- 23 Mayıs 2009
- 14.561
- 16.095
- 823
- Konu Sahibi stella3434
mektubu okumayan maili okurmuBen ne yapsam şimdi ona upuzun bir mail mi göndesem?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mektubu okumayan maili okurmuBen ne yapsam şimdi ona upuzun bir mail mi göndesem?
Kendine bunu yapma boşa kurtul pis manyak sinir oldumMoralim çok bozuk. Nerden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum. Çok doluyum çok.
2,5 aylık evliyim. İlk günden beri sürekli problem yaşıyorum.
İlk zamanlar ilk gece birliktelik yaşamadık. 2 hafta sonra kadar yaşadık. Zorlanınca bana kaba davranışları hakaretlerini işittim, tabi bu benim cinsellikten daha çok korkmama sebep oldu.Canım acıya acıya birlikte oldum. Şimdi ise evlendiğimizden beri toplam 3 kere birlikte olduk. Bana yaklaşmıyor, sevişmek istemiyor. Sanki ben cinsellikte çok tecrübeliymişim gibi sürekli onu hazırlamak durumunda bırakıyor.Ayptır söylemesi şeyi klksın diye, a..zıma vermeye çalışıyor, öğürüyorum. Öpmek yok sarılmak yok,sevişmek yok. Her canı istediğinde direk bunu yapmaya çalışıyor. Sanki başka türden kadınmışım gibi davranıyor.
Çoğu kez içeride tv nin karşısındaki koltukta uyuyor, yatağa gelmiyor.
Evde yüzüme bile bakmıyor.
Ben işten gelince mutfaga giriyorum yemek bulaşık o tvnin karşısında uzanıyor, hizmetçi gibiyim evde.
Bana zindana dönüştü bu evlilik. Ne karı kocalık yaşıyoruz, ne bir şefkat, ne sevgi, öpme sarılma yok.
Bunu yazarken ellerim titriyor. Çok kötüyüm, mutsuzum.
Çocuk istiyorum, konuştırmuyor bile zamanı gelince olurmuş şimdi olmazmış.
Balayına bile gitmedik.
Katıla katıla ağlamak istiyorum.
Ben nasıl bir şey yaşıyorum? Bu bir cehennem !
iş yerinden bir arkadaşa daha açtım şimdi konuyu o da aile terapisti dedi, ama benimki bunu hayatta kabul etmez, oraya vereceğin parayı bana ver der.
Yaa kusura bakmayın da bu yazılanlar bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Sanki birileri oturmuş senaryo yazıyor, ekranın başında katıla katıla gülüyor.
Yazılanlar çok yavan, duygusuz. Yazan güya çok çaresiz.
Bir de yorumlara göre dert tasa katlanarak artıyor. Kadınların hassas olduğu konular peş peşe geliyor.
* yeni bir evlilik ve korkulan cinsellik
* zorla oral seks
*oturmamış evliliğe çocuk
*kadın parası yiyen koca
* ev işlerine yardım etmeyen , tv karşısındaki ilgisiz koca
Bunun gibi inanmadığum daha çok konu var burada. Sanki birileri " Bakın ne dalgaya aldım KK üyelerini" kafasında senaryolar yazıyor her gün.
Ben hiç ikna olmadım.