evliliğim bitmek üzere ne olur akıl verin

Ya su adamlarin blofunu yemeyin. Ay bosayacak beni dul kalacagim diye diye her dediğine tamam derseniz her kavganizda lafinii size geçirmek icin tabi bosanacagim der ben olsam bende yaparim.

Boşanacak adam bir dk durmaz o evde boşa
mavra atmasin yattigi yerden. Az dik durun cesaretli kararli olun ya bu nedir.
"ben bu evde ikimizden başka kimseyle yasamak istemiyorum sen aileni benden daha çok istiyorsan ve onlarla yasamak istiyorsan ben birşey yapamam yanlarina gidebilirsin "diyeceksiniz.Bagirmaya tartışmaya bile gerek
yok cesur net ve kararli olun yeter.

yuvanızı yıkmak kolay mı geliyor ?
23 yaşında dulun hayatı ne olur hiç düşünüyormuusnuz ? benim gerçekten nasl toparlarım kendimi bilemiyorum
eşim normale bakarsak 4 4lük tür gerçekten çok iyidir çok iyi eştir sever sevgi yumağıyla herşey güzeldir ama işte konu bu aile mevzusu olunca adam 365 derece dönüşte...

(( NE YAPACAM BEN KIZLAR NE YAPAYIMMM KONUŞMUYOR TEK SÖYLEDİĞİ BİTTİ BOŞANACAM SENDEN
KAFAMDA RAHAT EDECEK.. 2 GÜNDÜR BU HALDEYİZ
Bence cok dik dur tamam bosanalim bencese boyle olmaz vs de ayrica cok gencsin daha akil vermek degil asla yanlis anlama ama lutfen oku bi sekilde elinde bi meslegin olsun bosaniyosada bosansin ne yapabilirki en fazla 2 ay sonra gecer acisi kendine ugras bul bi sure sonra iyikide bosanmisim diceksin. Ama bencede blof yapiyo. Gel avukata gidip detaylari konusalim de nafaka tazminat vs. dedigim gibi dik dur bakalim nasil etekleribtutusuyo

boşanıcam derse. dur sen boşama ben seni boşuyum de...
bune ya. evcilik mi oynuyosunuz. boşanıcam boşanıcam.
git boşan ya.. tehdit etmekle eline ne geciyosa

Ben sizin konunuzda tek bi çıkar yol göremedim.
Üstelik yakaladığım şeyler var diyorsunuz ve anlatamadığınza göre durum gerçekten çok vahim.
Daha çok gençsiniz. İlerde evliliği kurtarmak için çocuk yapmaya kalkarsınız ama inanın o çocuğa yazık olur. Çünkü eşiniz düzelmez.

Yani neresinden tutsam elimde kalıyor. Size hiç saygısı yok, isteklerinizi dikkate almıyor. Sürekli bi yanlışını yakalıyorsunuz. Yuva yıkmak kolay değil tamam da, nereye kadar devam edecek böyle? Sizin mutluluğunuz huzurunuz saçmasapan bi yuvadan daha mı önemsiz?

ONUN İÇİN GAYET NORMAL ONLAR OLUNCA VE BEN ONLARA İYİ OLUNCA DAHA BİR HOŞNUT OLUYOR..

Evleneli henüz 10 ay oldu ve bu 10 ay içerisinde bütün tartışmalarımız kavgalarımız hep eşimin ailesi yüzünden oldu defalarca boşanma aşamasına geldik defalarca adliye kapısında bulduk kendimizi ama yapamadık çünkü her defasında birbirimizi sevdiğimizi anlayıp sarılıp geri dönüyorduk ki sizin anlattıklarınızın yanında çok basit şeylerdi sebepleri. Benim eşimde Karadeniz erkeği ailesine tek bir olumsuz bir yorum yap kıyameti kopartır annem kardeşlerim hepiniz birsiniz der yani artık bizde bir aileyiz anlayışı yok. İyi bir eşim var seviyorum ama bazen o kadar yoruluyorum ki boşanıp kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum. En son çok kötü şeyler yaşadım ailesinin yanında küçük düşürdü beni saatlerce ağladığımı biliyorum artık bitti dedim boşanmaya karar verdim kadir kıymet bilmeyen insana ömür feda edilmez dedim aileme söyledim, çalışan kendi ayaklarının üstünde duran özgüveni yüksek bi bayanım fakat boşanmak o kararı vermek o kadar zor ki. Ailem destek olmaya çalıştı gurbetteyim geldiler yanıma böyle şeyler bi başına karar verilmez sen sahipsizmisin dediler ama boşanmama yardımcı olacaklarına barıştırma yoluna gittiler. Kararlıydım eşimden nefret ediyordum adeta o kadar soğudum ki hiçbişeyi gözüm görmedi herşeyi düşündüm insanlar, düşünceleri geçti gözümün önünden birbir..,düşünsenize henüz yıl olmamış insanlar hala hayırlı olsun derken siz ayrılıyosunuz... napıcam ben şimdi diyosunuz... Ben kararımda sabitken bi anda hamile olduğumu öğrendim vazgeçtim aman Allahım okadar zor şeyler ki ama ilerde eminim yine aynı şeyleri yaşıycam. bu bir gerçek şuan sadece bi masumun günahına girmek istemiyorum. Neden anlattım bunları evlilik zor heleki evliliğin ne demek olduğunu bilmeyen bir insanla bu işi sürdürmek dahada zor, ilerde bebeğin olduğunda emin ol keşke zamanında ayrılsaydım diyeceksin. Ben ayrıl demiyorum boşanırsa boşansın demiyorum ama boşanıcam diyosada hiç korkma, yapamaz! çünkü ortada bişey yok tamamen kendi egoist düşünceleri uğruna kolaymı yuvayı yıkmak!! benim boşanma sürecimde en ufak bişeyde ayrılalım diyen eşim ben istemiyorum boşanmak kızınız istiyor dedi aileme.Erkekler böyle işte tehdite gelince maşallahları var ama korkaklar hele ki karadeniz erkeği utanır korkar boşanmaktan karşısında dik ol,ezilme fikirlerinden taviz verme çünkü çok haklısın düşüncelerinde .

Şimdi belki kızanlar olur ama böyle hayat çekilir mi? Hiç durmasın boşansın hatta böyle davrandığı için sen boşan ondan

Karadenizli biriyle evli olduğunu yaşadıklarını iliklerime kadar hissettim başedemiyorum anlatamıyorum anlamaz dinlemez hep kendi istedikleri yapmaya yöneliyor hep aile yüzünden yakıp yıkıyor yordu beni bende çok yoruldum 10. ayımdayım senin gibi düşüncelerdeyim bebişimizn olmasını çok istedik ama hala olmadı.. belki o değiştirir umudundayım aile oldugumuz bilicinde olur diye sanıyorum ama artık ne olur ne olmaz hiç fikrim yok canım acıyo çok kötü haldeyim işim mesleğim var çok iyi bir firmada çalışıyorum ayaklarımın üstünde durabilirm ama ben onu çok seviyorum oda seviyo eminim ama canımı çok yakıyo duyduklarım... çoook

Daha 23 yasindasin omrunun baharindasin. Madem bosamak istiyor bosasin. Zaten bu karakterdeki adam insana hayati zindan eder. Cocuk olmadan kurtulursan daha iyi

Adam yatagi ayirmis ohhhh cok mutluyum sirtima kanburmussun diyor sen de seni sevdigini dusunuyosun??? Ilginc

Surekli karadenz diyosun da bizde bu koloni yasam yoktur genelde dogulularda vardir birlikte yasama formu

asla kabul etmeyin. bunun sonu gelmez. surekli birileri gidecek kalacak oh ne ala. adam bi de bosanmakla tehtid edecek. bosasin bosayabiliyorsa.. hic birsey yapamaz bencede. vazgecmeyin. bu sizin savasinizsa siz kazanin. kabul etmeyin.

Adam yatagi ayirmis ohhhh cok mutluyum sirtima kanburmussun diyor sen de seni sevdigini dusunuyosun??? Ilginc

Surekli karadenz diyosun da bizde bu koloni yasam yoktur genelde dogulularda vardir birlikte yasama formu

sinirlenince zaten bambaşka bri oluyo 10 ayda 2 kere aile kavgasından yatagını ayırdı ailesi denince adama bişeyler oluyo
bilemiyorum karadenizlide ne oluyor ama bnm gördüğüm yaşatılmaya çalışılan bu

Ayrılmam seviyorum diyosun o zaman ya kabulleneceksin ya da çift terapisine eşini ikna edip birlikte gitceksiniz yuvanızı kurtarmak için, ama bebek olursa düzelir diye bişeye inanma hata edersin nasılsa beni bırakamaz diyip hep baskı yapar isteklerinde ben öyle düşünüyorum üzgünüm ama erkekler bencil maalesef varsa yoka kendi egoları kendi mutlulukları...

Çok yakından tanıdığım bir bayan. 22 yaşında karnında bebeği ile boşandı. bebeği ile mutlu.

dul kalacağım vs. bir çok kişi var burada boşanmış. sonra tekrar evlenmiş. o kadar gözünde büyütme.

bu yazdıklarım boşanmalisin anlamında değil.

Eşin için diyecek birşey bulamadım.

canım benim seninde yaşadıkların çok zor.bazen halime bakıp şükrediyorum beerin beteri varmış diye.eşin ailesyle senin arandaki dengeyi kurmalı önce en büyük hata burda başlıyor.sen onunla
evlendin ailesyle değilki.tabi onlarnda işine geliyor gelip senle kalmak yemek içmek ne düşüncesiz bencil insanlar.eşin davet etse bile gelmesnler ne olucak sanki.allah hakkında hayrlısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…