Evliliğim için 35 kilo

Bugün yediklerim:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı zerdeçallı zencefilli süt
Öğlen:Kısır + 1/4dilim börek+2 çatal pasta
Akşam: Patlıcan yemeği ve yoğurt yiyeceğim...
mlyt ISILDURU BitmeyenUmidim L laracraft Vilma 37 L Lucresiia @burhan yarın tartı günü.
Ay Miyav_su ceza almış yav... İsmini etiketlerken çıkmadı yanlış mı yazıyorum diye profiline baktım bi de ne göreyim hesap pasif bakayım eski yazdıklarına ne olmuş

Polemik yaşadım canım Cuma gününden bu yana cezalı idim şimdi bitti cezam nasılsınız ben çok kötüyüm kızlar dün arkDaşlarım ile bende toplandık menemen ve makarna günü yaptık yapmaz olaydım yediğime pişman oldum gece hasta oldum şuan evdeyim eşimi bekliyorum yine hastaneye gideceğiz midem bulanıyor başım ve vücudum ağrıyor sabah acil iğne yaptı gönderdi geçmedi

Amaan yumurta mı zehirledi... Geçmiş olsun git de bi serum versinler çok geçmiş olsun...

Amaan yumurta mı zehirledi... Geçmiş olsun git de bi serum versinler çok geçmiş olsun...
Bilmiyorum Canım gecen yine böyle makarna yemiştim Böyle oldum birde kek yedim şekeri azdı gece gittik hastaneye niye geldiniz der gibi karşıladılar özel hastane birde bu fenalardayım vücudum saç diplerim ağrıyor midem bulanıyor

Zehirlenmek çok fena her tarafı acıyor insanın... İnşallah bir an önce toparlanırsın.

Cok gecmis olsun canim ceyranda kaldiginda butun vucudun hatta tum vucudun ignelenme agri olur bide mide bulantısı yat gecsin bol dinlen cok gecmis olsun canim..

Hic tadi. Yok ailevi sorun yasiyorum ugramaya calisirim bu hafta gep sabit ciktim canim oructan dolayi yarinda durum öyle gösteriyor
Canım dertleşmek istersen biz buradayız. İnşallah bir an önce çözülecek küçük bir sorundur. Sen ne zaman yazmak istersen o zaman yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…