Evliliğim hakkında.

Haklısınız ama psikopat bela olur alır çocuğu ailemle çok tehdit etti bu aralar sorun yok ama unutamıyorum korkuyorum hep
Canım Allah yardımcın olsun eşinde sana köle olsun inşallah ne diyim ağzı kitli kalsın huyu kurusun en güzel dileklerimle sağlıklı kalın

Sağlık sorunlarını eşine niye anlatmadın.Çok mu zor bir rahatsızlık özel değilse tabi.Geçmiş olsun bu arada.

Sağlık sorunlarını eşine niye anlatmadın.Çok mu zor bir rahatsızlık özel değilse tabi.Geçmiş olsun bu arada.
Evet kuzum biraz özel o bende anlatmak istemedim çünkü zaten benle bir ilgisi yok neden benim hastalığımla da ilgili olsun ki adama vicdan yaptırmış olurum ben ve çoçuğum kendimize yeteriz ben her şeyin üstesinden gelebilirim zaten yavaş yavaş eriyorum görse bunu hastalıktan da haberi olur değil mi canım

Ya verirsesi mi var?! Adam sizi öldürmeye teşebbüs ediyor. Allah göstermesin ama bunu başarırsa ne önemi kalacak çocuğun kimde olduğu? Kaldı ki anneyi döven, öldürmeye çalışan, psikopat birine kimse çocuk vermez! Yeter ki delillerin olsun elinde, darp raporun olsun.

Bu devirde hala bunu yaşayan insanlar mı var yahu?
Dayak yediğinizde neden darp raporu almadınız?
Neden can güvenliğiniz yokken orada duruyorsunuz?
Ailenize sığının her şeyi boşverip.

. Beni evlendiğimiz günden beri beni dövüyor, tehdit ediyor. Çok küs gittim geldim yapmam etmem dedi yeminler etti.

Çok büyük ceza olmuş ona

Gidin darp raporu alın uzaklaştırma çıkarıp ayrılın. Bir de bu sığır adamdan sürekli çocuk yapmayın

Son düzenleme:
E şikayetçi olun o zaman birşey yapın yani adama bir anda geliyorlar ve o anın gelmesini mi bekliceksiniz?

Eltinde tam salakmis polisle gidip cocugunu alamamis mi? Aman ya boyle konulardan biktim sirf evi terk etmemek icin cocugunuzu bahane ediyorsunuz. Dovse de oldursede kocalarinizdan ayrilamiyorsunuz. O cocuklara yazik. En bastan beri sizi doven evlilige azicikta cocugu dovsun diye bebek dunyaya getiriyorsunuz. Sizin anneliginize tukureyim. Azicik bile gucunuz olsa o evden cocukla ayrilip cocugu vermezdiniz. Size gram acimiyorum.

Bu adamdan Ayrılmak için ölmeyi mi bekliyorsun

Yani gencecik yaşınızda kendinizi mahvetmek için ne gerekiyorsa yapmışsınız. Verilen tavsiyelere de olmaz diyorsunuz. Hukuki yolla alamaz çocuğu zaten herif. Öldürülmeyi beklemeyin lütfen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…