Evliligim Sallantida!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama siz de tam dayak arsızı olmuşsunuz. Bu kadar yüzsüz olmayın yahu. Hiç mi kıymetiniz yok? Çoğu kadın aileden destek bulamadığı için boşanamıyor. Anneniz arkanızda olmasına rağmen hala adama yamanmaya çalışıyorsunuz. Ne yaşadıysanız maalesef hak ediyorsunuz.

İltifat etmemeye başladı diyor. Sanırsın tek eksiği iltifat

Böyle evlilik olmaz ki, böyle ev arkadaşlığı bile olmaz. Sizin evliliğiniz çoktan bitmiş sadece fiziksel olarak aynı evdesiniz. Ne yapmalıyım demişsiniz evliliğinizi resmi olarak da bitirmeniz lazım..1

Yüzün Ermeniler gibi asık ne ya? Ne çirkin bi tâbir.
Gerçekten çok saçma bir benzetme.
İltifat etmemeye başladı diyor. Sanırsın tek eksiği iltifat
Aynen dediğiniz gibi.Bundan sonra iltifat ederek döver,"saçın ne güzel tam yolmalik,ağzın ne güzel tam patlatıp kanatmalik "
Dayak yemekten,hakarete uğramaktan, çöp muamelesi görmekten, çocuğunuzu böyle bir rol modelle buyutmekten korkmuyor,ama ayrılmaktan korkuyorsunuz Aferin bu akılla devam edin....

Haklısınız,Ayrılacağım. konuyu sildim .Irkçı falanda değilim bana kullandığı cümleyi ona kullandım sadece

Haklısınız,Ayrılacağım. konuyu sildim .Irkçı falanda değilim bana kullandığı cümleyi ona kullandım sadece
Konu geri gelecek kuşum. Burada konular silinmiyor ebediyete dek kalıyor

Kocasını bırakamayanlar da oğlum kızım var diye bahane ediyor.
Çocuğa anneniz bakıyor, temizliği anneniz yapıyor, 2 memur bir de kadından maddi destek alıyorsunuz.
Bazı anaların derdi bitmiyor gerçekten.
Boşanmayın bence
Çocuğa anneniz başka evde baksın siz de ara ara birbirinizi gırtlaklarsınız.
Ayrıca bu kafayla devlette nasıl çalışıyorsunuz bilme "ermeni" kelimesini hakaret için kullanmak nedir?
Kafalar çalışmıyor ama hakarete gelince süpersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…