- 1 Ekim 2023
- 67
- -2
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zarif Peri
-
Çocuğum için, ben kendimden vazgeçtim zatenKendi başını yakmışsın bari bu hayattan çocuğunu kurtar. Bu şekilde yaşamayı kendine neden reva görüyorsun?
Korkuyorum çünkü ailesi torun ve yeğenlerini dövüyorlar hep ölürüm yavrumu alırlarsaBulunduğunuz ilde baroya gidin ve şiddete uğradığınızı avukata ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Onlar size hem yasal korunma hem de boşanma ve çocuk velayeti konusunda yardım eder. O adamın yanında kalmak çocuğunuz için de hayırlı değil. Baroya gidin belediyeye gidin kadın haklarıyla ilgilenen her kuruluşa başvurun. Çocuğunuzu sizden alamazlar korkmayın. Kocanızın namaza başlaması da içindeki katili durdurmaz böyle nafile umutlarla vakit harcamayın
Abla seninde çok sağlıklı evliliğin var sayılmaz.Peki canım neden o eve ve o adama katlanıyorsun hala neden o evi terk etmek istemiyorsun ya benim kocam ağzını açsa ben adamı parçalıyorum daha sana az bile diyorum adamın suçu bile yok peki sen bu adama neden katlanıyorsun çık o evden o hasta ruhlu aileden ve adamdan görümce kim ki sana vuracak hakaret edecek ya her şey bizim elimizde canımmmm çık o evden çocuğunu da al çıkkkkk
Hayatım alamazlar öyle kolay kolay eltin korktuğu için vermiş olabilir sende biraz stratejik davran artık ağzından laf alıp kaydet ya da anlattigin gibi bir adamsa 1 saat sonra evde savaş cikmayacaginin garantisi yok illa ki açık vericek o delilleri kullan devlet öyle bir adama vermez çocukKanıt yok eski telefonum bozuldu attık açılmıyor kırıldı. Eltinin çocuğunu aldılar 2 ay göstermediler eltim geri geldi barıştı çocuklar için
Sana bunları yapanlar çocuğuna zarar vermeyecek mi sanıyorsun diyelim ki şiddet görmedi peki ya senin yaşadıklarına şahit olduğunda psikolojisi ne hale gelecek? Bu adamdan kurtulmalısın...Çocuğum için, ben kendimden vazgeçtim zaten
Janemarple çok mantıklı bi yorum yapmış harfiyen uygulayın baro çok mantıklı avukatlar çok iyi yönledirirBana gücü yetiyor işte
Yani evet ama ben boşanmak da istemiyorum canım çünkü benim de sağlık sorunlarım var ciddi anlamda onu da aileme söylemiyorum eşimde bilmiyor benim de bu durum galiba biraz işime geldi saldım hayatı ve hayatımda olanları herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın ama gerçek olan bir şey var ki ben kendimi ve bedenimi unutalı çokkkkkk zaman olduAbla seninde çok sağlıklı evliliğin var sayılmaz.
Ya verirseYapacağınız tek şey o işteyken pılınızı,.pırtınızı toplayıp biran önce çocuğunuz o evden ayrılmanız. Mutlaka darp raporu alıp, yaptıklarını belirtip şikayetçi olmak, boşanma davası açmak ve uzaklaştırma talet etmeniz lazım. Bunları yapacak gücü kendinizde bulamıyorsanız da ailenize haber verin gelip sizi alsınlar. Aileniz sizin bu halde olduğunuzu bilse kahrolurlar. Size de 1 söylenirler 2 söylenirler sonra susarlar. Bu herife de hiçbir mahkeme çocuk falan vermez.
Bu adam sana bir gün ya bir şey yapar da bu çocuklar onların eline direkt kalırsa ?Ya verirse
Demek istediğim adamın suçu yokken bağırıp çağırmak yani bilemedim adam en son bıkmasın.Yani evet ama ben boşanmak da istemiyorum canım çünkü benim de sağlık sorunlarım var ciddi anlamda onu da aileme söylemiyorum eşimde bilmiyor benim de bu durum galiba biraz işime geldi saldım hayatı ve hayatımda olanları herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın ama gerçek olan bir şey var ki ben kendimi ve bedenimi unutalı çokkkkkk zaman oldu
Allah korusunBu adam sana bir gün ya bir şey yapar da bu çocuklar onların eline direkt kalırsa ?
O yüzden size bir şey olmadan biran evvel bir hal çaresine bakıp o evden yarılsanız hem bebeğiniz hem sizin için daha iyi değil mi? Anlattıklarınız hiç normal şeyler değil can güvenliğiniz yokAllah korusun( yavrumsuz yapamam oda bensiz yapamaz
Haklısınız ama psikopat bela olur alır çocuğu ailemle çok tehdit etti bu aralar sorun yok ama unutamıyorum korkuyorum hepO yüzden size bir şey olmadan biran evvel bir hal çaresine bakıp o evden yarılsanız hem bebeğiniz hem sizin için daha iyi değil mi? Anlattıklarınız hiç normal şeyler değil can güvenliğiniz yok
Canım çocuğu da al çık sen zaten tek başına gitmeAllah korusun( yavrumsuz yapamam oda bensiz yapamaz
Ailenizin bu durumunuzdan haberi var mı pekiHaklısınız ama psikopat bela olur alır çocuğu ailemle çok tehdit etti bu aralar sorun yok ama unutamıyorum korkuyorum hep
Beni bulur annemi babamı tehdit eder gelirCanım çocuğu da al çık sen zaten tek başına gitme
Önceki kavgalardan haberi vardı detaylı anlatmadım hiç. Onlarda bile gel dediler gittim bırakmadı tehdit etti annemi babamı geliyordu durdurdumAilenizin bu durumunuzdan haberi var mı peki
Çıkamam gidemem diyorsunuz ne diyelim o halde Allah yardımcınız olsunÖnceki kavgalardan haberi vardı detaylı anlatmadım hiç. Onlarda bile gel dediler gittim bırakmadı tehdit etti annemi babamı geliyordu durdurdum
Canın diyorum ya artık ev içinde zaten iki arkadaş gibiyiz artı şöyle bu erkekler biraz yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorlar ya işte ben o durumdan bağırıyorum bıkarsa da bıksın inan kapım sonuna kadar açık istediği zaman tek başına gidebilir hayatımızdan umrumda değilDemek istediğim adamın suçu yokken bağırıp çağırmak yani bilemedim adam en son bıkmasın.
Ayrıca sağlık sorunlarını eşinden niye saklıyorsun.Sonuçta evlilik iyi günde kötü günde birlikte olmaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?