- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Erkek..annessinde bize hafta sonları geliyorçocuk kız mı erkek mi? sürekli sizinle mi yaşıyor yoksa annesinde mi?
Erkek..annesinde bize hafta sinu geliyorKiz mi erkek mi? Sizinle mi yasiyor?
Eski este evli suan..sikinti yaratmaya çalıştı ilk zaman ama eşindem yüz bulamadiIlk es ile esinizin arasi nasil ? Sorun var mi?
5 yillik evliyiz..bizim cocugumz yok.ben istemiyorumBide ne kadar zamandir evlisiniz?
Merhaba arkadaşlar.
Derdim evlilevliliğim ve ben...ben evliliğimi yoluna koyamıyorum...büyük bi problemimiz var ben eşimin ikinci evliliğiyim benimse ilk..esimin bi çocuğu var ilk zamanlar çok iyi olan aramız artık gittikçe kötüye gidiyor annesi tarafından dolduruluyor farkındayım öyle lafları ve davranışları var ki beni çileden çıkarıyor.hic bir şekilde en küçük tokadim olmamıştır..ama bağırıyorum. Ama oylr oldu ki artık ben ona bağırıp kızınca veya istediğini yapmayınca bana vuruyor oyuncoyuncaklarını fırlatıyor..esim ise cocugun bana saygı duymadığını ve bunu benim bu hale getirdigimi söylüyor..biktim artık.. .bana akıl verin ben nasıl davranayım çocuk bana saygı duysun...
Not..cocuk bu ayin sonunda 9 yaşına girecek
Cok soru sordum fazla vaktim yok , cevaplari beklemeden yaziyim :)
Benim de oglum var 9 yasinda , bu donemlerinde erkek cocuk asi olur ve kadin cinsinden nefret eder
Yasadiginiz seyler cok normal , bi kere cocuga bagirmayin , evinizde kurallar olsun ve o kurallara uymasi gerektigini velirtin , babasinin da sizi desteklemesi gerekiyor
Siz o cocugun annesi degilsiniz ancak babasinin esisiniz , size saygi duymak zorunda ancak 9 yasindaki cocuk bunu algilayamaz o yuzden o saygi iliskisini siz ve esiniz kuracaksiniz , ogreteceksiniz
Ise kural koymakla baslayin , kurallara uymadigi surece istediklerinin olmayacagini bilmeli ve israrla soyluyorum esiniz size destek olmali
Cocugun yaptigi huysuzluklarla ilgili spesifik ornek verirseniz daha cok yarďimci olmaya calisabilirim
Kurallarimiz var zaten ama malesef uymuyor..esim beni destekler..asla kurallara uyma gibi bi şeyi yok... hep istediği olsun istiyor..esimden korkuyor mesela.ama benden asla korkmuyor sanki ben onun her istediğini yapmakla görevliyim..durum böyle olunca bende sabredemiryim kızıyorum.. sonra oda bana karşılık veriyor bu durum beni daha çok kızdırıyor..esimde bana yükleniyor sen çocukla çocuk oluyorsun sana saygısı yok falan hibiCok soru sordum fazla vaktim yok , cevaplari beklemeden yaziyim :)
Benim de oglum var 9 yasinda , bu donemlerinde erkek cocuk asi olur ve kadin cinsinden nefret eder
Yasadiginiz seyler cok normal , bi kere cocuga bagirmayin , evinizde kurallar olsun ve o kurallara uymasi gerektigini velirtin , babasinin da sizi desteklemesi gerekiyor
Siz o cocugun annesi degilsiniz ancak babasinin esisiniz , size saygi duymak zorunda ancak 9 yasindaki cocuk bunu algilayamaz o yuzden o saygi iliskisini siz ve esiniz kuracaksiniz , ogreteceksiniz
Ise kural koymakla baslayin , kurallara uymadigi surece istediklerinin olmayacagini bilmeli ve israrla soyluyorum esiniz size destek olmali
Cocugun yaptigi huysuzluklarla ilgili spesifik ornek verirseniz daha cok yarďimci olmaya calisabilirim
Kurallarimiz var zaten ama malesef uymuyor..esim beni destekler..asla kurallara uyma gibi bi şeyi yok... hep istediği olsun istiyor..esimden korkuyor mesela.ama benden asla korkmuyor sanki ben onun her istediğini yapmakla görevliyim..durum böyle olunca bende sabredemiryim kızıyorum.. sonra oda bana karşılık veriyor bu durum beni daha çok kızdırıyor..esimde bana yükleniyor sen çocukla çocuk oluyorsun sana saygısı yok falan hibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?