Merhabalar ,4 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var .Esim ve ben memuruz. Evlenmeden önce esim peşimden çok koştu çok fedakarlıklar yaptı bende sevdim ve inandım. Evliligimizin ilk ayları güzel geçerken hamile olduğumu öğrendim ve her şey tersine dönmeye başladı. Esim bana deger vermemeye başladı ailesinin doldurusuna yönlendirilmesiyle sürekli tartışmaya halindeydi.Bende artık öfkemi kontrol edemez hale geldim ona saldırmaya başladım bana şiddet uyguladı 4 defa en sonunda komalık olana kadar dövdü. Aileme gittim darp raporu vs aldım. Sonra peşimden geri geldi yalvardı vs barıştık.Baristiktan 1 yıl sonra bir gün kotu iki gün iyi şeklinde yürüttük. En son aramız kötüydü bend3 arabayı aldım iş yerine sürpriz yapmaya gittim .Beni gördüğünde hiç hosgeldin demedi suratima bakmadı bende elini tutmak istedim sert cevap verdi falan bildiğiniz köpek çekti bana sonra çıkmaya yakın bayan ile erkek çalışanla konuşuyor gülüyor espriler yapıyor falan sonra saat dolunca çıktık .Hadi bana ne ismarliysn dedim pastaneye goturdu benim param yok sen öde dedi tamam dedim .Psikolojik şiddetin dozunu daha da arttırdı konuşmadı sert davrandi yüzüme bakmadı sonra araca geçtik hiç konuşmadım.Evin Otoparkindq dayanamadım bağırmaya başladım senin derdin ne ne istyosun yüzün Ermeniler gibi asık falan dedim.Ermeni senin annen annen ermenilerle ilişki kurmuş falan dedi sıktır git dedi bende vurdum arabayi çarptı. Eve çıktık 2 yildir annem bakiyor ogluma temizlikten ev işlerine maddi yardıma kadar annem yapıyor.Annem çok sinirlendi boşancaksin böyle evlilik mi olur insan karısıyla sohbet etmezmi, iş yerine geldigind3 ağırlamazmi dedi sen kızımın kıymetini bilmiyorsun vs gibilerinden konuştu.Kizimla mutlu değilsen alirim götürürüm dedi oda goturursen götür dedi .Bende annemi gönderdim memlekete çocuğa görümce bakiyor şuan hiç konuşmuyoruz ruh gibiyim kaldıramıyorum. Oda konuşmuyor ama çok yoruldum tükendim ne yapmalıyım sizce