evet olabilir çok garipler çünküEşin ve annesinin psikilolojileri normal değil. Burada bir arkadaş yazmıştı psikolog aseksüel olarak anneoğul birbirlerini evli sanıyormuş, başedememiş boşanmış. Onun gibi bir şey sanırım.
Eeeee hep öyle olmaz mı zaten benimki bekarken böyle değildi dedi bana ne yani benmişim yaptım dedim sesini çıkaramadı Ah ah neler duydu bu kulaklar o yüzden şaşırmıyorum artık hiç birseyene bekliyosun ki bu kafadaki insalardan herşeyi der bu tarz cahiller oğlumu kopardı benden bile derler
Aynı şey aklıma geldi.Eşin ve annesinin psikilolojileri normal değil. Burada bir arkadaş yazmıştı psikolog aseksüel olarak anneoğul birbirlerini evli sanıyormuş, başedememiş boşanmış. Onun gibi bir şey sanırım.
üzülmeyin ya.bi aileler konuşsun bakalım siz çözememişsiniz zaten, onların konuşması iyi olur.evliliğe alışmak zaman alabilir.oda alışır ama sizin sabretmeniz lazım.ama herşeyden önce adamın bu durumun normal olmadığını anlaması lazım.biri ona bunu anlatsınikimizde 27
aynen öyle
gelinleri çekemiyo kaynanalar ondan bukadar muzurluk yapıyolar.Eeeee hep öyle olmaz mı zaten benimki bekarken böyle değildi dedi bana ne yani benmişim yaptım dedim sesini çıkaramadı Ah ah neler duydu bu kulaklar o yüzden şaşırmıyorum artık hiç birseye
Bence bu evlilikte evden kovmak yeterli gelmez işlemez yani adam eve gelince geldik işte ne oldu diyor gider bidahada gelmez vallahi yavaştan yavaştan kendine baglamali yada umursamayacak kendide gittiği yerden geç gelecek ne var yani diyecek duzelirsem böyle düzelmezse uzgunumbu arkadaş napcak şimdi canım benim herşeyide denemiş ya çok üzülüyorum böyle durumlara evliliğini anlamıyolar cicim ayı olmuyo hiç .aklıma hiç bişe gelmiyo ki kendim çok bağırdım yatağa almadım evden kovdum öyle kendime bağladım
Tamamda bu kızda insan evladı onunda anası babası var ağaç kovugundan çıkmadı alana kadar türlü türlü alavere dalavere aldığı hadi bakalım gerçek. Yüz meydana niye yaktın bu kızın başını yani birtek seks çamaşır bulaşık içinse çamaşır bulaşığı hizmetçi sekside para kazanmak için yapanlar var niye oynuyorsun bu kizla çok sinirlendkmgelinleri çekemiyo kaynanalar ondan bukadar muzurluk yapıyolar.
evet ne desem ne yapsam boşşbizimki aile kısmında bu kadar olmasada arkadaş konusunda aynı senin kocan gibi yapıyor
bir de ben böyleyim diyor.
insan inciniyor kırılıyor baş çavuşun eşşeği beklemiyor evde.
annesi yada arkadaşları bugün var yarın yok.
böyle adamlar beddua etmesen dahi başlarına gelecek belayı mıknatıs gibi çekiyor.
çünkü Allahın emanetini ihmal ediyor.
tam sopalık ama Allahın tokadını yerse,umrunda mı değil.
ben henüz tam beceremesem de ağlamayı bıraktım.
kendim ile ilgilenip kendimle kendi hayatımı doldurmamın yollarını arıyorum.
başka bulunan çözümler herifin kafasına dank etmediği sürece ya işe yaramıyor yada geçici çözüm oluyor.kafa aynı kafa çünkü.
diyorum ben henüz tam beceremedim.
düşün şimdi.
seni üzen bu herifin karşısında hiç ona muhtaçlık hissetmeyen.
bunu kavga etmeden ifade eden kadın karşısında adam yerin dibine girer.
çok soğukkanlı ve sabırlı olmak lazım.taviz vermemek lazım ve zaman lazım.
ayrıca eve kapanma hemcins arkadaşlarınla gez toz face de bol foto çek gözüne sok.
nasıl sen ondan bir şey istediğinde ilgi beklediğinde bahane sunuyorsa annem diyorsa
sende arkadaşlarımla şunu yapacağız meşgulüm gibi bahane sun.
onun seni ihmal etmesine baştan yeterince tepkini koymuşsun.ifade etmişsin sallamış.
orası seninde evin ona ihmal ettiğini ifade ettiğinde hala odunluk ediyorsa açık tepki verme.
erkekler bu konuda çok sadist.sen evinde kırılıp bunalımlara girerken. o dışarıda keyfine bakıyor.
erkeğin kafası şöyle işliyor:
-nasıl olsa biri beni evde kpek gibi bekler
-bana muhtaç zavallı.
-üzsem kırsam da beni çok seviyor.
-o elimde benim onu yalnız bırakmam bile
onun bana daha sıkı sarılmasını sağlıyor
-ben böyle devam edeyim ona müstahak(annemde zaten karına fazla yüz verme dedi.Alltan alttan kötüleme.(işte bu zihniyet yüzünden oğlum hep benim uşağım olsun gelinde bana baksın derler böyle yaptıkları ortaya çıkar sonra kvalde istop gibi orta yerde kalıyor))
başka yol kalmadı ki herşeyi denedim ne olacaksa olsun artkAileni işin içine katma derim
kesinlikte böyle oturamam senin yerinde olsam
sürekli kavga halinde olduğumuz için iyi olduğumuz zamanlarda sözler veriyor bir daha olmıcak vs falan bende inanıyordum o zaman bişey yokmuş gibi ilişkimiz oluyor ama artık verdiği sözleri tutmadığını kandırdığını anladımDaha çok yeni evlisin . Yeni bir ev , alışkın olmadığı bir hayat alışmamış olabilir. Kendinize biraz zaman verin . Cinsel ilişkiniz nasıl ? (olayı değerlendirmek için soruyorum .Yoksa bana ne :) )
kişiliği gelişmemiş inkar ediyor. benimki de aynı.dediğim gibi yapsan ki bende o yoldayım kendini zavallı hisseder.bu haliyle ancak ağladığınla bunalıma girdiğinle kalırsın.anasından gelince seni bulamasın.bir gün mesela illa arayacaktır gecenin köründe bile nerdesin diye.anneniz yakınsa sizde annenize gidin annemdeyim deyin. kapatın.evet ne desem ne yapsam boşş
Allahtan korksa böyle yapmazdı zatenç annesi çok yönlendriyor onu bana nasıl davranacağını bile söylüyordur haa sorsan eşim beni kımse yonlendrmiyo der ama bariz belli çoğunlukla ağzından kaçırıyor zaten
ama hep inkar asla hiç bişeyi kabul etmıyor ilgi alaka 0 gündüz beni hiç aramaz her gun annesını arar sevmiyor işte belli neden çabaladım bu kadar kızıyorum şimdi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?