canımm çoook yanıyooo ne yapacam bilemiyorum yardıım edin
boşarsa daha yaşım 23 dul mu kalıcam bu yaşımda hiç bebişim olmayacak mı böyle nereye kadar yaşanıcak bu dünya... ALLAH ım yardımcım olsun ne yapaym deyin bana bişi lütfennn
Benimde yaşım 23 ve erkek arkadasimin babanneside gelinini oğluna 10 yıl kötülemis en yakın arkadaşımın babaanneside yani erkekler 10 yıldan sonra ailesinin yanlış yaptığını karısının haklı olduğunu anlıyor ama esiniz daha erken yaşta boşanmak istiyorsa kesin birisi kanina girmistir
oturup konuştunuzmu peki ?
kardeşi liseye başlıyo senin adam olarak düşünmen gerekenleri ben düşünüp söyleyincemi kötü oluyorum diyorumsizin hakli sebeplerinizi kabullenmiyorsa anlayacagi dilden konusun o zaman. Ben evde rahat edemeyecegim yerine, genc erkegin ne isi var evde, allah iftiradan saklasin ben milletin lafindan sozunden sakinirim deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?