• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim... bosanma asamasindayim

aynen cnm birgün beni bi arkadaşım aramış ama bende kayıtlı değildi nosu ikiminze dakilası yoktu gitti hemen aldı kontor ara dedi kendi telinden hoporleri ç dedi açtım arayan arkadaşşımış ama kim ararsa arasın oda dinlicek aynaya baksam niye bakıyosun kaşımı bıyığımı alsam alma saklardı cımbızı aynayı mutfağa giderdim direk karşısında cam var haliyle göz bu yani öyle dikkat ederdimki cama hiç bakmazdım ne var kim var orda direk oraya bakıyosn neler yaşadım ün gece bana bi mesajlar atmış ama nasıl o kadar iğrençki o... f... neler neler kimle yatarsan yat artık ve ben hala onun soyadını taşıyorum nasıl öyle düşünür inanki yazarken hala ağlıyorum canım yanıyor facesinin duvarına yazmış benimle ilgili şeyler bunlar hep dün oldu yazmışkı ablasının oğluyla kemerden aşagi konuşan şerefsiz yazmı adımıda yazmış dur diyor bu daj-ha başlangıç resminide koyucam buraya herkes okudu gördü tabi akrabalarım aradı beni gördünmü senin deli neler yazmış senin için rezil edicem seni diyor burdan gideceksin evlerimiz birbirimize o kadar yakınki en kötüsüde bu işte iğrendim ondan benden ne istiyor hala ama hasta işte boşver diyolar normal değil o normal olsa öyle şeyler yazarmı

Ispatli hakaret ve iftira var iste. Avukatiniza soyleyin davaya eklesin, yeni dava acsin.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende anlattıklarının hepsini yaşadım 13. Yüde sevgiliyken. Yolda kafamı kaldırıp yürüyemezdim.cam sildirmezdi kapıya çıkamazdım çocuğumu parka kv kpederim gelirdi götürürdük.Artık çok yorulmuştum arka arkaya 2 çocuk oldu siteye taşındık şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı mesela çocuğu çocuk havzna götürüyorum ben kenarda duruyorum pantolon tişört ilerde yetişkin havuzu var diye yasakladı. Kızım ağladı etti de artık götürüyorum.kYınpederimde öyleymiş şimdi 45 yaşında kaynanam çok rahat Zaman'la normalleşiyorlar bu odunlar:) ömür gidiyo ama seviyorsan gidemiyorsun.bence eşine düşüncelerini dile getirip seni rahatsız etmeyeceğine dair söz al ve bir daha dene. Adam pişmanmış zaten ayrıca 3. ŞAhıslarıda araya sokma iş daha sarpa sarar.ikiniz buluşun sen bunu yaptın ben bunu yaptım deyip geçmişi açmayın.içinde azıcık bile acaba varsa dene yoksa sonra çok pişman olursun.inşallah eşinde Zaman'la kendini törpüler ve çok Mutlu olursunuz Can'ım:)
yanlış yonlendirmeyin ya
adam hasta duzelcği felan yok
sonu kotu Allah korusun

Cok zor oldu evliligin en basindan beri boyleydi ama cesaret edemedim mantigim olmaz diyodu ama hep dedim sabir gosterirsem belki hersey halledilir ama benimde bi bam telim var ve yeter dedim simdi 2 aydir ayniyim ayni senin gibiyim mesela markete gittgimde lokantada erkekle konustugumda afalliyorum telle cok ilgileniyorum bu siteye giriyorum sosyal hesaplarima giriyorum birden diyorum aman gorcek yanlis anlicak sonradan artik yok diyip rahatliyorum ozlemisim teli elimde tutmayi istedigim oyunlari oynamayi istedigim tvyi izlemeyi bazi insanlara komik gelcek ama yasamayan bilemez
kesinlikle yaşamayan bilmez canım. psikolojik baskı derinden çökertiyo insanı.. o kadar empoze etmişler ki bize düşüncelerini, normalleştirmişiz biz de ayak uydurmaya çalışmışız tuhaf bi şekilde. biz biz olmaktan çıkmışız. zamanla anlıyo insan.
her geçen gün daha iyi olacaksın,gerçekten kurtulduğuna şükretmelisin. asla arkana bakma kararından vazgeçme acabaların olmasın. düzelir miydi diye düşünme bile. biz hastalıklı insanlarla beraberdik ve onlara birlikte yaşamaya devam etseydik hasta olmaya mahkumduk. çünkü onlar kabul etmiyolar yaptıklarının yanlış olduğunu,sadece onların düşüncesi doğru,onlardan başka kimse bilmez.
ben ayrıldıktan sonra ablasına söyledim valla,senin kardeşin hasta. ben iyiliği için söylüyorum tedavi ettirin onu dedim ama kabullenmez kimse o ayrı.. biz canımızı kurtaralım da varsın gerisini kendileri düşünsün.

Fırındakilerin sana bakışını, marketteki çocuğun önünden geçişini mi kastediyor acaba herşeyi unutmaya razıyım derken.
ole ole bu kafalar
bnm ki de kardeşimin kınasında erkek girmicekti
son anda damat girdi son bi oyun ıcın
o sırada elbisemin ustunde ceket yokmus bunu es gecmiş
ki kıyametler koptu bunu aldatma saydı
delirirsin bi dinlesen delirir

Peki siz evlimisiniz hala
suan ayrıyız
ama bnm durum bıraz daha farklı bi donem absorte oldum pasiff ağla ağla ağla
başka bişi yapmıodum
sonra ben cok acaip yıprandım cok kınlendim
bildigin deliden bi tık geriyim
bana en ufak ole imada bulunuo ya
vuruodum kırıodum
araba kullanıo mesela hiç abartmıom umrumda değil bana ole bişi dedi mi
sac baş yumruk dalıyrm
en son burnunu kırdım
ben delirdim yani
suan eski yaptıklarını bana yapamaz
ama sonraları da ben en ufak kıskanclığını kaldıramaz hale geldim saldırıyrm
ayrıyız ama bosanmadık henuz ama yurumuo işte
bana yaptıgı haksızlıklar cıkmıo ıcımden

Peki siz evlimisiniz hala
geri bastıu yani ama ben delirdikten sonra
daha sonra bu kadar psikopatlık yapamadı artcılar sadece
ama korkudan yani bence içinin değiştiğini sanmıom
defalarca ben sana cok haksızlık yaptım dio
ama hala telefonumu ters koymam (ekran yukarda değil onu kıllandırabilio)
yani içinden gelen mantıksız bişi var

geri bastıu yani ama ben delirdikten sonra
daha sonra bu kadar psikopatlık yapamadı artcılar sadece
ama korkudan yani bence içinin değiştiğini sanmıom
defalarca ben sana cok haksızlık yaptım dio
ama hala telefonumu ters koymam (ekran yukarda değil onu kıllandırabilio)
yani içinden gelen mantıksız bişi var
sonunda delirtmiş seni ya
biz de biraz daha kalsak öle olurduk eminim

Cok zor oldu evliligin en basindan beri boyleydi ama cesaret edemedim mantigim olmaz diyodu ama hep dedim sabir gosterirsem belki hersey halledilir ama benimde bi bam telim var ve yeter dedim simdi 2 aydir ayniyim ayni senin gibiyim mesela markete gittgimde lokantada erkekle konustugumda afalliyorum telle cok ilgileniyorum bu siteye giriyorum sosyal hesaplarima giriyorum birden diyorum aman gorcek yanlis anlicak sonradan artik yok diyip rahatliyorum ozlemisim teli elimde tutmayi istedigim oyunlari oynamayi istedigim tvyi izlemeyi bazi insanlara komik gelcek ama yasamayan bilemez
yani diyeceğim o ki
onun yanında artık rahat edemiosun her hareketini bişeye yordugu için
bi ortama girmek istemiosun
birine takar die
die die
uzaklasıosun soğuosun
giden senin zamanından omrunden gözündeki ısıktan gidio

sonunda delirtmiş seni ya
biz de biraz daha kalsak öle olurduk eminim
aynen aynen ole olacaksınız sağlıklı insanın buna dayanma sansı yok
şimdi dusununce basşımdan gecenleri
ne salak saçma seyler yasadım diorum
ole delirion işte
normal insan ısımı sokakta adam dovmek ole bişi soluo ki gözüm donuo

yani diyeceğim o ki
onun yanında artık rahat edemiosun her hareketini bişeye yordugu için
bi ortama girmek istemiosun
birine takar die
die die
uzaklasıosun soğuosun
giden senin zamanından omrunden gözündeki ısıktan gidio
Cok dogru yeri geldi ailemin yanina bile gidemedim simdi gitsem onlarada takar diye cok korktum herkesten kendimi cektim simdi biraz zorlancaz ama insallah zamanla düzelcez eski ben olmayi cok istiyorum

Cok dogru yeri geldi ailemin yanina bile gidemedim simdi gitsem onlarada takar diye cok korktum herkesten kendimi cektim simdi biraz zorlancaz ama insallah zamanla düzelcez eski ben olmayi cok istiyorum
canım kendin için birşeyler yap bundan sonra
alışverişe çık,arkadaşlarınla gez,güzel zaman geçir açılırsın çok iyi gelcek emin ol

birini çok seviosan onu benliğinden uzaklaştırmıycaksın
eski beni cok ozleyınce işte hersey bitio
kendi olmayı ozletmiycen insana
kendinle esin arasında secim yaptırtmıycan
o zaman kaybedion asıl karsındakini

Benim esimde kıskanç tı ilk zamanlar, neredeyse anlattigin kadar vardı suan beş sene oldu çok düzelmiş sayılmaz ama bi parça daha iyi senin kadar değil yinede tabiki, diyecek bişey yok bencede hastalıklı bir durum ayrilman en iyisi sanırım Allah yardimcin olsun çok zor. Bide bişey sormak istedim eşini severek mi evlendin ?

Benim esimde kıskanç tı ilk zamanlar, neredeyse anlattigin kadar vardı suan beş sene oldu çok düzelmiş sayılmaz ama bi parça daha iyi senin kadar değil yinede tabiki, diyecek bişey yok bencede hastalıklı bir durum ayrilman en iyisi sanırım Allah yardimcin olsun çok zor. Bide bişey sormak istedim eşini severek mi evlendin ?
Evet severek evlendim

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve şu anda boşanma aşamasındayim bazi zamanlar geliyo kafam cok karisiyo acaba yanlis mi yapiyorum bazi zamanlar geliyo hakettigi bu diyorum 1 senelik evliligim cogu neredeyse tartismalarla gecti 2 kere babamin evine gidip geri dondum size biraz onlardan bahsetmek istiyorum
1. Esim cok kiskanc mesela tvde istedigim her programi izletmez bahaneler bulur. 4 yasindaki kuzenimi bile sevmeme izin vermez kardesimle her muhabbete giremezmisim onunla cok fazla sakalasmamaliymisim cunku artik evli bir bayanmisim
2. Mesela bana bi soru sorar ben cevap veririm cevabim onu tatmin etmez tekrar ayni soruyu sorar cevaplarimi kabul etmez kafasinda hikayeler kurar onlara inandirir kendini
3. Bir kere firina gitmistik ve ordakilerin bana baktigini soyledi calisanlari taniyip tanimadigimi sordu bende hayir tanimiyorum hatta ilk defa seninle beraber geldim dedim ve gene inanmadi inatla ayni soruyu sormaya devam etti ben tanimiyorum dedikce o sorulariyla ustume geldi en sonunda tanimiyosan gel firindakilere sorcaz neden sana baktilar diye dedi bende tabikide oyle bisey olmicak allah korusun cok cirkin bisey diyip kabul etmedim
3. Bir gunde markete gittik orda calisan o kadar yer varken benim onumden gecmis diye o markete gitmeyi yasakladi
4. Her aksam isten eve geldiginde muhakkak internet gecmisime youtube gecmisime bakar eger ki bi siliyim gecmisi bi seyler sakladigimi ima ederdi
5. Enistemi sevmedigi icin mesela ben ananeme gittigimde enistemde gelirse hemen eve donmeliymisim
6. Beni aradiginda eger duymazsam bana neden acmadin diye sorar mesela o an ev supurdugum icin duyamadim derim tamam der konusmaya devam eder ama 2 dk sonra ev supurdugun icin mi duymadin diye bana sorar yani ona takilir
7. Mesela esim evdeyken annemi yanimda esim varken aramaliymisim eger banyodaysa onun banyodan cikmasini bekleliymisim oyle aramaliymis eger evdeyse ayri odalarda konusmak yok bu herkes icin gecerli annem icin bile
8. Anneme gittigimde eger ben ordayken baska misafir varsa hemen haber vermeliymisim
9. Nereye gidersem gideyim kimle konusursam konusayim hemen aninda esime soylemeliyim merhabadan baslayip gule guleye kadar butun kelimeleri atlamak yok
10. Bi yere gittigim zaman eve donerken hemen beni arar naptin ne konustun der bende derim ki bi eve gidiyim sende eve gel konusuruz derim hayir illa simdi anlaticaksin der anlatmazsam arabada tanidigin biri.mi var der
11. Evden cikarken nereye gidersem gideyim hemen haber vermeliyim
12. O ne dusunuyosa onu dusunmeliyim o kimi seviyosa onu sevmeliyim sevmiyosa sevmemeliyim
13. En son ise kuzenimin gosterisine gittim onun izniyle gurultuden teli duymamisim bana kizmaya basladi eve don cabuk dedi sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun dedi bende aglamaya basladim sen bana bunu nasil yakistiriyosun nerde kimle oldugumi biliyosun diyince konusamadim ve teli teyzm aldi onada saygisizca konustu ve beddua etti ve bu son damla oldu
Daha neler neler su anda bosanma davasindayiz mahkeme tarihini bekliyoruz yaklasik 3 aydir babamin evindeyim ve bir kere olsun annesi aramadi babasida sadece bir kere aradi o da sende soyle yapmissin tarzi muhabbetle ara yapiciliktan uzaktaydi ve esim pismanlik icerisindeymis hergun mesaj aramalar seninde hatan oldu benimde oldu bir kere daha deneyelim cok dusundum herseyi duzeltelim ne kaybediceksin tarzi seyler yaziyo ben degismiceginin farkindayim ama iste oyle bi nokta var ki acaba bu sefer hatalarinin farkindamidir diyo soruyorum ve bunun icinde kendime cok kiziyorum huyumda icime atmak kimseylede tam konusamiyorm icimdekileri anlatamiyorum hep bende kalsin mantigindayim size cat pat anlatmaya calistim artik rahatlamak istiyorum simdiden tesekkur ederim herkese

Merhaba arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve şu anda boşanma aşamasındayim bazi zamanlar geliyo kafam cok karisiyo acaba yanlis mi yapiyorum bazi zamanlar geliyo hakettigi bu diyorum 1 senelik evliligim cogu neredeyse tartismalarla gecti 2 kere babamin evine gidip geri dondum size biraz onlardan bahsetmek istiyorum
1. Esim cok kiskanc mesela tvde istedigim her programi izletmez bahaneler bulur. 4 yasindaki kuzenimi bile sevmeme izin vermez kardesimle her muhabbete giremezmisim onunla cok fazla sakalasmamaliymisim cunku artik evli bir bayanmisim
2. Mesela bana bi soru sorar ben cevap veririm cevabim onu tatmin etmez tekrar ayni soruyu sorar cevaplarimi kabul etmez kafasinda hikayeler kurar onlara inandirir kendini
3. Bir kere firina gitmistik ve ordakilerin bana baktigini soyledi calisanlari taniyip tanimadigimi sordu bende hayir tanimiyorum hatta ilk defa seninle beraber geldim dedim ve gene inanmadi inatla ayni soruyu sormaya devam etti ben tanimiyorum dedikce o sorulariyla ustume geldi en sonunda tanimiyosan gel firindakilere sorcaz neden sana baktilar diye dedi bende tabikide oyle bisey olmicak allah korusun cok cirkin bisey diyip kabul etmedim
3. Bir gunde markete gittik orda calisan o kadar yer varken benim onumden gecmis diye o markete gitmeyi yasakladi
4. Her aksam isten eve geldiginde muhakkak internet gecmisime youtube gecmisime bakar eger ki bi siliyim gecmisi bi seyler sakladigimi ima ederdi
5. Enistemi sevmedigi icin mesela ben ananeme gittigimde enistemde gelirse hemen eve donmeliymisim
6. Beni aradiginda eger duymazsam bana neden acmadin diye sorar mesela o an ev supurdugum icin duyamadim derim tamam der konusmaya devam eder ama 2 dk sonra ev supurdugun icin mi duymadin diye bana sorar yani ona takilir
7. Mesela esim evdeyken annemi yanimda esim varken aramaliymisim eger banyodaysa onun banyodan cikmasini bekleliymisim oyle aramaliymis eger evdeyse ayri odalarda konusmak yok bu herkes icin gecerli annem icin bile
8. Anneme gittigimde eger ben ordayken baska misafir varsa hemen haber vermeliymisim
9. Nereye gidersem gideyim kimle konusursam konusayim hemen aninda esime soylemeliyim merhabadan baslayip gule guleye kadar butun kelimeleri atlamak yok
10. Bi yere gittigim zaman eve donerken hemen beni arar naptin ne konustun der bende derim ki bi eve gidiyim sende eve gel konusuruz derim hayir illa simdi anlaticaksin der anlatmazsam arabada tanidigin biri.mi var der
11. Evden cikarken nereye gidersem gideyim hemen haber vermeliyim
12. O ne dusunuyosa onu dusunmeliyim o kimi seviyosa onu sevmeliyim sevmiyosa sevmemeliyim
13. En son ise kuzenimin gosterisine gittim onun izniyle gurultuden teli duymamisim bana kizmaya basladi eve don cabuk dedi sen ne dumenler ceviriyosun beni aldatiyomusun dedi bende aglamaya basladim sen bana bunu nasil yakistiriyosun nerde kimle oldugumi biliyosun diyince konusamadim ve teli teyzm aldi onada saygisizca konustu ve beddua etti ve bu son damla oldu
Daha neler neler su anda bosanma davasindayiz mahkeme tarihini bekliyoruz yaklasik 3 aydir babamin evindeyim ve bir kere olsun annesi aramadi babasida sadece bir kere aradi o da sende soyle yapmissin tarzi muhabbetle ara yapiciliktan uzaktaydi ve esim pismanlik icerisindeymis hergun mesaj aramalar seninde hatan oldu benimde oldu bir kere daha deneyelim cok dusundum herseyi duzeltelim ne kaybediceksin tarzi seyler yaziyo ben degismiceginin farkindayim ama iste oyle bi nokta var ki acaba bu sefer hatalarinin farkindamidir diyo soruyorum ve bunun icinde kendime cok kiziyorum huyumda icime atmak kimseylede tam konusamiyorm icimdekileri anlatamiyorum hep bende kalsin mantigindayim size cat pat anlatmaya calistim artik rahatlamak istiyorum simdiden tesekkur ederim herkese
İsabetli karar bosanmak farz bu ne yahu

Ohaa:oha: hepimiz az çok kıskanç insanlarız hepimizin eşi nişanlısı kıskanıyor ama seninki kıskançlığı aşmış ayrı bir boyuta geçmiş canım bütün ömür böyle nasıl geçer?

Bak hakaret olsun ya da laf olsun diye söylemiyorum, gerçekten ama gerçekten eşinin psikolojik sorunları var tedavi olması lazım psikiyatriye gitmesi lazım. Hatta belki bir süre hastanede yatirirlar.

Hani sizofrenler olur ya herkesin kendini öldürmek istediğini falan düşünürler bu da öyle bi şey sanırım. Belki de şizofrenik bir rahatsızlığı vardır. Bu kadar senaryo yazıp bunlara kendini inandirdigina göre.

Boşanıp bosanmamak sana kalmış ama geri dönsen bile mutlaka doktora gitmesini sağla. Hatta bunu şart koş.

Back
X