Evliliğim :(

Kedi kadin

Belki başka bir dünyada görüşmek üzere
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
101
40
13
35
Merhaba kızlar, bu aralar çook mutsuzum. Eşim olacak adamla kaç gündür iki düşman gibiyiz evin içinde. Ne yapacağımı bilemiyorum, dayanacak takatim kalmadı artık, çıkış yol bulmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Sorun ise, oğlum ile bi sorun yaşadılar ve ben de oğluma ; boş ver muhattap olma dedim diye hem benimle hem oğlumla tartışmaya başladı bütün kinini kustu resmen ve hala da kin güdüyor bana karşı. Dün akşam tekrar o konu yüzünden atıştılar ve eşim ( eşim demeye dilim varmıyor artık) oğluma p...nk dedi ama ben o esnada yanlarında değildim, oğlum sonra anlattı bana ve ben artık dayanamıyorum ne yapmalıyım sizce? Bu arada oğlum daha 11 yaşında

Merhaba,
Bence eşine kullandığın kelime hoş olmamış. Ne yaşadılar bilmiyorum ama oğlunu dizginleyip, eşinle ayrıca konuşman gerekirdi. Ama belli ki sende eşine karşı çok dolu olduğun için onu boş vermişsin. Eşinle ilgili başka sorunların yoksa
(ki bana göre var, öyle hissettim) bu durumu alttan almalısın. Aradaki küslük uzarsa...sizin aranızda soğur iyice.

11 yaşındaki çocuğa mi dedi aferin eşine böyle devam etsin Ilerde ne olur çocuğun psikolojisi yazık

Şiddet var mı, oğlunuz için üzüldüm böyle bir rol model babası, ne yapmayı düşünüyorsunuz çalışıyor musunuz

Ve doğduğundan beri böyle mi davranıyor çocuğuna yazık günah 😔

Merhaba,
Bence eşine kullandığın kelime hoş olmamış. Ne yaşadılar bilmiyorum ama oğlunu dizginleyip, eşinle ayrıca konuşman gerekirdi. Ama belli ki sende eşine karşı çok dolu olduğun için onu boş vermişsin. Eşinle ilgili başka sorunların yoksa
(ki bana göre var, öyle hissettim) bu durumu alttan almalısın. Aradaki küslük uzarsa...sizin aranızda soğur iyice.
Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olması

Küfür eden insanlardan nefret ediyorum çocukların yanında edenlerden iki katı nefret ediyorum 🤬
Kp ve kv de böyle onlarin sayesinde çocukları da öyle 3 oğlu 1 kızı var hepsi aynilar

Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olması
Muhtemelen sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, eşinde sürekli aileler barıştırdığı için sizden ve çocuktan çıkartıyor sinirini. Yani psikolojisi bozulmuş sanırım. Aslında barıştıktan sonra ilişki terapistine gitmeniz iyi olurdu. Bu şekilde aileler barıştırıp aranızdaki sorunlar çözülmediği sürece tekrar tekrar başa saracak olaylar. Hep yeniden kısır döngü gibi aynı durumları yaşayacaksınız. Kendisiyle açık açık her şeyi konuşun derim. Olmadığına da gerçekten eminseniz, siz de kararınızı emin şekilde verin.

Nasıl bir mesele oldu da 11 yaşında çocuğa bu kadar kinlendi?!

Normalde baba-oğul ilişkileri nasıl?

Muhtemelen sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, eşinde sürekli aileler barıştırdığı için sizden ve çocuktan çıkartıyor sinirini. Yani psikolojisi bozulmuş sanırım. Aslında barıştıktan sonra ilişki terapistine gitmeniz iyi olurdu. Bu şekilde aileler barıştırıp aranızdaki sorunlar çözülmediği sürece tekrar tekrar başa saracak olaylar. Hep yeniden kısır döngü gibi aynı durumları yaşayacaksınız. Kendisiyle açık açık her şeyi konuşun derim. Olmadığına da gerçekten eminseniz, siz de kararınızı emin şekilde verin.
Defalarca konuştum tamam haklısın diyor ama tekrar aynı. Terapiste gelince de bu kültürde bi aile değil, terapiden haberleri yok. Teklif etsem bile asla kabul etmez, maddi durum da pek iyi değil.

Yani sizin eşinizde mi öyle :KK43: Ama hamilesiniz.
Evet eşimde de vardı torpuledi çok şükür babası gibi olsaydı bu evlilik yurumezdi 6 yıllık evliyiz 4 aylık evliyken küfür etmesi yüzünden boşanma raddesine geldik ayrı kaldık bir ay zorla baristirdilar o zamandan beri dikkat ediyor bizim yanımızda etmiyor küfür duyarsam büyük kavga ediyoruz çünkü oda cekiniyor şükür ikinci bebeğimiz yolda oğlumuz olacak kendisi de iyice unutmaya çalışıyor çocuğa kötü örnek olmamak için

Evet eşimde de vardı torpuledi çok şükür babası gibi olsaydı bu evlilik yurumezdi 6 yıllık evliyiz 4 aylık evliyken küfür etmesi yüzünden boşanma raddesine geldik ayrı kaldık bir ay zorla baristirdilar o zamandan beri dikkat ediyor bizim yanımızda etmiyor küfür duyarsam büyük kavga ediyoruz çünkü oda cekiniyor şükür ikinci bebeğimiz yolda oğlumuz olacak kendisi de iyice unutmaya çalışıyor çocuğa kötü örnek olmamak için
Çok sevindim her şeyin yoluna girmesine. Demek ki bir şeyleri dank ettirmek gerekiyormuş. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun umarım sağlıkla tek sancıda kucağınıza alırsınız:)

Defalarca konuştum tamam haklısın diyor ama tekrar aynı. Terapiste gelince de bu kültürde bi aile değil, terapiden haberleri yok. Teklif etsem bile asla kabul etmez, maddi durum da pek iyi değil.
O zaman aranızda kültür çatışması da var. Ama oğlunu tutmak yerine dediğim gibi oğlunun yanında eşini rencide etmemelisin. Belki de anne-oğul ilişkisini kıskanıyordur. Bu yüzden arada tampon görevini senin yapman lazım

Back
X