Bide çoğu erkek böyle ben öyle düşünüyorum. Çevremde gördüklerim de öyle . Erkekler herşeyi kadına yükler kendıleri rahat eder. Bizde de oluyor arkadaşlarımla konuşurum onlarlar da olur ne bileyim evlilik zor . Bide siz uzun zaman konuştunuz ama ister on yıl görüş ister beş ay farkrtmıuot
Eşine onun askerlik veya kahvede okey oynadığı arkadaşı olmadığını ve sana karşı doğru dürüst davranması gerektiğini her seferinde söyle elbet aklı alır.
Söylemez miyim? Ama hiç bir şey değişmiyor.
hiç rest çektin mi
ya da küçük bir cinnet falan geçirdin mi
iyide çocuk nedeniyle yorgun ve gergin olması gereken sensin ona ne oluyorÇektim tabii ki, ama bir faydası olmadı ki hala yani, susmuyorum zaten asla, kendimi ezdirmem. Çocuk olunca iyice zıvanadan çıktı. Sürekli tartışıyoruz.
Bana siz çok alttan almışsınız ve bu yüzden tepenize çıkmış gibi geldi. Fiziksel şiddet gösterme ihtimali var mı bilmiyorum, o yüzden yapın diye tavsiye etmiyorum ama ben olsam o bana ne yapsa ona daha fazlasını yapardım, o bana bağırırsa onun sesini bastıracak şekilde bağırırdım. "Sen bana ne hakla bağırırsın! Ben hata yapsam bile senin bana bağırma hakkın yok, düzgün düzgün söylersin! Ki ben hata da yapmadım! Asabiyetten ne yapacağını şaşırdın! Kendine gel! Yüz verdik tepemize çıktın!" vs vs derdim. Ayrıca, çift terapisine gidebilirsiniz.
iyide çocuk nedeniyle yorgun ve gergin olması gereken sensin ona ne oluyor
adam mı lohusa depresyonuna girdi yoksa :)
sorsana sende mi doğurdun diye
Müthiş sabırlı bir insanmışsınız tebrik ederim. Ama saygısı bitmiş bir erkeğin düzelmesi zordur gibime geliyor.Buna bir dur demezseniz daha çok tepenize binecek
Zaten susmuyorum. Ama hep tartışma, susmadığım halde böyle bir de. Aile terapisti desem, her şeyin benim yüzümden olduğunu düşündüğü için hiç gerek duymaz.
"Tamam, benim yüzümden olan şeylerin farkına varıp, kendimi geliştirmem için gitmemiz şart. Benim amacım suçlu bulmak değil zaten, sadece mutlu olmak istiyorum. Bunun için çift olarak gitmeliyiz" deyin. İkna edip götürün. Mutkaka faydası olur.
Yıllar geçtikçe yumuşuyorlar canım, çevremden gördüklerim böyle . Yıllar geçtikçe eski sinirleri kalmıyorDüzeleceğine inanmıyorum zaten ki, alışmış bir kere ne desem, ne yapsam boş. Halbuki susup oturan bir insan da değilim. Cevap veririm, ama zaten bunların yaşanması insanı bezdiriyor. Şimdi böyleysek yıllar geçtikçe daha da şiddetlenicek, önümü göremiyorum anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?