- 4 Haziran 2022
- 96
- 179
- 23
Rica ederim.Cok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim.Cok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Guvenemeyecegimi düşündüğüm için kabul etmedim sonra aklıma takıldı iste buraya yazmak istedim farkli insanlarin dusuncelerini de merak ettim ama ikilemde bile bırakmadı beni cevaplar. Verdiğim kararın doğruluğunu teyit etmis oldumNe olursa olsun ayrılmak için uzaklaşsanız bile 1 ay bu tür aktiviteler için çok erken. 1 yıl aynı evde yaşamışsınız. İnsan azıcık duygulanır zorlanır eksikliğinizi arar. İlk 1 ay bu beklenir en asından. Bence güvenmeyin.
Sadakat yoksa sevgi.olamaz zaten . Sürekli şüphe içinde yaşamak çok zorBende guvenemeyecegimi düşündüğüm için kabul etmedim dönmeyi. Bir insanı sürekli kontrol edemezsin hayat yorar insani. En önemli şeylerden biridir evlilikte kosulsuz güven..
Aynen öyle sonuçta 1 ay olmus daha. Bu söyle de olabilirdi annem babam hasta olabilirdi ben onlara bakmak için 1 ay yanlarinda kalmam gerekebilirdi o 1 ayda beni aldatman mi lazımdı. Simdi ilerde böyle bir sorun oldugunda nasil guvenirsin bu adamaSadakat yoksa sevgi.olamaz zaten . Sürekli şüphe içinde yaşamak çok zor
Yok bence o tamamen ayrıldı olarak gördüğü için ve öfkesinden böyle bişey yaptı diye düşünüyorum. Sinek küçük ama mide bulandırıcı malasef . Eğer çok pişman olur ve yapmayacagina söz verirse içtenlikle kontrol altında belki bir şans verilebilir bilmiyorum ki her insan hata yapar derler ama dediğim gibi tabi kötü bir durumAynen öyle sonuçta 1 ay olmus daha. Bu söyle de olabilirdi annem babam hasta olabilirdi ben onlara bakmak için 1 ay yanlarinda kalmam gerekebilirdi o 1 ayda beni aldatman mi lazımdı. Simdi ilerde böyle bir sorun oldugunda nasil guvenirsin bu adama
1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim istedigim gibi biri olmak istedigini beni sevdigini çok özlediğini söyledi çok güzel geldi bunlar kulağıma. Sonra aklıma birşey geldi 1 ay içinde sosyal medyada bir bayanla takiplestiklerini görmüştüm onunla konusup konuşmadığını merak ettim ve dedimki telefonunu cikarirmisin birseye bakmak istiyorum ondan sonra sana kararımı solicem dedim kızardı morardi ama çıkardı iste hesabini actirdim baktim kadinla cinsellik iceren birsuru yazisma konusma görüntülü sesli sohbetler o site üzerinden yapmış. Bu aldatma degil midir? Bu insana tekrar güvenilir miyim? Merak ediyorum tekrar denesem olur mu? Karar veremiyorum..
Çekişmeli açıldı dava zaten süreç devam ederken sene doldu ve anlasmalıya cevrildi öyle bosandıkbir sene dolmadan nasıl boşandınız
Değişmez degil mi gerçekten değişen ve degistigi gibi kalan olmuyor sanırımSürekli şüphe içinde yaşamak istiyorum diyorsan devam et.
Çünkü bu erkekler kolay kolay değişmiyor, hatta değişse bile bi süre sonra eskiye dönüyor. Tecrübe ile sabit.
Ben yapsam afedersiniz kötü kadın olurdum neler neler duyardim kim bilirSiz de aynısını yapın aldatma değilse o devam etsin bu kadar basiy
Barışsaniz bile cinsel sorunlar devam edecek vee yine yapacak boşluğa düştüm ben erkeğim anla beni diyecek. Üzgünüm ama bitirmeniz sizin için daha hayırlı olacakKesinlikle bende öyle düşünüyorum ama yine de aklımda soru isareti kaldı işte
Teşekkür ederim yorumunuz içinBarışsaniz bile cinsel sorunlar devam edecek vee yine yapacak boşluğa düştüm ben erkeğim anla beni diyecek. Üzgünüm ama bitirmeniz sizin için daha hayırlı olacak
Benim anladığım o takip ettiği kadın eşini baya Bi azdırmış eşin de o azhınlıkla yani Bi anlık arzuyla yazmış geröel duygu değil onlar inanma1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim istedigim gibi biri olmak istedigini beni sevdigini çok özlediğini söyledi çok güzel geldi bunlar kulağıma. Sonra aklıma birşey geldi 1 ay içinde sosyal medyada bir bayanla takiplestiklerini görmüştüm onunla konusup konuşmadığını merak ettim ve dedimki telefonunu cikarirmisin birseye bakmak istiyorum ondan sonra sana kararımı solicem dedim kızardı morardi ama çıkardı iste hesabini actirdim baktim kadinla cinsellik iceren birsuru yazisma konusma görüntülü sesli sohbetler o site üzerinden yapmış. Bu aldatma degil midir? Bu insana tekrar güvenilir miyim? Merak ediyorum tekrar denesem olur mu? Karar veremiyorum..
Yok artık pes.Benim anladığım o takip ettiği kadın eşini baya Bi azdırmış eşin de o azhınlıkla yani Bi anlık arzuyla yazmış geröel duygu değil onlar inanma
ÖyleYok artık pes.