- 7 Ağustos 2019
- 415
- 301
- 33
- 39
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Evlilik iki taraftan yürütülür. Tek taraf uzerine duseni yaparsa yürümez durur. Vicdanin rahat olsun uzerine duseni yaptiysan. Hic kimse hicbir durum vazgecilmez degil. Yerine yenisi gelmez degil. Geçinmeye gönlü olan geçinirmiş. Burada duydum cok guzel bir söz. Kendini suçlama. Geçinmek istese bunu yapardi. Zararin neresinden dönsen kardir. Simdi cok zor geliyor olabilir ama her sey duzene girince iyi ki yapmisim diyeceksin. Umarim bundan sonra değer veren insanlarla olursun.Arkadaşlar sorunlu nişanlılık,tartışmalı süreçler,gelgitli günlerin sonunda 7 yıl flört ve 4 senelik evliliği sonlandırdık.Ama içime bir ateş düştü.Sanki hep iyi günlerim,hep olur muydu düşüncelerim,kendimi suçlamaların hat safhada.İcim yangın yeri bitecek mi bu acı?
Konumu bilmeyenler için,1 yılı aynı evde,3 senesi ayrı evlerde ama sürekli görüşerek,onun ailem de ailem tartışmaları,geçmişi takıntı haline getirmesi,ev tutulmasına rağmen bir türlü tasinamamamiz,ailesi burda yokken eşyalarım depodayken ailesinin evinde kalmama,çoğu şartını kabul etmeme rağmen bir türlü olmadı olmadı...Son gün seni mutlu edeceğim demesine rağmen hiç bir adım görmediğinden sonuca gittim ama içimde hep acabalar var.Bu suçluluk duygusu ne zaman geçer?alışma süreci ne zaman başlar?Rahatlatıcı cümleleri izle çok ihtiyacım var.
Arkadaşlar sorunlu nişanlılık,tartışmalı süreçler,gelgitli günlerin sonunda 7 yıl flört ve 4 senelik evliliği sonlandırdık.Ama içime bir ateş düştü.Sanki hep iyi günlerim,hep olur muydu düşüncelerim,kendimi suçlamaların hat safhada.İcim yangın yeri bitecek mi bu acı?
Konumu bilmeyenler için,1 yılı aynı evde,3 senesi ayrı evlerde ama sürekli görüşerek,onun ailem de ailem tartışmaları,geçmişi takıntı haline getirmesi,ev tutulmasına rağmen bir türlü tasinamamamiz,ailesi burda yokken eşyalarım depodayken ailesinin evinde kalmama,çoğu şartını kabul etmeme rağmen bir türlü olmadı olmadı...Son gün seni mutlu edeceğim demesine rağmen hiç bir adım görmediğinden sonuca gittim ama içimde hep acabalar var.Bu suçluluk duygusu ne zaman geçer?alışma süreci ne zaman başlar?Rahatlatıcı cümleleri izle çok ihtiyacım var.
Artık bitmiş evliliğiniz kimin hatası olduğu önemli değil. Bundan sonra geleceğe bakacaksınız. İçinizde bastırmayın. Aklınıza iyi günler de gelir kötü günler de gelir. Özgür bırakın anılarınızı. Üzülün ağlayın bunlar doğal süreçler. Önemli olan bastırmamak ve hayatı kendine zindan etmemek. Bir süre belki yalnız kalırsınız ama sonra sosyalleşin kitap okuyun vs. Geçecektir. Çok iyi bir evliliğiniz olsaydı bitmezdi artık geçmişte çok takılı kalmamaya çalışınArkadaşlar sorunlu nişanlılık,tartışmalı süreçler,gelgitli günlerin sonunda 7 yıl flört ve 4 senelik evliliği sonlandırdık.Ama içime bir ateş düştü.Sanki hep iyi günlerim,hep olur muydu düşüncelerim,kendimi suçlamaların hat safhada.İcim yangın yeri bitecek mi bu acı?
Şimdi tabi idrak etmeye çalışıyorsun ama bence zamana bırak.Zamanla böyle düşünmeyeceksin.Eşin galba fazla aileci.Anlayacaksa o anlasın kıymetiniArkadaşlar sorunlu nişanlılık,tartışmalı süreçler,gelgitli günlerin sonunda 7 yıl flört ve 4 senelik evliliği sonlandırdık.Ama içime bir ateş düştü.Sanki hep iyi günlerim,hep olur muydu düşüncelerim,kendimi suçlamaların hat safhada.İcim yangın yeri bitecek mi bu acı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?