Evliliğim :(

Baba düzgün biri değil, o belli. Ama sizde de hata var. Her ne olursa olsun babanın otoritesini "muhatap olma" diyerek yıkamazsınız. Eşiniz gibi terbiyesiz biri olmasaydı dahi yanında oğluna onunla muhatap olmamasını söylediğinizde size tepki verirdi. Çocuğun babaya saygısını kırmanız çok yanlış.

Çok dizi izliyorsunuz, ondan hep bunlar.

Ama kişinin saygısı kendi elindedir deriz ya, çocuğa p..enk ne demek. Eğer ben muhattap olma demeseydim, ya çocuk da sensin deseydi daha kötü olmazmıydı?

Ama kişinin saygısı kendi elindedir deriz ya, çocuğa p..enk ne demek. Eğer ben muhattap olma demeseydim, ya çocuk da sensin deseydi daha kötü olmazmıydı?

Zaten en başından dedim baba düzgün biri değil diye. Sizin yerinizde olsam ortamı sakinleştirmeye bakıp sonradan oğlumla ayrı konuşurdum. Babası ile ne kadar konuşabilirdiniz onu bilemem, ama çocukların ebeveynlerinden birine diğerinden destek alarak bilenmesi kartopu gibi büyüyen bir sorun haline geliyor zamanla. Bir süre sonra çocuğun babaya tepkisi ne dereceye gelir bilemezsiniz, daha büyük sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Eşimle tam 2 saat konuştum bu tartışmadan dolayı ama yok anlamadı anlamıyor da, onun için ben de boş verdim, bakalım ne olacak nerelere varacak. Bu evlilikte hep ben, tek başıma mücadele ettim ama yoruldum artık. Bazen de mücadeleyi bırakıp boş vermek gerekir, belki bazı şeyler de öyle yoluna girer.

evet aynen boş verin . Çünkü gerçekten bazıları mutsuz olmak için bahane arıyor. Eşiniz gibi

Eşinizin tavrı tepkisi çok büyük olmuş ama sizinde muhattap olma sözünüz çok gereksiz kırıcı yıkıcı bir söz .cevap verme diyebilirsiniz ama babasına karşı muhattap olma kelimesi de babasının tavrı kadar gereksiz geldi .

Çocuğu sahiplendiğim falan yok, oğlum diye yazdım ki konu anlaşılsın diye.

oğlumuz diye yazıyoruz konu da anlaşılıyor

eşim oğlumuza bağırdı yazsaydınız da anlardık

başka yerde de kızıma yazmışsınız

tabii ki konuşurken hepimiz oğlum, kızım diye hitap ediyoruz çocuklarımıza ama yazım stilinizden eşiniz ile olan sıkıntılardan dolayı eşinizi rakip gibi gördüğünüz hissi oluşuyor

Rakip!! :) Hayır sadece biraz daha olgun çocuklarına karşı daha anlayışlı ve gerçek baba gibi bir baba olsun. İmkansız bişi istemiyorum ki.

Rakip!! :) Hayır sadece biraz daha olgun çocuklarına karşı daha anlayışlı ve gerçek baba gibi bir baba olsun. İmkansız bişi istemiyorum ki.

isteklerinizde haklısınız ama bunu eşinizle başbaşa konuşmalısınız

muhatap olma, onu kayle alma, aman o da kim ki, anlamına gelecek sözleri çocuklarınızın yanında sarf etmemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…