Evliligim

Mervem99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
218
61
48
1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim istedigim gibi biri olmak istedigini beni sevdigini çok özlediğini söyledi çok güzel geldi bunlar kulağıma. Sonra aklıma birşey geldi 1 ay içinde sosyal medyada bir bayanla takiplestiklerini görmüştüm onunla konusup konuşmadığını merak ettim ve dedimki telefonunu cikarirmisin birseye bakmak istiyorum ondan sonra sana kararımı solicem dedim kızardı morardi ama çıkardı iste hesabini actirdim baktim kadinla cinsellik iceren birsuru yazisma konusma görüntülü sesli sohbetler o site üzerinden yapmış. Bu aldatma degil midir? Bu insana tekrar güvenilir miyim? Merak ediyorum tekrar denesem olur mu? Karar veremiyorum..

Bence bu adamla devam etmeyin. Tabii ki evliyken biriyle cinsellik için konuşmak aldatmak sayılır. Aldatmak sadece ten tene değince olmaz ki. Karısıyla arasını düzeltmek varken başkasıyla görüşüyor. Sonra işler ters tepince karıcım dön.

O sorunları,sıkıntıları açıkça yazmadigin için sağlıklı yorumlar alamayacaksin gibime geliyor.
Ayrıca 1 aylık boşlukta sitelere dadanan adam ; eli kulağında aldatmak için bekliyordur zaten.
Belki başkalarıyla birlikte bile olmuştur.🤷
Yani eve donmen için duymak istediğin her şeyi söyleyecek.
Evine döneceksin ; bir ay 3 ay belki 5 ay bile geçmeyecek,kocan daha da kötüye gidecek.

Aldatma olması için illa ten tene bir temas olmak zorunda değil.
Toplum olarak bunu anlamamız şart.
Ve Aldatan birine asla güven olmaz.
Biz ara vermek icin değil ayrılmak için ayrıldık. Ama sonucta nikahliyiz. Beni seven adam bunu bir boşluğa düştüm yaptim bir hata diye dillendirebilirmi? Yani insanlar yapabilirmi bunu gercekten

Ben insanın her anından sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Ama çoğu kişi şey diyebilir " sen yoktun o an. "

Buna savunması ne oldu?
Neden tekrar denemek istiyor?
Siz bu durumda ne tepki vermeyi düşünüyorsunuz?

Bu durum size ne ifade etti?

Karakterle ilgili olarak cevap da değişir çünkü.

O sorunları,sıkıntıları açıkça yazmadigin için sağlıklı yorumlar alamayacaksin gibime geliyor.
Ayrıca 1 aylık boşlukta sitelere dadanan adam ; eli kulağında aldatmak için bekliyordur zaten.
Belki başkalarıyla birlikte bile olmuştur.🤷
Cinsel sorunlarimiz vardi. Ailesiyle aramizda sorunlar vardi. Bana deger göstermedi saygı duymadi. Sonra gelip beni anladigini söyledi hatalarini tek tek kabul etti ama işte olan bu

bence bir insan bekarken de böyle şeyler yapmamalı onu ayrı tutuyorum sizin ayrılma nedeniniz aldatma değilse ve siz bekar birilerinin böyle yapmasını doğru buluyorsanız şans verebilirsiniz bence ama bu gördüklerinize rağmen şans vermeniz karşınızdaki kişinin poposunu baya kaldırabilir.

Ben insanın her anından sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Ama çoğu kişi şey diyebilir " sen yoktun o an. "

Buna savunması ne oldu?
Neden tekrar denemek istiyor?
Siz bu durumda ne tepki vermeyi düşünüyorsunuz?

Bu durum size ne ifade etti?

Karakterle ilgili olarak cevap da değişir çünkü.
Buna savunma yapmadı kendini benim yerime koy napardin dedim ben senin kadar olgun karsilayamazdim dedi.
Hatalarını anlamis duzeltmek için devam etmek istiyormuş.
Ben ne olursa olsun bu aldatmadir devam etmek istemiyorum dedim anlayisla karsiladi.
Bu durum bana ne ifade etti onu bilemiyorum uzerinde düşünmem gerekiyor..

Bir kere yapanı affederseniz 2.3.4. de gelir iyi düşünün
Ayrı olmamiz birşey ifade etmez degilmi sonuçta bende yapabilirdim ben neden yapmadım. Evlilik kurumuna saygim vardi. Bende insanım konusurdum onume gelenle diye düşünüyorum.

Ayrı olmamiz birşey ifade etmez degilmi sonuçta bende yapabilirdim ben neden yapmadım. Evlilik kurumuna saygim vardi. Bende insanım konusurdum onume gelenle diye düşünüyorum.
Tabiki yani ona boşluksa size neydi? sizinde boşluğunuza gelebilirdi gelmedi , üstelik sosyal medyada sanki buluştum falan dese de aldatma aldatmadır temas gerekmez

Biz ara vermek icin değil ayrılmak için ayrıldık. Ama sonucta nikahliyiz. Beni seven adam bunu bir boşluğa düştüm yaptim bir hata diye dillendirebilirmi? Yani insanlar yapabilirmi bunu gercekten

Sizde çok iyi biliyorsunuz ki bunlar bahane.
Yapmak istemiş ve yapmış.
Bence ayrılmak için ayrıldığınız adamla ayrılma işlemini tamamlayın ve yolunuza bakın.

bence bir insan bekarken de böyle şeyler yapmamalı onu ayrı tutuyorum sizin ayrılma nedeniniz aldatma değilse ve siz bekar birilerinin böyle yapmasını doğru buluyorsanız şans verebilirsiniz bence ama bu gördüklerinize rağmen şans vermeniz karşınızdaki kişinin poposunu baya kaldırabilir.
Ayrılma nedenimiz aldatma degildi ama siddetli gecimsizdik gerçekten. Bekar biri baska bayanlara yazar yani onu baglayan birşey yok ama biz kağıt uzerinde de Allah katindada evliyiz tabi ki ayri da olsak bitene kadar yapmamaliydi

1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim istedigim gibi biri olmak istedigini beni sevdigini çok özlediğini söyledi çok güzel geldi bunlar kulağıma. Sonra aklıma birşey geldi 1 ay içinde sosyal medyada bir bayanla takiplestiklerini görmüştüm onunla konusup konuşmadığını merak ettim ve dedimki telefonunu cikarirmisin birseye bakmak istiyorum ondan sonra sana kararımı solicem dedim kızardı morardi ama çıkardı iste hesabini actirdim baktim kadinla cinsellik iceren birsuru yazisma konusma görüntülü sesli sohbetler o site üzerinden yapmış. Bu aldatma degil midir? Bu insana tekrar güvenilir miyim? Merak ediyorum tekrar denesem olur mu? Karar veremiyorum..
Düzeni bozulmasın diye barışmak istiyor olabilir,gerçekten sevdigi icin üzülen insanın o süre zarfında aklına karı kız gelmez hatta sakalını kesmeye de vakit bulmaz o sıkıntıda. Bilmiyorum bu evlilikler niye böyle oldu ya

Sizi düşünce olarak kafa olarak aldatmış, beden ile aldatmadan asla bir farkı yok . Affetmeyin

Back
X