- 15 Temmuz 2019
- 8
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Cileklikafa
ACİLLLLL Hamile kalıp eşimle evlendik.Sevgiliykende ailesi beni istemiyordu ve halada kayınvalidemi sevemiyorum yaşımdan dolayı herşeyime sen cahilsin diyip karışmasından yoruldum.Eşimle sessizce köşede birşey konuşurken görmesin ne oldu söyle diyip durmadan ısrar ediyor.Benimde eltim gibi davranmamı istiyor ve onu sürekli kullanmışlar dışarıdan besbelli benimde öyle olmamı istiyor.Eşim ne yapsa ne dese susucam benden bunu istiyor herşeyde lafın en sonunda ben suçlu oluyorum.Koca laf söylediğinde susulurmuş.Hep bunlar birde bunun üzerine eşimin bana ilgisizliği kızıma ilgisizliğinden yoruldum.Sürekli herşeyimi eleştiriyor.2 senelik evliyim bi insan hiç mi insan düzgün güzel bişey yapmaz hiç bir kez beğendiğini söylemiyor.Ailemi insan yerine koymuyor.Evlenmeden önce durumlarını iyi sanıyordum şimdiyse evime eltimden saklı kayınvalidem alıp geliyor oğlum için getiriyorum diyor her seferinde.Eltimin evinin çocuklarının tüm ihtiyaçlarını kendi annesi karşılıyor.Benim ailemin durumu yok bendende bunu bekliyorlar evde eksik birşeyim olsun annene söyle taksitle alsın diyorlar.Evlenirkende düğün takı hiçbirşey olmadı.Bunların üstten anlatışım tabi ki içi berbat bi durumda.Etrafımda sürekli olarak görüştüğümüz 3-4 aile var herkes eşine yardımcı oluyor kızım 1 yaşında para yok diye kayınvalideme bırakıp işe başladım şimdide parayı bana vericeksin diye sürekli benimle kavga ediyor.Haftasonları evdeyiz birtek ikşmizde ondada hep kahveye gidiyor.2 senedir 1 haftasonu evde oturup benimle vakit geçirmedi kızım için sabretmekten ilerde baban doğru kişi olmadığı için ayrıldık demem doğru mu yeter mi bilmiyorum küçücük yaşta hem onu hem kendimi yaktım bunun farkındayım ama eşimle bu şekilde kavga ederek gidersek çocuğumda böyle bi ortamda büyücek bunuda istemiyorum ne yapıcam??