Evliliğim ve yıkılan hayallerim..

ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. Bu felsefeyi kocama uygulayacagimi 1 yıl önce soyleseler inanmazdim. kocamin bu hale geleceğini gösterseler inanmazdim. hayat ne sınavlardan geçiriyor insanı. resmen babasız hatta kimsesiz çocuk buyutuyoruz. e o zaman ne işleri var hayatımızda.

çocuktan sonra olduysa eğer erkeklerin belli bir dönemleri var böyle alın karşınıza güzelce anlatın anlamıyorsa susarak tepki gösterin umarım anlar ve hep böyle kalmaz çünkü sinir bozucu . Hemen hemen aynı şeyler bizdede oldu atlattık cok şükür. Hala biraz var ama en azından bana karşı değil uyuzluğu

Ben maddi sorunları çok kafama takıyorum evet ama gene ucu eşime dayandığı için. Çözüm bulmak, durumu düzeltmek yerine benim bu duruma en başından beri direkt alışmamı bekliyor. Ailemden de rahat yaşam sürmüş biriyim. Öyle kolay olmuyor. Hep sıkıntı çeken bir insan da olsa geçmişinde, gene en iyisini isteyebilir. Bunu istediğim içinde suçluyor. Ben ölene kadar 3'ün, 5'in hesabını mı yapacağım? İşte Allah büyük.. Çocuğumun geleceğini düşünmek en doğal hakkım.

İşte sana yetmez, sen şu kadar da harcasan bu ayda harcamayım demezsin. Ailende yaşamışsın ama doymamışsın. Ne yani bekarken rahat eden tamam ben doydum, biraz da sıkıntı çekeyim mi diyor? O kadar haksızlık ediyor ki, gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Haksızlık etmiyor musun? Ben seninle buluştuğumuz da karnını parkta cipsle doyuran insanım diyorum. Hani güzel, güzel konuşmaya çalışıyorum. Hııı diyo geçiyor. Ciddiye almıyor.

Bu şekilde yaşamayı kabul edeyim işte gerekmedikçe hiç bir şey almayım istiyor. Bende böyle bir hayat istemiyorum yalan değil.. Ben daha gerçekçi yaşlıyorum, acaba düzeltmek için ne yapabiliriz derken o dua et deyip geçiyor. Biz hiç bir anlamda anlaşamıyoruz aslında..

Son düzenleme:

Çocuktan sonra ayyuka çıktığını söyleyebilirim. Bana karşı öyle bir cephe almış ki hep iğneleyerek yaklaşıyor. Bugüne kadar hep kıramadığımdan içimden gelmesede çok şey yaptım. Karşılığının böyle olacağını bilseydim kırardım!

Fikir ayriliginiz var daha çok bunu anladım ben bosanmak sanırım size iyi gelebilir eğer kendi ayaklarinizin üzerinde durabilirseniz ve ailenizde destek olursa omrunuzu böyle biri düzeltmeye çalışmakla gecirmek anlamsiz

Allah allaaaah o kadar agresif olmadna grek yok hayat çok kısa ve insanlar ölümlü

Yettim yettim aynı benimkini anlatmışsınız ikinizde . Herşey bu terazi burcu yüzünden miymiş, benimki de dönem dönem melek, bazı dönemde içinden canavar çıkıyor. Öyle böyle çekiyoruz işte. Bende prometheus gibi yapıyorum, çalışıyorum, çocuklarımla ilgileniyorum, tatile bile onsuz gidiyoruz çünkü huzursuzluk çıkarıyor gelmekte istemiyor. Ben iyiyim böyle ama birlikte bişeyler yapan çiftlere de özenmiyor değilim.
Benim en büyük şansım eşimin annesi. Sanki yanında verilmiş kullanma kılavuzu gibi o olmasaydı eşimin zor dönemlerini atlatmak çok zor olurdu, çünkü zor kişilikte bir insan

Davul bile dengi dengine... Bence evlenecek olan insanlar buna dikkat etmeli. Eşiniz sizin denginiz değilmiş. Bir yerden patlak veriyor ya sağlık sorununda ya iş sorununda ya da çocuk olunca. Bence biraz daha sabredin ama değişeceğini sanmıyorum. Çocuk için bir karar alıp uygulamanız lazım ya boşanmış bir ailede büyüyecek ya da tartışmaları en aza indirip bi şekilde idare edeceksiniz.

Biz fedakarlığı marifet zannedenleriz.

cocuk dogduktan sonra erkekler biraz hanzolasiyor biz ilgiyi alakayi cocuklara veriyoz diye onlar bi triplere giriolar benimde uc cocugum var ilk cocukta ayni durumu yasadim ama benimki fazla uzun surmedi ben cunku haksizliga dayanamiyorum. hersey duzeldi sonrada kilolarimi bahane etmeye basladi onlarda gidince dicek bisey bulamadi simdi ben ona ayni seyi uyguluyorum hadi ben uc cocuk dogurdum sen ne ettin diom aldigmda fidan gibiydin simdi massalah balkon saldin iyice pek rahatsin heralde diyete gir diyete diyorum bu sefer artik o delleniyo.. sana tek sunu soyleyebilirim arkadasim sen degerlisin sen herseyden once bi annesin ve kendini ezdirme sessiz kalma cunku sen sessiz kalip icine attikca o tepene cikicak erkek milleti boyle kendine bak bakimli ol suslen puslen bazi kadinlar dogumdan sonra saliyolar kendilerini ozamanda erkekeler pasakli oldu iyice diolar evdeyken bile suslen disari cikmak gerekmez. ufacik bebek kiskanilirmi sence?bence kiskanilmaz ama emin ol esin cocugunuzu kiskaniyor ilgi ona gitti diye cildiriyor sarcak yer ariyor.. Dilerim en kisa zamanda hersey duzelir bu sendeomu cabuk atlatirsiniz ins.

Üzüntünüzü anliyabiliyorum. Ciddi bi sekilde konusmaniz gerekiyo. Hele en kötüsü baskalarinin yaninda azarlanmak. Benim esim bidefa bunu yapmak istedi aninda tepkimi koydum günlerce soguk davranip burnundan getirdim. her ne olursa olsun baskalarinin yaninda degil evde tartisilmasi gerektigini anladi.

Ayni sekilde evdede söylendiginde tempkimi gösterdim sürekli ve artik cok sükür daha dikatli.

Merhaba
Yaşadıklarınızın küçük bir bölümü de olsa yazdıklarınızı okumam üzdü beni.. çünkü kimse hayatını bunları yaşamak için birisi ile birleştirmez. eşinizin sizi göreceği, duyacağı ve davranış tarzı ile verdiği zararı telafi edeceği bir yol var mı bunu belki sadece siz bilip, siz bulabilirsiniz.çözüm konusunda burada yazılacak bir kaç söz de işe yaramaz belki.. ancak okurken ilk aklıma gelen, sonuçta bu hep böyle değildi diyorsanız ; ilişkinizi olumsuz etkileyip değiştiren somut bir durum/olay/gün vs varsa onu bulup ortaya çıkararak oradan çözmeyi denemek mümkün mü diye düşündüm kendimce..

çünkü benim bildiğim en etkili yöntem bu..hayata dair tüm rahatsızlıklarımda istisnasız kendime bu soruyu sorarak yolunu bulmaya çalışıyorum. Faydasını gördüğüm için de paylaşmak istedim

Canım yeni dogum yapmışsın eşinle çok fazla ilgilenemiyorsundur haliyle...ben de senin gibi yeni dogum yaptım 4.5 aylık bi kızım var..bu 2.dogumum...1 ay öncesine kadar eşimle biz de böyleydik.surekli tartışıyorduk en ufak bi sözüm ağır geliyordu eşime... cinsel isteksizlik vardı bende ayda 1 kere zor beraber oluyordum esimle kendime çeki düzen verdim eşimle daha çok beraber oldum daha güleryüzlü davrandım kısacası onu mutlu etmeye calistim...esimde de değişiklik oldu...ufak şeyler tartışmaya dönüşmüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…