Tam olarak çok benzerlerini yapıyordu bana da..Çocuğu ona bırakır dışarı çıkıp işlerimi hallederim. Yemek hazırlar, yardım eder o konuda sıkıntı yok ama anlattığım gibi işte, dün kız kardeşim bizdeydi, bir olay oldu onu anlatıyordum ve kendi istedi anlatmamı eee, uzatma, sadede gel kaç defa kesti cümlemi ve bu ilk değil. Sessiz konuş, of çok konuştun, uzatma hele bir de anlatmak istediğimi anlamasın yok öyle mi anlatılır ben anlamadım demek yok sen anlatamadın var. Öyle demek yerine böyle de, şöyle de ben bir taraftan ne demek öyle de böyle de anlayan gayet anlar uzuyor da uzuyor. Bana tahammülü yok gibi, kırmaktan ve üzmekten korkmuyor bence hisleri kalmamış. Hani değişse bile, mecburiyetten değişir. Bu saatten sonra boşanırsam ne yapacağım diye değişir.
Ama ben sevmediğini, bu saatten sonra ne yaparım boşanırsam diye düşüneceğini düşünmedim hiç.
Ciddi anlamda maddi manevi inanılmaz zor zamanlar yaşadık. Uzun çalışma saatlerine, maddi imkansızlıklara bağlıyordum.
Bir süre idare ettim sabrettim. Sonra ayni zorlukları benmde yaşadığımı ama bana hiç anlayış tatlı söz gösterilmediğini ve bunun değişmediğini farkettim. Ciddi ciddi sadece oğlumla bir hayat kurma hayali kurdum. Çok yıprandım ama karar vermiştim.
Hatta dedim ki boşanma davası açalım aramız düzelirse geri çekeriz.
Anladım hatalarımı dedi. Bakalım..
Yaşayıp görme aşamasındayım şuanda.
Sen konus değişecem derse zaman vermek istersen ver.
Yok istemezsen de iyi düşün.
Bu arada maşallah 4 aylık bebişin duruyor mu baba da.