Eşimle 5 yıllık flört döneminden sonra (bazı olaylardan dolayı) kaçarak evlendik. 9 aydır evliyim ve eşim askerde. Eşim askere gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz. Bir kaç kere boşanma eşiğine geldik ve artık sabrım kalmadığı için tamam istiyorsan bitsin diyordum. 3 gün önce kıskançlık yüzünden gene kavga ettik gene bitme derecesine geldi bende tamam bitsin dedim. O ara biraz isim vardı ben işimi yapana kadar annesini aramış ne dediyse artık tam işim bitti aradı. Yavrum kuzum diyen bi anda ismimle hitap etmeye basladı ben annem demeye devam ettim kocanla kavga etmişiniz diye ağzımı yoklarken ben olay büyümesin barışırız zaten diye evet tartıştık ama önemli değil derken annesi hemen o erkek her zaman bir adım öndedir sen çeneni kapatıcaksın demeye başladı. Bi kaç dakika o şekilde konuştuk sonra suratıma kapattı. Gece eşim aradı öyle böyle derken barıştık. Dün aksamdan beri annemi ara özür dile diyor. Bende aramıycam diye inat ettim o zaman arayip özür dileyene kadar arama dedi bende olur dedim kaç saattir bi msj bile atmadı.
Acaba arasam mı bilemedim siz olsanız napardınız??