benimde aynı evlenmeden anlaşılmıyor sen normal olacağını zannediyorsun.özellikle anneleri tarafından hep yedeklenen erkekler tam ibretlik kötü insanlara göre fakat onlara da öyleleri ile evlenmiyor da sana bana ömür törpüsü oluyor.öyle olmuyo canım anlamıyosun çünkü böyle huyları yok gibi gözükyo anneler oğlundan ayrılınca böyle huylar çıkartmaya başlıyo
kızdığım konuda bu ya kv evlendirmek için can atıyolar oğullarını sonra noluyo geri almaya çalışıyolar oğulları .ne saçma bi durum bu yabenimde aynı evlenmeden anlaşılmıyor sen normal olacağını zannediyorsun.özellikle anneleri tarafından hep yedeklenen erkekler tam ibretlik kötü insanlara göre fakat onlara da öyleleri ile evlenmiyor da sana bana ömür törpüsü oluyor.
evet öyle çok kırıcı bir durumkavga edip evde de durunca anası daha kıymetli olur bırak onu bunaltıncaya kadar kalsın.umursama onu.çünkü sen bişeyler yapmaya çalıştıkça yıkıyor o.
ama sorsan benım tedaviye ihtiyacım varmış onlar normalmişKonu sahibi eşin de kv de de rahatsiz ikisinin de ayrı ayrı terapiye ihtiyacı var.
Ikisi de aşamamış bazı şeyleri.
Bulunduğun şehirde iyi bi psikolog bul zorla götür eşini sonra gerekirse kv de de gitsin.
Sen elinden geleni yap sonra çözülmezse zaten mecbur bosanacaksin.
bnde niye evlendin dedim abartma bişey yok normal diyor böyle olacak olması gerekiyor diyor
evet öyle düzelmezse devam etmicek ben çok yoruldum bıktım nefret ettim herşeyden
sürekli annesinden bahsediyor delirmiş gibi hep annem annem . anneme gidelim annem gelsin annem üzülür annem beni bekler sürekliii
1 akşam evde huzurla oturamadık
yok siz olayı çok yanlış anlamışşsınız dediğiniz gibi bir şey yok burdaErkek çocuğa küçüklüğünden itibaren anasına bakmak zorunluluğu benimsetilir. Şimdi kadın tekse, oğluna ihtiyacı varsa, kadının psikolojik ya da fizyolojik rahatsızlıkları varsa oğluna nasıl diyeceksin ki annene gitme? Gidecek tabi. Anne hakkı ödenir mi? Doğru olan eş ve anne arasında denge kurmaktır ama bu denge kurulamıyorsa da hiç bir erkek karısı için annesini üzmez. Anne bir yana dünya bir yanadır çünkü. burda erkekleri annecilikle suçlayan kim varsa yarın kaynana olduğunda oğlundan kendisiyle ilgilenmesini isteyecekler. Yaşlıların ruh haline ve ilgiye olan ihtiyaçlarına saygı gösterin hanımlar.
maalesef yemeğe falan filan gitmez oEvlilikte biraz politik olacaksin. Bazi seyleri erkeklerin direk yuzune soylersen ters teper. Bazi seyleri belli ettirmeden yapacaksin. Mesela ikinizde calisiyorsunuz anladigim kadariyla, neden bu aksam mesela yemege cikmayi teklif etmiyorsun esine. Ozaman annesine gidemez, yemekten gec gelirsiniz ve evinize gidersiniz. Boyle activiteler yapabilirsiniz ve boylelikle esinde anlar, seninle zaman gecirmeninde guzel oldugunu. Ha simdi diyeceksin, hep ben mi dusunecem ben mi soyleyecem. Malesef bazi evliliklerde bu boyle.
ah ah bende bu söylediklerini onlara nişanlıyken soyledım hatta annem de söyledi baştan konuştuk benımd e her dediğimi yaptıla r ama öyle bi değiştiler ki ailem bile şoka girdiM MIRA_NUR E esin3434
Bilemiyorum. Ben de nişanlıyım. Ta en baştan konuştum.
Benim evim, onların evi ayrı olacak. Kimse kimseye karışmayacak.
Benim evim benim yuvam kimse iç meseleme karışmayacak.
Annelere zırt pırt gidilmeyecek (ki annem zaten gelmeyin yanımıza, uzakta ev tutun sorunlarınızı da kendiniz çözün artık ailesiniz diyor)
Her iki anneden de uzakta oturulacak vs. hepsini konuştum.
Nişanlım da ailesi de çok iyi bilirler ki herhangi aldatma, ilgisizlik, evle ilgisizlik konularında eyvallahım yoktur.
Basar giderim. Onların evladıysa ben de birilerinin evladıyım, göz bebeğiyim kimse kusura bakmasın.
Hiç bir şeye boş yere 'peki' demedim mesela. 'düzelir ilerde' demedim. Kendini kandırmak bu. Hatalarıyla huylarıyla kabul ettim. Ama bunlar normal hatalardı anormal değil.
Evleniyorum bu boru değil yani her ihtimali değerlendiriyorum.
Sağolsunlar zaten öyle insanlar değiller benim istemediğim tek bir çöp dahi alınmadı, diretilmedi.(çok ve gereksiz eşya sevmem, adetlerin bir çoğundan hoşlanmam) Siz nasıl istiyorsanız o olacak dendi hala da öyle.
Şimdi bunun üzerine evlendikten sonra 360 derece değişirlerse yine kendileri bilir. Zaten tam tersi olan insanlar kıyıdan köşeden belli eder. Öyleleri ile de ben evlilik kurmam zaten. Değişim olursa kendi aklımdan şüphe ederdim herhalde.
Bilmiyorum büyük konuşma diyeceksiniz ama ben evlenmeden önce anlaşılabileceğini düşünüyorum. Mutlaka belli olur yeter ki analiz etmeyi bil. İlerde başıma da gelirse yazarım buraya :)
maalesef yemeğe falan filan gitmez o
öylr bişey dediğimde sende masraf yapmaya yer arıyosun diyor kredi ödediğimiz için her lafın sonunu oraya getiriyor
inş gelmez ozamancanım başına astığım astığım kestiğim kestik yapıdayım bende ama belli bir yerden sonra olmuyo o tavırlar canım benim .M MIRA_NUR E esin3434
Annelere zırt pırt gidilmeyecek (ki annem zaten gelmeyin yanımıza, uzakta ev tutun sorunlarınızı da kendiniz çözün artık ailesiniz diyor)
Nişanlım da ailesi de çok iyi bilirler ki herhangi aldatma, ilgisizlik, evle ilgisizlik konularında eyvallahım yoktur.
Basar giderim. Onların evladıysa ben de birilerinin evladıyım, göz bebeğiyim kimse kusura bakmasın.
Hiç bir şeye boş yere 'peki' demedim mesela. 'düzelir ilerde' demedim. Kendini kandırmak bu. Hatalarıyla huylarıyla kabul ettim. Ama bunlar normal hatalardı anormal değil.
Sağolsunlar zaten öyle insanlar değiller benim istemediğim tek bir çöp dahi alınmadı, diretilmedi.(çok ve gereksiz eşya sevmem, adetlerin bir çoğundan hoşlanmam) Siz nasıl istiyorsanız o olacak dendi hala da öyle.
Şimdi bunun üzerine evlendikten sonra 360 derece değişirlerse yine kendileri bilir. Zaten tam tersi olan insanlar kıyıdan köşeden belli eder. Öyleleri ile de ben evlilik kurmam zaten. Değişim olursa kendi aklımdan şüphe ederdim herhalde.
Bilmiyorum büyük konuşma diyeceksiniz ama ben evlenmeden önce anlaşılabileceğini düşünüyorum. Mutlaka belli olur yeter ki analiz etmeyi bil. İlerde başıma da gelirse yazarım buraya :)
Olabilir. Kaynananız çok kötü biri olabilir, psikopat olabilir, ayrılmanızı istiyor olabilir vs her şey olabilir. Peki bir insan kendi annesinin böyle olduğunu kabul edebilir mi? Objektif yaklaşabilir mi annesine? Annesini haksız bulsa bile bunu onun yüzüne vurabilir mi? Siz sonuna kadar haklı olun kaynana sonuna kadar haksız olsun, kocanız gene annesini korumak ve sevmek zorunda hisseder kendini.yok siz olayı çok yanlış anlamışşsınız dediğiniz gibi bir şey yok burda
tamamen art niyet huzursuzluk çıkarmak için üzmek için yapılan şeyler var burda
ah ah bende bu söylediklerini onlara nişanlıyken soyledım hatta annem de söyledi baştan konuştuk benımd e her dediğimi yaptıla r ama öyle bi değiştiler ki ailem bile şoka girdi
o yüzden emin olmamak lazım çünkü bende senin gibi rahattım nettim herşeyi bastan konuşmuştum
damızlık evlendiriyorlar.heralde hem karakterkızdığım konuda bu ya kv evlendirmek için can atıyolar oğullarını sonra noluyo geri almaya çalışıyolar oğulları .ne saçma bi durum bu ya
ya öyle bi noktaya geliyorsun bir insan neden anlamaz.bunu illa çok böyle felaketlerle mi akıllanır diyorsun.kocan diye onun canı acıyınca sende mutsuzsun ama anlamak istemeyene anlatmanın nefreti daha ağır basıyor.evet öyle çok kırıcı bir durum
asıl onlar hasta en fazla soyları tükenmiştir.ayrıca tek çocuk mu eşiniz.ama sorsan benım tedaviye ihtiyacım varmış onlar normalmiş
maalesef çoğu şey yalandan ibaret olabiliyor.bir ailenin içinde girilmeden dışarıdan baksan herkes sözünü tutar dürüst ve babacan içlerine girince en masumuna karşı bile arkanı kollamak zorunda kalıyorsun.M MIRA_NUR E esin3434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?