Bence de asla kardeşinizden vazgeçmeyin! yurtta kalmak çok zor hele ki bu dönemde, kardeşiniKardeşim mecbur şuan bizimle yani ailem.farklı ile taşındı ve kardeşim şuan lisede yurda bırakamam ailemin olduğu ilede nakille gidemiyor yani mecburiyet şuan.
içinde yaşayan sensin ama sorun ortada.Konustunuzmu karşılıklı?Yo rahat onun yanında uzanıyor kalkıyor atıyorum yanında abartmadan sarılıyoruzda Nebileyim ama tabi kimse yokkenki gibi olamaz ama napayım ailem taşınınca istemiyorum diyemezdim o benim kardeşim sonuçda.ve diyorum ya daha önceden başladı adam resmen anne aşığı oldu.aklı fikri hep onda.eve geliyor ama.aklı yine o evde.ekmek almaya bile çıksa uğruyor bi.şekilde yakın sayılır ailesinin evi.kızlar beni çok kırıyor asla adil olmuyor.bir konuda annesi açıkca haksızsa bile yinede ona hak veriyor.şu zihniyet var ben anneme bişe dersem bu daha çok der misali.diyorum ya bu gerikafalılığını göremedim evlenmeden önce.sizden akıl almak istiyorum şöle yap böle yap diyen birilerine çok ihtiyacım var
Belki sizden gerçekten soğumuştur adam.Artık bu kadınlar kulübünde kimse yokmu ni akıl almak istemiştim ama burdanda çözüm bulamadım
Eee o zaman normal.Bilmiyorum belkide.ama.o oldum olası öyleydi ailesi diyince akan sular duruyo.ama.bu sıralar iyice arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?