Evliliğim bitsin diye uğraşiyorum...Boşanmak çozüm mu

Evliliğimi ateşe atiyorum biliyorum ama elimde değil.

Eşim bir buçuk sene önce bir olay yasatti bana hala her firsatta yuzune vuruyorum aramizda sevgi saygi kalmadi ama bir bucuk yildir naptiysam aciklama yapmadi.Birfe ustune kalkmis bana neden hala soruyorsun diyor.

Olaya gelecek olursak .

Esimin 2 arakadasi evlenicekti yani damatta gelinde arkadasiydi.İs arkadasi.
Bana 1 ay oncesinden gelirmisin dedi.
Gelirim dedim.
Ondan sonra her firsatta gelirmisin deyip durdu. 1 ay dügunle yatip dügunle kalktik nerdeyse.
Neyse sonra geldi çatti.
Bir gun oncesinde yine gelcen mi dedi.
Evet dedim.
Dugun gunu sen gelip napcan benim arkadasim dedi ve ordan kavga cikti .
Sonra gitmeme karari aldik.
Yani ben aldim o kadar tartstikki tm gelmiyorum sen git dedim.
Sen gelmessen bende gitmem dedi.
Ben gitmeyecek saniyorum geldi yemek yedik.
mutfagi toplarken utu nerde kiyafetlerimi utulucem dedi.
Ayip olur gidicem dedi.
Bana sen gelmessen ne isim var diyen adam is yerinden baska biri isim var gelemicem diyen birinin taki sini almis ben gidicem takarim diye.
Yani yalan 1
Gitme hani gitmicktin dedim beni 7 aylik hamile karisini ite ite ağlata ağlata gitti.
Neyse dedm oturdum ağlıyorum.
O esnada tlefon ettti. Yüzsüz ben geldim bi görünüp gelicem dedi.
Ben de sen hele 5 dk icinde ev de olma ailemi arayip sevgilisiyle düğune gitti demessem dedim.
Eve geldi.
Tum apartmani basima topladi hakli gibi .

Eşimin iş arkadaşlari hep bayan yani esim neden ben yokken bir masa dolusu kizla otursun birde bir aydir gel gelme diye diye işkillendirdıgı halde.
Bir erkek arkadasi vardi o da nisanliydi o nısanlisini getirmısti ama.
Esim beni neden goturmedi diye hala kafamda deli sorular.
Ne sevgi ne saygi hic bir sey kalmdi.
O kadar soruyorum hiç açiklama da yapmiyor.
Az once yine ima ettim .
Kavga ettik.
Ki kendisi asla dügun sevmez 5 yildir evliyiz 5 yillik surede kaç tane samimi canciger arkadaşi evlendi hic birinin dügününe gitmedi ama buna yandı tutuştu.

Nasil bir yol izlemeliyim s

seni düğüne çağırmaması çok tatsız aslında, yani illa birşey varmıdrı bilemezsin ama kaç yıllık kocan beraber gidip eğlenme yada zaman geçirme şansınız varken ne gerek varki bu tarz şeylere :/

off
çok karmaşık..
eşinin hareketlerini izle birazda üzerine gitme
onu bunaltmış olabilirsin konuşmalarınla
olmuyorsa da..
zorlama..
saygı yoksa zaten evlilikte ömrü uzun değil
.

1,5 Yıl evvel yaşanmış bir olayı ,
Hemde zerre aldatma emaresi olmadığı halde ,sünger gibi sündürüp birde ayrılık mı düşünüyorsunuz?
O dönem hamileydiniz hormonlarınız sizi bazı düşüncelere sevketti -ya şimdi?

Bazen iyi ki kadın olmuşum diyorum.
Erkek olsaydım bir kadını asla çekemezdim.

Sizi işgillendirecek bir şey yaptıysa veya bir hatasını gördüyseniz haklısınız boşanın.
Zira bu şüphelerle ve mutsuzlukla yaşanmaz !!!

Anladığım kadarıyla küçük bebeğiniz var.
Neden ayrıldığınızı sorarsa ; Düğüne götürmedi dersiniz...
Yazık ki ne yazık bu evliliklere ,çocuklara...
26-gif.1318274

Düğünde eski sevgilisi olabilir ya da kız arkadaşlarıyla çok samimi ve senin bunu görmemeni isteyebilir....
biz iki sene önce eşimin arkadaşının düğününe gittik iş yerinden bi evli erkek arkadaşı eşini getirmemişti ve yine iş yerinden bi kızla çok samimiydiler beraber oynadılar beraber içtiler birazda kafayı bulunca kız bunun saçını filan düzeltiyor gözünün içine bakıyordu o yüzden böyle bir ihtimalde geldi aklıma

Eşim bir buçuk sene önce bir olay yasatti bana hala her firsatta yuzune vuruyorum aramizda sevgi saygi kalmadi ama bir bucuk yildir naptiysam aciklama yapmadi.Birfe ustune kalkmis bana neden hala soruyorsun diyor.

Olaya gelecek olursak .

Gelirim dedim.
Ondan sonra her firsatta gelirmisin deyip durdu. 1 ay dügunle yatip dügunle kalktik nerdeyse.
Neyse sonra geldi çatti.
Evet dedim.
Ayip olur gidicem dedi.
Bana sen gelmessen ne isim var diyen adam is yerinden baska biri isim var gelemicem diyen birinin taki sini almis ben gidicem takarim diye.
Yani yalan 1
Gitme hani gitmicktin dedim beni 7 aylik hamile karisini ite ite ağlata ağlata gitti.
Ben de sen hele 5 dk icinde ev de olma ailemi arayip sevgilisiyle düğune gitti demessem dedim.
Eve geldi.

Eşimin iş arkadaşlari hep bayan yani esim neden ben yokken bir masa dolusu kizla otursun birde bir aydir gel gelme diye diye işkillendirdıgı halde.
Az once yine ima ettim .
Kavga ettik.
Ki kendisi asla dügun sevmez 5 yildir evliyiz 5 yillik surede kaç tane samimi canciger arkadaşi evlendi hic birinin dügününe gitmedi ama buna yandı tutuştu.

Benzer bi olaya şahit oldum kadın çok kilo aldı diye adam onu hiçbir yere götürmek istemiyordu

Siz bayaa önce de bu konuyu açmıştınız hatırlıyorum. Adam size ne açıklaması yapacak Allah aşkına niye bayan iş arkadaşlarıyla aynı masada oturdu diye mi neden sizinle gitmedi diye mi?

Kaldı ki gitmediğiniz bir düğünde eşinizin nerede oturduğunu nereden biliyorsunuz iş arkadaşlarıyla oturmak ne zaman suç oldu? üzerinden 1. 5 sene geçmiş daha neyi büyütüyorsunuz? saygı sevgi bitti ne alaka? eşimde kendisi gidebiliyor öyle organizasyonlara..

Yok beni götürmedi 1.5 senedir açıklama yapmıyor beni aldattı mı diyorsunuz. Hele hele eve gel yoksa ailene sevgilisiyle gitti derim diye bir iftira atmayı istemek nedir? eşinizin yerinde olsam ben sizi boşardım zaten

Yemin ederim okuduğum en saçma konu .
Allah aşkına boşanın bu adam sizden kurtulsun.
Bence kesinlikle tıbbi yardim almalısınız bu kadar bos bir konu icin bu takıntı asla sağlıklı degil.

Sizi hatırladım. Tuhaf karşılayan arkadaşlar olmuş ama eski konunuzu bildiğimden çok haklısın.

Size karşı davranışları nasıl ?
Gönlümüzü almaya çalıştı mi?

O zaten sizin düğüne gitmenizi hiç istememiş. Bence orada kendisine ilgi duyan ya da Kendisinin ilgi duyduğu bir bayan vardı üzülerek söylüyorum ama bu bir varsayım ama üzerinden 1 yıldan fazla bir süre geçtiği için çok fazla takma bence. Eşinin telefon dökümanını falan araştır Ne bileyim WhatsApp web ten mesajlarını Kontrol et yani bir ipucu Yoksa da boş ver bir şey var ise zaten Muhakkak bir gün gün yüzüne çıkacaktır

Seni dugune goturmeyi gectim is yerine bile gelmeni istemiyorsa ya evli oldugunu sakliyor ya da ilgi duydugu flortlestigi vs birisi var senin orada surekli gorunmeni istemiyordur. Bi ihtimal seni begenmiyorsa seninle gorunmek istemiyordur ki bu cok adice. Baska aciklamasi olamaz.

1.5 sene bu mevzuyu uzatacağınıza davayı açsaydınız en baştan. Daha önce kavga mı ettiniz ki gelmenizi istemedi o da çok önemli? Aranız çok çok iyiydi de gelmenizi istemediyse haklısınız. Ama bir kavga oldu da inadına sizin gelmenizi istemediyse saçma sapan muhabbet yapmış hepsi bu.

1-eşiniz sizden utanıyor olabilir mi kilo,güzellik, konuşma tarzı vs.vs.
2- Kıskanç mısınız? Düğünde ona samimi
davranacak bir bayanı falan dert edip günlerce söylenir misiniz?
3-Düğüne gelecek bir bayana eşimle arsm kötü falan deyip kur yapma ihtimali var mı
4-Eşinizi hal hareket konuşmalarını eleştirir misiniz
5-Düğünde görmenizi istemeyeceği biri gelecek miydi eski sevgili vs

İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

Esiniz dengesiz hareket etmis ama ailesine "sevgilisi ile dügüne gitti" söylemekle tehdit etmek ne demek?! Esiniz size ailenizin önünde böyle iftira atsa ne derdiniz acaba? Ben esinizin yerinde olsam o tehdit üzere kapiyi gösterirdim. Bide hala yüzüne vuruyorsunuz

Ben nedense okurken gelinin esinizin eski sevgilisi olabilir mi diye düşündüm neden öyle düşündüm bilmiyorumo_O
Fakat geçmiş geçmişte kalır siz bu olayı daha fazla düşünüp kendinizi üzmeyin.
Gelin değilde davetli olabilir

Olaya gelecek olursak .

Gelirim dedim.
Neyse sonra geldi çatti.
Evet dedim.
Ayip olur gidicem dedi.
Yani yalan 1
Eve geldi.

Az once yine ima ettim .
Kavga ettik.

Kırılmakla haklısınız. Madem evlisiniz düğün bu elbette eşle gidilir. Erkek erkeğe pikniğe gitse ya da maça gitse tamam tek gitsin de... Ne münasebet önce gel gelme sonra gitmeyeceğim sonra ütü nerede.

Ben olsam bende cıngar çıkartırdım.

Özellikle işyerinde birsürü bayan arkadaşı olup, eşini o ortama sokmayan erkeklerden nefret ediyorum. Dışarıdan o kadar itici duruyor ki.

Back
X