Evliliğim....

sizin gibi zihniyetlere erkek çocuk vermez Rabbim inş. yazık yani resmen bir aileyi yıkma odaklısınız. biz 3 kız kardeşiz. annemiz düşse Allah korusun ortada mı kalacak oğlu yok diye?? ya da benim oğlum var Allah bağışlar inş. benim yüzümden yuva mı kurmasın??? hayatı zehir mi olsun?? saçmalamayın Allah aşkına. herkesin evi barkı ayrıdır. karısı, kocası , çoluu çocuğu ayrıdır. elbette ihtiyaç halinde birbirimize kol kanat gereceğiz ama suyunu da çıkarmaya gerek yok ki! asıl insan olan der ki, sen evlendin gencecik karın var kimi kimsesi yok burda yanında ol, onun sana senin ona ihtiyaçlarınız var. beyin bedava da kullanana tabi!

Gerçekten kv kafası diye bir şey var. Ben buna inanıyorum artık.

Ya bu konular çok sinirlendiriyor beni. Bir şey değil kendi kvme de diş biliyorum yok yere. Sonra kadın ne yapacağını şaşırıyor.

Bir süredir ve bundan sonra olmak üzere bende öyleyim bu konular çileden çıkarıyor insanı ya yaşayan bilir. Beni dengesizleştiren kv düşünsün napcağını.

aynen devlet bu konuya el atmalı ya. yabancılara bakıyorum yaş 70 ama dünyayı geziyo, tatile çıkıyo bişeyler yapıyo, bizimkiler dizimizin dibinde pineklemekle meşgul, hizmetçi lazım bunlara, zaten oğullarımı bakcakki yemeğiydi çamaşırıydı hepsini gelinler yapıyor. oğlu baksın bakalım 1 haftada görelim öyle. zaten eski nesil çoğu ev hanımı emekli maaşları falanda yok, erkek eğemen toplumdan hala çıkamadığımızda çocuklara mecburda bırakılıyolar bi yandan dediğim gibi bu sorunu devlet çözmeli.

Bir süredir ve bundan sonra olmak üzere bende öyleyim bu konular çileden çıkarıyor insanı ya yaşayan bilir. Beni dengesizleştiren kv düşünsün napcağını.
Aynennnn. Ben buradaki konuları okudukça bileniyorum. Aslında bilenmekte değilde gözüm açılıyor diyeyim. İyi de oluyor.

Haklısında o bu ülkede işlemez. Muhteşem şeyler yapsa da devlet oğlum bakmadı, gelinim istemedi olur. Bizimkilerin amacı ben baktım büyüttüm artık sıra onda. Bu kadar yani. Algı bu. Maalesef.

En mantıklısı. Avrupada duyamayız mesela bu mevzuları. Şimdi şu sıralar yaşlılara haftada bir evlere temizlik hizmeti veriliyor devlet hizmetiyle doğrumu bilmiyorum ama çok isabetli. Bazıları gelini evin hizmetiçisi biliyor çünkü duyuyor görüyoruz..

yapmış yapmış bunları adam gene aynı değişmiyor diyo. ailesi yüzünden değil eşi dengeyi kuramıyo esas sorun eşş

İşte bence orada amaç evin temizlenmesi değil. Gelinin evi temizlemesi. Ego tatmini bir açıdan. Oğluşummmmm sözünü geçiriyor, gelin tıpış tıpış geliyor demek amaç.

Haklısında o bu ülkede işlemez. Muhteşem şeyler yapsa da devlet oğlum bakmadı, gelinim istemedi olur. Bizimkilerin amacı ben baktım büyüttüm artık sıra onda. Bu kadar yani. Algı bu. Maalesef.
evet ya kabile hayatından çıkamadık bi. asosyal hayatlar hep. e ne bekliyosun kadının yeri evidir eşinin oğlunun yanıdır diyen bi toplumdan.

İşte bence orada amaç evin temizlenmesi değil. Gelinin evi temizlemesi. Ego tatmini bir açıdan. Oğluşummmmm sözünü geçiriyor, gelin tıpış tıpış geliyor demek amaç.

Doğru işte bu kafayla kendileri kaybedicek olan yuvalara olucak böyle giderse

verilir tabi ordaki insanlar hem haklarını arıyor hemde yöneticileri çok ileri görüşlü, bizim burdaki gibi, bunada şükür yok bilmem ne gibi sürekli yerinde sayan bi toplum değilki. herşeye şükretmekten 1 grm ilerleme yok. sosyal devletin görevidir yapmalıdır, bizimkiler maalesef devleti eleştirmeyide suç görüyolar kimse ağzını açmıyoki ilerleyelim tartışalım. neyse ileriki nesil iyi olur umarım

Al bendende o kadar.. şükür baki tabi şükürsüz olunmaz ama milletin derdi bu değil biliyoruz kafalar değişmiyo bi türlü o kadar kalıplaşmış ki sanki farz olunmuş zihniyetleri.. bu konudaki kv gibi anneler oldukça daha çok üzülücez bence kadın oğluşunu eğitememiş halada düz durak devam ediyo dünya umrunda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…