- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.361
Kız geçen hafta pazartesi 97 miş 2,7 kg gitmiş tebrikler.... Nerdeyse 3 kg hafifledin...Gunaydinlar geçen hafta 96.5
Bu hafta 94.3
Evet canım baya hafifledim darısı önümüzdeki haftalaraKız geçen hafta pazartesi 97 miş 2,7 kg gitmiş tebrikler.... Nerdeyse 3 kg hafifledin...
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin.Merhaba Kızlar,
bir süredir giriş yapamadım.
Çok fena gribim .
İğne başladı doktor
Kilo bildirimi yapayım hem de sizler nasılsınız diye sorayım istedim.
Geçen Hafta : 86,4
Bu Hafta : 86,4
Fark : YOK
Kahvaltılara gittin gezdin tozdun üstüne bir de 2 kg verdin tebrikler...Kızlar tünaydın kilom 83.8 hafta içi 85 kusurları gördüm bunada şükür
Harikasın canım bence haftaiçi tartılmayın insanın morali bozuluyor çünküKızlar tünaydın kilom 83.8 hafta içi 85 kusurları gördüm bunada şükür
Amin canım inşallahTüm hastalara acil şifalar dilerim sağlıklı mutlu bir hafta olsun inşallah
Ellerine canım
Sağol canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsınKizlar hepiniz harikasiniz bu hafta sabitim valla cok sevindimm kg veren arkadaslarim kendim vermisim gibi sevindim ins darisi bana kendimi bi toparlayim inş...
Afiyet olsun canımSabah kahvaltı 10.30
1 dilim ekmek
1haşlanmış yumurta
1nescafe 2si birarada
Akşam 16.30
5ks pilav
Salata
2lt su
Spor 3mil leslie
Afiyeet olsun canım iyileştin mi biraz kendini nasıl hissediyorsunBugünki menüm kahvaltıda yarım haşlanmış patates midem yüzünden ,mercimek çorbası ,peynir ve biraz kuruyemiş akşam mercimek çorbası ve zeytinyağlı bakla yemeği ,yoğurt
Sağol canım biraz daha iyiyim şükür bulantım filan kalmadıAfiyeet olsun canım iyileştin mi biraz kendini nasıl hissediyorsun
Tekrar geçmiş olsun canımSağol canım biraz daha iyiyim şükür bulantım filan kalmadı
Ben spora başladıktan sonra öyle oluyor canım belki seninki de ondandirYa kızlar sizde de kilo verirken rahatsız edici bir his oluyor mu? Bi garip, sabah uyandığımda mesela böyle etlerim acıyomuş gibi ama tam olarak öyle değil halsiz gibi garip bişey hafiflemek rahatlık veriyo da kendimi bi garip hissediyorum... Acıkıyorum ondan mıdır nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?