Evliliğim mi gururum mu? Lütfen bana bir akıl verin

Ertanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
91
20
3
Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.:KK42:Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız?? :110:

Onlarin ailesi öyleymis erkeğin lafının üstüne laf söylenmezmiş.
Ailemi, işimi, çevremi hepsini onun için sildim ama olur boşanma gibi bi durum olursa kendi ayaklarimin üstünde durabilirim

Burda insanlar 2 aylık sevgilisinden ayrılınca kahrindan ölüyor. Sizin kavgalar niye hemen boşanmaya geliyor anlamadim. Çocuk musunuz ? Kaç yaşındasiniz ? Kactiginiz için her dediklerini yapacaksiniz sanıyorlar galiba. Özür filan dilemeyin.

Bence eşinize biraz anlayışlı olmalısınız adam sonuçta zor şartlarda şu anda, pisikolojisi biraz farklıdır muhakkak.

Herşeyi silip onunla evlendigim icin baba evine dönemeyeceğimi bildiği için en ufak bi seyde ya yaparsın yada ananın evine gidersin diyor. Ama yaniliyo baba evine gidemesemde ayaklarimin ustunde rahatca durabilirim

Annesi aramış esimi ağlamış benden özür bekliyormuş. Annesi oğlunu oğlu annesini koruyor ama benim yanimda derdimi amlaticak bi insan bile yok
Ayy fenalık geldi sacmalamayin ya ne münasebetle özür dileyeceksiniz aman aramasin Eşiniz bosverin kafa dinleyin biraz o kaynana da dilini bi tarafına iliştirir böylece

Keşke ben özür bekliyorum asıl deseydin. Ay kadına bak hem bi güzel ayar verecek hem özür bekleyecek, oğlunu kışkırtacak tee askerden. Sakın taviz verme bence öyle kadına yoksa daha neler yapar.

Sadece onu dese hadi belki neymis cemkirmişim aramis mesgule atmisim. Annesi telefonu kapattiktan sonra esimi aradim saatlerce onunla konustuk kendide biliyor ama bilmem orasini mesgule atmisin kac yasindaki kadin yalan mi soyluyo diyo

Dünya da gerçekten böyle insanlar var mı merak ediyorum.
Kadın size çeneni kapat dedi ve siz hala telefonda kalmaya devam ettiniz.
Pat diye kapatan taraf siz olmalıydınız asıl.
Bir de şunu anlamıyorum; uzun yıllar sevgili olup eşinizin kültürünü, yaşama tarzını, hayata bakışını, olaylar karşısındaki duyarlılığını nasıl gözlemlemez insan.
Ben 3 hafta önce biriyle tanıştım. Adamın şu an nasıl adım atacağının haritasını çıkarırım.

şimdi dilersen hep dilersin ve hiçbir zaman haklı olmazsın.işin kötüsü ve garibi eşin taaaa askerden annesini arıyor özelinizi annesine anlatıyor.onu da geçtim annesi arayıp seni azarlıyor.sanki oğlu küçük çocuk komşunun çocuğuna kızar gibi.hiç yakıştıramadım cahil kadın...

Back
X