evliliğim bitmek üzere ne olur akıl verin

bu kadar ailesine düşkün bir adam, kendi ailesini kolay kolay kuramaz..
ve de bu kabul edilebilecek bir şey değil. madem öyle evlenmeyecekti...

siz sakın ödün vermeyin. bence sadece sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor, blöf yapıyor, pes ettirip "tamam gelsin kalsın" demenizi istiyor.

boşanırsanız da dünyanın son değil.
23 yaşındasınız , çoğu insanın evlilik için erken olduğunu düşündüğü bir yaşta..
elbet ki karşınıza bir sürü insan çıkar daha...
evlenirsiniz de çocuk sahibi de olursunuz..

he ben demiyorum ki boşanın ama adam ısrarlıysa, bu hareketleri ilerde de artarak devam edecek demektir... bi düşünün derim ne yapmak istediğinizi.. böyle onun ailesiyle içiçe bir yaşam hoşunuza gidecekse sorun yok...

bu arada yanlış anlaşılmasın.. kimse evlendi diye ailesini göz ardı edecek değil..
ama bu kadar da içiçe olmak istemesi normal değil..

bir de kıskandığım ve didiklediğim zaman bişiler çıkar mutlaka demişsiniz..
neler çıkıyor? aldatma tarzı bir şey değildir inşallah??

evide terk edip gitsin madem öyle.
ailesinin yanına gitsin. baksın onlara calışsın.
alla alla ya...

Yorumların için sana çok teşekkür ederim malesef o konulara giremicem girmek istemiyorum..
ama ne yapacam böyle fikrim yok..

evide terk edip gitsin madem öyle.
ailesinin yanına gitsin. baksın onlara calışsın.
alla alla ya...

demesi kolay oluyor ama yaşantısı uymuyor.. ne olacak valla bilmiyorum ne istiyor ne bu kadar ailecisin anlamıyorum ya
benimde ailem var ben onlarıda yanımda istemem ve ailesini daha tanımadan söyledim ona ev ev üstüne yuva kurmak istemem diye şimdi neyin derdinde aklım almıyo

sakin birlesme kayinvalde ve kayinbaba ile oturmak cok zor siz diye birsey kalmaz ozeliniz hic olmaz biz 6 senedir oturuyoruz cok zor is yuzunden mecburen oturuyoruz kabul etme sakin

Benimde yaşım 23 ve erkek arkadasimin babanneside gelinini oğluna 10 yıl kötülemis en yakın arkadaşımın babaanneside yani erkekler 10 yıldan sonra ailesinin yanlış yaptığını karısının haklı olduğunu anlıyor ama esiniz daha erken yaşta boşanmak istiyorsa kesin birisi kanina girmistir

23 yasinda dul kalmak ki hic sevmem bu tabiri 33 yasinda cocugunla ortada kalmaktan iyidir bence ayrica mutsuz bi evlilik.. of cok zor valla ben olsam tepkimi koyardim istemiyorum derdim illada getirmek isterse ablasi annesi artik kimibyakin goruyosam onunla konusurdm kibar bi dille yinede anlamiyolarsa gule gulebderdim boyle hayat mo gecer hem cok gencsin Allah yardimcin olsun

lütfenn okuyup cevap akıl verin evliliğim bitmek üzere.. nerde yanlış yapıyorum

cnm sen hiçbir yerde yanlış yapmıyorsun haklısın. ama eşin sana neler söylüyor neler yapıyor haksız. umursamaz görün bakalım ne olucak

ayrıca başına bir iş gelecekse de çoluk çocuğun olmadan gençlikte gelsin. dünyada ki tek erkek o değil. sana böyle davranmaya hakkı yok

oturup konuştunuzmu peki ?

Ne yazacagimi bilemedim,Bu kadar aileye düskünlük iyi degil,kendi ailesini kurdugunun farkinda degil her seyden önce,hic karsiniza alip konustunuz mu,biz yeni evliyiz yatili misafirimiz eksik olmuor,daha birbirimze doyamadik Fln die,yani o da farkinda mi anormal bir durum oldugunun,yoksa gayet normal mi,isiniz zor gibi görünüor,ins hakkinizda hayirlisi olur.

(( NE YAPACAM BEN KIZLAR NE YAPAYIMMM KONUŞMUYOR TEK SÖYLEDİĞİ BİTTİ BOŞANACAM SENDEN
KAFAMDA RAHAT EDECEK.. 2 GÜNDÜR BU HALDEYİZ

sizin hakli sebeplerinizi kabullenmiyorsa anlayacagi dilden konusun o zaman. Ben evde rahat edemeyecegim yerine, genc erkegin ne isi var evde, allah iftiradan saklasin ben milletin lafindan sozunden sakinirim deyin.

oturup konuştunuzmu peki ?

Konuşmuyor benimle tek bildiği boşancam demek..
hi,ç bir gün bir kavgamızda karşısına alıp beni adam akıllı ne dinledi ne konuştu barışıp kavgaların üstüne silecek çektik
daha hiç konuşmadık her kavgamız böyle konuşmaya kalkılırsa kavgadan başka bşey olmuyo....

sizin hakli sebeplerinizi kabullenmiyorsa anlayacagi dilden konusun o zaman. Ben evde rahat edemeyecegim yerine, genc erkegin ne isi var evde, allah iftiradan saklasin ben milletin lafindan sozunden sakinirim deyin.
kardeşi liseye başlıyo senin adam olarak düşünmen gerekenleri ben düşünüp söyleyincemi kötü oluyorum diyorum
kavga zaten başladı ne desem boş kardeşin melakede olsa arkadaş genç delikanlı bunu niye düşünemezzz ya allah ım sabır verr bana istemediğim şeyler yaşatma..

Bence de eşin blöf yapıyor ki sen bir adım geri atasın. Ama söylediği sözler çok kötü. Evliliğin ilk yıllarınd eşler hemen hemen her kavgada boşanmaya getirir sözü eşin de öyle yapıyor. Bence geri adım atma eğer başka sorunlar ( eşinin hataları varsa ) sakın sakın geri adım atma dik dur bence Umarım herşey gönlünce olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…