- 13 Mart 2019
- 101
- 40
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olmasıMerhaba,
Bence eşine kullandığın kelime hoş olmamış. Ne yaşadılar bilmiyorum ama oğlunu dizginleyip, eşinle ayrıca konuşman gerekirdi. Ama belli ki sende eşine karşı çok dolu olduğun için onu boş vermişsin. Eşinle ilgili başka sorunların yoksa
(ki bana göre var, öyle hissettim) bu durumu alttan almalısın. Aradaki küslük uzarsa...sizin aranızda soğur iyice.
Hayır izin vermez çalışmamaŞiddet var mı, oğlunuz için üzüldüm böyle bir rol model babası, ne yapmayı düşünüyorsunuz çalışıyor musunuz
Arada öyle yapar ve ben de oğlumu ona karşı korumak için karşısında dururum tepkimi koyarımVe doğduğundan beri böyle mi davranıyor çocuğuna yazık günah
Şiddet bir kere oldu ve ben çocuklarımı da alıp baba evine gittim.Şiddet var mı, oğlunuz için üzüldüm böyle bir rol model babası, ne yapmayı düşünüyorsunuz çalışıyor musunuz
Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olması
Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olması
Muhtemelen sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, eşinde sürekli aileler barıştırdığı için sizden ve çocuktan çıkartıyor sinirini. Yani psikolojisi bozulmuş sanırım. Aslında barıştıktan sonra ilişki terapistine gitmeniz iyi olurdu. Bu şekilde aileler barıştırıp aranızdaki sorunlar çözülmediği sürece tekrar tekrar başa saracak olaylar. Hep yeniden kısır döngü gibi aynı durumları yaşayacaksınız. Kendisiyle açık açık her şeyi konuşun derim. Olmadığına da gerçekten eminseniz, siz de kararınızı emin şekilde verin.Evet evliliğimizde sorunlar var,kaç defa boşanma aşamasına geldik ama ailesi araya girip barıştırdılar. Benim gücüme giden, oğlumla böyle davranması, çocukla çocuk olması
Yani sizin eşinizde mi öyleKüfür eden insanlardan nefret ediyorum çocukların yanında edenlerden iki katı nefret ediyorum
Kp ve kv de böyle onlarin sayesinde çocukları da öyle 3 oğlu 1 kızı var hepsi aynilar
Elimden geldiğince onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum, çok saygılı, asla küfür falan etmeyen bir çocuk ki bizim yaşadığımız çevre çok küfürlü falan konuşurlarIşiniz zor umarım evladiniz babasina çekmez
Defalarca konuştum tamam haklısın diyor ama tekrar aynı. Terapiste gelince de bu kültürde bi aile değil, terapiden haberleri yok. Teklif etsem bile asla kabul etmez, maddi durum da pek iyi değil.Muhtemelen sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, eşinde sürekli aileler barıştırdığı için sizden ve çocuktan çıkartıyor sinirini. Yani psikolojisi bozulmuş sanırım. Aslında barıştıktan sonra ilişki terapistine gitmeniz iyi olurdu. Bu şekilde aileler barıştırıp aranızdaki sorunlar çözülmediği sürece tekrar tekrar başa saracak olaylar. Hep yeniden kısır döngü gibi aynı durumları yaşayacaksınız. Kendisiyle açık açık her şeyi konuşun derim. Olmadığına da gerçekten eminseniz, siz de kararınızı emin şekilde verin.
Evet eşimde de vardı torpuledi çok şükür babası gibi olsaydı bu evlilik yurumezdi 6 yıllık evliyiz 4 aylık evliyken küfür etmesi yüzünden boşanma raddesine geldik ayrı kaldık bir ay zorla baristirdilar o zamandan beri dikkat ediyor bizim yanımızda etmiyor küfür duyarsam büyük kavga ediyoruz çünkü oda cekiniyor şükür ikinci bebeğimiz yolda oğlumuz olacak kendisi de iyice unutmaya çalışıyor çocuğa kötü örnek olmamak içinYani sizin eşinizde mi öyleAma hamilesiniz.
Çok sevindim her şeyin yoluna girmesine. Demek ki bir şeyleri dank ettirmek gerekiyormuş. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun umarım sağlıkla tek sancıda kucağınıza alırsınız:)Evet eşimde de vardı torpuledi çok şükür babası gibi olsaydı bu evlilik yurumezdi 6 yıllık evliyiz 4 aylık evliyken küfür etmesi yüzünden boşanma raddesine geldik ayrı kaldık bir ay zorla baristirdilar o zamandan beri dikkat ediyor bizim yanımızda etmiyor küfür duyarsam büyük kavga ediyoruz çünkü oda cekiniyor şükür ikinci bebeğimiz yolda oğlumuz olacak kendisi de iyice unutmaya çalışıyor çocuğa kötü örnek olmamak için
O zaman aranızda kültür çatışması da var. Ama oğlunu tutmak yerine dediğim gibi oğlunun yanında eşini rencide etmemelisin. Belki de anne-oğul ilişkisini kıskanıyordur. Bu yüzden arada tampon görevini senin yapman lazımDefalarca konuştum tamam haklısın diyor ama tekrar aynı. Terapiste gelince de bu kültürde bi aile değil, terapiden haberleri yok. Teklif etsem bile asla kabul etmez, maddi durum da pek iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?