- Konu Sahibi kedikedi84
-
Regl olduktn sonra siskinligin gider insallah canim merak etme buhafta kilon yuksek cikarsa canini sıkma canimbende bursadayım 39 yaşındayım 2.5 yaşında bir kızım var..
akşam regl oldum bu hafta oruçlu değilim kilom şişlikten dolayı eksilmedi reglden sonra gider herhalde
Hadi o zaman katıl bize bu yaz kilolarımızı verelim. Her geçen gün bize zarar.Kizlar ben de bursaliyim 38 yasindayim kilolarimiz yakin olmasindan dolayi size kendimi cok yakin hissettim bende 101 kiloyum
Geçen gün Show tv haberlerde bi kadın gösterdi. Yıllardır kiloluymuş spor salonuna Yazılmış ama hep gitmeyi ertelemiş, ( aynı ben)o da önce evde kendi spor yapmaya Başlamış Alışkanlık haline gelince spor salonuna gitmeye Başlamış ve incecik bir kadın olmuş. Burada eşim televizyonun sesini açtı izliyoruz...Bana imalı bir bakış. Daha sonra Kocasından boşanmış kendimi sana mecbur hissediyordum ama artık özgüvenim yerine geldi demiş. Burda eşimin gözleri Büyüdü direk kanalı değiştirdi kötü örnek oluyorlar insana canım diyo
Hoş geldin katıl bıze kilolarından kurtul inşallah.boyun ve yaşn kaç.Kizlar ben de bursaliyim 38 yasindayim kilolarimiz yakin olmasindan dolayi size kendimi cok yakin hissettim bende 101 kiloyum
Hahahahahah :))) show tv bu tarz zayıflama ıle ılgılı haberlerı cok sık yapıyor.spor okadar zevklı ki aslında ama yaklasık 20 gün düzenli yapınca alısıyorsun ben çok alıştım çok vazgectım koşu bandım var sadece tozunu alıyorumGeçen gün Show tv haberlerde bi kadın gösterdi. Yıllardır kiloluymuş spor salonuna Yazılmış ama hep gitmeyi ertelemiş, ( aynı ben)o da önce evde kendi spor yapmaya Başlamış Alışkanlık haline gelince spor salonuna gitmeye Başlamış ve incecik bir kadın olmuş. Burada eşim televizyonun sesini açtı izliyoruz...Bana imalı bir bakış. Daha sonra Kocasından boşanmış kendimi sana mecbur hissediyordum ama artık özgüvenim yerine geldi demiş. Burda eşimin gözleri Büyüdü direk kanalı değiştirdi kötü örnek oluyorlar insana canım diyo
Motive olman çok önemli şimdi ne desek boş ama hep yarın diye diye yıllarımız gitti ilk başladığımda bırakmasaydım şimdi başarı öyküleri kısmında tebrikleri kabul ediyo olacaktım.Cok sagol canim aslinda hic motivasyonum yok ama yigenim ne zaman zayiflican hala kabirde mi dedi
MerhabaMerhaba canım
Ağlama 4- 5 ay sonra nasıl mutlu olucaz onu düşün. Ben okumaktan hiç sıkılmam içinde ne varsa dök gitsin , ben buraya kimseye söyleyemediklerimi yazıyorum, çünkü bu dertten muzdarip olmayan seni dinlemiyo ya da sen anlatırken söyledikleri ile kırabiliyo. Bi de defter yaptım kendine ona yazıyorum eşimden gizli. Çünkü bi kere onun gibi bi defterimi görmüştü gnlük plan defterim dalga geçmişti.Hepinize merhaba canim hayirli ramazanlar beni cok mutlu ettiniz samimiyetinizle suan agliyorum desem bana inanirmisiniz bilmem ama hayatimda ilk kez yuz kiloyu gorunce yolun sonuna geldigimi artik basaramicami dusundum yani zayif bi kadin olmayi esimin tabiriyle yilan gibi.surekli kilo aldigim icin 120 130 140 kilolarda olmanin korkusuyla araniza katilmaya karar verdim ayni zamanda ikinci takimada girdim bugun biraz uzun oldu kusura bakmayin bu arada boyum 1.59 kilo 101 38 yasindayim pkom var ilk adetimi gordugumden beri kilo sorunum var
Canim bende bana ugur getirsin diye bu nicki yaptım ugurlu gelsin hepimiz zayflayip basari hikâyemizi yazalimmmMerhabanickname ine bayıldım. Bennim de en büyük başarı hikayem kilo vermek olacak inşallah
Sizi tanimaya calisiyorum da kilonu ve yasini merak ettimCanim bende bana ugur getirsin diye bu nicki yaptım ugurlu gelsin hepimiz zayflayip basari hikâyemizi yazalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?