- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Ay cok tatlisiniz ya. Guldurdunuz beniSakin ol ve o telefonu elinden bırak. Zerre sorun yok.
Evlilikte tartismak benim olgunlukla karsiladigim bir konu. Ve ben konusarak cozmekten yanayim. Sonucta iki ayri insan bi evin altina giriyor ve yasam sartlari zor. Fakat tartisma sonrasi kusup yatak ayirmasi hakaret etmesi dusman gibi davranmasi bence kucuk bir sorun degil. Bunlari kafama takiyorum malesef.Her insanın iyi ve kötü huyları, alışkanlıkları vardır. Evlilik birbirini kusurlarıyla kabul etmek demektir. Buradan görünen eşinizin çok büyük bir yanlışı olmadığı. Ufak tefek kusurları tolere edebilirsiniz bence.
Kufur dedigimi sey farkli hani sovmek saymak duymadim agzindan hem bana karsi hem normal konusma icinde. Fakat kavga ettigimiz zamanlarda ki ben hakaret edilmesinden nefret ederim bunu cok iyi bildigi halde. Gerizekali tarzi seyler soyledi. Hakaret dedigim o hic hoslanmam, sonra ozur dilesede benim icin onemi yok malesef."Kufurlu konusmamistir benimle simdiye kadar. .......hakaret etti bikac defa"
Nasıl yahu?
Bu arada sinirlenince bazı insanlar çirkinleşiyor. Bu konuda ciddi şekilde uyarın. Küslüğüne filan bir şey diyemem. Huy..
Ne kadar sevimli yazmissiniz tesekkur ederim. Aslinda onceden hep tatlilikla anlatmaya konusarak cozmeye calisirdim. Basarirdim da. Ama bu beni cok yordu, simdi o kusunce bende kusuyorum belki bu sekilde o da kusmeyi keser diye. Yanlismi yapiyorum dersiniz. Tecrubelerinize cok ihtiyacim var suan.Ablacım, bu kadar kusur, kadı kızında bile olur.
Eşinizin bir sürü olumlu huyunu,yönünü yazmışsınız.
Küsmek elbette iyi bir huy değil,ayrıca bir iletişim ve sorun çözme yöntemi de değil ama bu tip tavırların kökü çocukluğa dayanır,terk etmek kolay değildir.
Üç küçük çocukla,sırf küsme huyu yüzünden, eşinizden ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa,
eşinizi irdeleyip, evliliğinizi sorgulamayın.
Neden derseniz düşüncelerimiz,önce duygularımızı sonra davranışlarımızı etkiler.
Bu meseleyi irdeledikçe,eşinizden soğursunuz.
Yaşınız henüz çok genç,çok küçük yaşta büyük sorumlulukların altına girmişsiniz.
Madem bu sorumluluğun altına girdiniz, evliliğinizi ve yuvanızı daha olumlu hale getirmeye çalışın.
Eşinize küsmenin yanlışlığını, siz de ona küserek anlatamazsınız.
Bu işi konuşarak,tatlılıkla çözme yoluna bakın.
Kendinize dert,evliliğinize sorun aramayın.
Esimi cok seviyorum. Sevgimi de bei ederim. Sadece cok yoruldum kusme huyundan inadindan. Simdi bende ona ayni kendisi gibi olarak cevap veriyorum. Dogru ya da yanlis bilmiyorum. Ama onerileriniz kulak ardi etmeyecegimden emin olabilirsiniz. Sizi bosu bosuna yormuyorum gercekten. Aileme gelecek olursak bu konida onlara cok kirginim. Ama malesef kiramiyorum oyle iste...Bunu buraya yaziyorsaniz esinizi sevmiyorsunuz demektir zira anlatiminizdan en ufak sevgi hissetmedim
Cok uzuldum size gercekten , 17 yasinda daha cocukken tanimadigi bir adamla evlendirilmissiniz
Bu cagda bu cehaletten nefret ediyorum , baska da birsey diyemiyorum
Evlilikte tartismak benim olgunlukla karsiladigim bir konu. Ve ben konusarak cozmekten yanayim. Sonucta iki ayri insan bi evin altina giriyor ve yasam sartlari zor. Fakat tartisma sonrasi kusup yatak ayirmasi hakaret etmesi dusman gibi davranmasi bence kucuk bir sorun degil. Bunlari kafama takiyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?