- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.427
- 598
İltifat etmemeye başladı diyor. Sanırsın tek eksiği iltifatSeni komalık edecek kadar döven adamla evli kalmaktan korkmuyorsun da boşanmaktan mı korkuyorsun? Madem onca dayağa rağmen geri döndün takıla takıla iş yerinde seni ağırlamamasına mı takıldın, bundan dolayı kavga çıkarmaya korkmuyor musun? Bu adamdan daha sevgi ilgi mi bekliyorsun ne olacak seni döven adam ponçiğe mi dönüşecek sandın? Ya sus otur ne diyorsa yap ne yapıyorsa razı gel de dayak yeme, ya da boşan.
Şeytan aldı götürdü, Mune abla geldi geri getirdiiii
Sanırım bi de Mune'ye soracak.
Yusuf YusufSanırım bi de Mune'ye soracak.
Gerçekten çok saçma bir benzetme.Yüzün Ermeniler gibi asık ne ya? Ne çirkin bi tâbir.
Aynen dediğiniz gibi.Bundan sonra iltifat ederek döver,"saçın ne güzel tam yolmalik,ağzın ne güzel tam patlatıp kanatmalik "İltifat etmemeye başladı diyor. Sanırsın tek eksiği iltifat
Ermenilere kurban olun diyesim geldiYüzün Ermeniler gibi asık ne ya? Ne çirkin bi tâbir.
Bu nasıl konu ayMerhabalar ,4 yıllık evliyim 3 yaşınd
Oğlunu da mi komalık etsin? Hamileyken dövüp çocuğu sakat bırakma riski alan babayi mi seviyor oğlun?Ogluma
Haklısınız,Ayrılacağım. konuyu sildim .Irkçı falanda değilim bana kullandığı cümleyi ona kullandım sadece
Konu geri gelecek kuşum. Burada konular silinmiyor ebediyete dek kalıyorHaklısınız,Ayrılacağım. konuyu sildim .Irkçı falanda değilim bana kullandığı cümleyi ona kullandım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?