- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.321
Veee Işılduru sahalara büyük bir hızla geri döndü...Sabah Karatay kahvaltısı uc ceviz, akşam levrek yeşil salata bir avuç çerez bes adet çilek kahve yeşil çay 45 dk yürüyüş
Polemik yaşadım canım Cuma gününden bu yana cezalı idim şimdi bitti cezam nasılsınız ben çok kötüyüm kızlar dün arkDaşlarım ile bende toplandık menemen ve makarna günü yaptık yapmaz olaydım yediğime pişman oldum gece hasta oldum şuan evdeyim eşimi bekliyorum yine hastaneye gideceğiz midem bulanıyorBugün yediklerim:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı zerdeçallı zencefilli süt
Öğlen:Kısır + 1/4dilim börek+2 çatal pasta
Akşam: Patlıcan yemeği ve yoğurt yiyeceğim...
mlyt ISILDURU BitmeyenUmidim L laracraft Vilma 37 L Lucresiia @burhan yarın tartı günü.
AyMiyav_su ceza almış yav... İsmini etiketlerken çıkmadı yanlış mı yazıyorum diye profiline baktım bi de ne göreyim hesap pasif bakayım eski yazdıklarına ne olmuş
Amaan yumurta mı zehirledi... Geçmiş olsun git de bi serum versinler çok geçmiş olsun...Polemik yaşadım canım Cuma gününden bu yana cezalı idim şimdi bitti cezam nasılsınız ben çok kötüyüm kızlar dün arkDaşlarım ile bende toplandık menemen ve makarna günü yaptık yapmaz olaydım yediğime pişman oldum gece hasta oldum şuan evdeyim eşimi bekliyorum yine hastaneye gideceğiz midem bulanıyorbaşım ve vücudum ağrıyor sabah acil iğne yaptı gönderdi geçmedi
Bilmiyorum Canım gecen yine böyle makarna yemiştim Böyle oldum birde kek yedim şekeri azdı gece gittik hastaneye niye geldiniz der gibi karşıladılar özel hastane birde bu fenalardayım vücudum saç diplerim ağrıyor midem bulanıyorAmaan yumurta mı zehirledi... Geçmiş olsun git de bi serum versinler çok geçmiş olsun...
Zehirlenmek çok fenaBilmiyorum Canım gecen yine böyle makarna yemiştim Böyle oldum birde kek yedim şekeri azdı gece gittik hastaneye niye geldiniz der gibi karşıladılar özel hastane birde bu fenalardayım vücudum saç diplerim ağrıyor midem bulanıyor
İnşallah canım ya arkadaşlarıma eşime birşey olmadı sadece bana oldu çok kötüyüm birazdan gelecek eşim tekrar gideceğiz acileZehirlenmek çok fenaher tarafı acıyor insanın... İnşallah bir an önce toparlanırsın.
Çok geçmiş olsun canımİnşallah canım ya arkadaşlarıma eşime birşey olmadı sadece bana oldu çok kötüyüm birazdan gelecek eşim tekrar gideceğiz acile
Cok gecmis olsun canim ceyranda kaldiginda butun vucudun hatta tum vucudun ignelenme agri olur bide mide bulantısı yat gecsin bol dinlen cok gecmis olsun canim..Bilmiyorum Canım gecen yine böyle makarna yemiştim Böyle oldum birde kek yedim şekeri azdı gece gittik hastaneye niye geldiniz der gibi karşıladılar özel hastane birde bu fenalardayım vücudum saç diplerim ağrıyor midem bulanıyor
Sağol canım Allah razı olsun yarın tartıyı bildiririm artık iyi akşamlarCok gecmis olsun canim ceyranda kaldiginda butun vucudun hatta tum vucudun ignelenme agri olur bide mide bulantısı yat gecsin bol dinlen cok gecmis olsun canim..
Canım dertleşmek istersen biz buradayız. İnşallah bir an önce çözülecek küçük bir sorundur.Hic tadi. Yok ailevi sorun yasiyorum ugramaya calisirim bu hafta gep sabit ciktim canim oructan dolayi yarinda durum öyle gösteriyor
Yok canım şeker çıkmış birde enfeksiyon kapmışım sağol Allah razı olsunMiyav_su cum zehirlendinmi sen kan tahlili ne ysptilarmi canimm
Hayırdır canım ne oldu buraya yazabilirsin rahatlarsın biz bayanlar konuşacak insan ararızHic tadi. Yok ailevi sorun yasiyorum ugramaya calisirim bu hafta gep sabit ciktim canim oructan dolayi yarinda durum öyle gösteriyor
Sağol canım gece işte serum taktılar şekerde var ya benim o çıktı birde enfeksiyon kapmışım nasıl fena oldum anlatamamMiyav_su canım şimdi gördüm çok geçmiş olsun neden oldu acaba sebebi araştırılsın arkadaşlarina bişey olmamış çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?