Kararsız kaldım işte. Boşanmayı düşünecek kadar kötü değil ama düzenimi bozmaya değecek kadar da iyi değil. Napmam gerek bilmiyorumBen tam anlamadım; bu konulardan dolayı boşanmayı mı düşünüyorsunuz,yanına gitmemeyi mi?
Yanına tayin istememek ne alaka?
boşanacak kadar kötü değil eşim ama buradaki düzenimi bozmama değecek kadar da iyi değil. Napmam gerek bilmiyorum doğrusu nedir bilmiyorumYanına gitmediğinizde eşiniz istikrar mı kazanacak?
ya da birden dürüst mü olmaya karar vercek?
orasını anlamadım.
boşanmıycağnıza göre bir an önce gidin yanına eğitmeye başlayın.
ne kadar erken okadar kar.
Düzenini bozmaya değer tabiki çünkü evlisin. Evlilik bunu gerektirir. Ayrı olmaya devam ettiğinizde daha beter sorunlarla karşılaşırsınız.Kararsız kaldım işte. Boşanmayı düşünecek kadar kötü değil ama düzenimi bozmaya değecek kadar da iyi değil. Napmam gerek bilmiyorum
Boşanacak kadar kötü değilse yanına gidin ve onu kontrolünüz altına alın :)
işte eşim için değil de sırf evli olduğum için gidicem. Haklısın aslında gitmem gerek ama ne biliym korkuyorumDüzenini bozmaya değer tabiki çünkü evlisin. Evlilik bunu gerektirir. Ayrı olmaya devam ettiğinizde daha beter sorunlarla karşılaşırsınız.
rahatsız olmaktan değil düzen kuramamaktan korkuyorum.Siz esinizin yanına gitmek istemiyorsunuz, orda rahatsiniz böyle bahanelere siginiyorsunuz bence.
Ne demek düzenimi bozmaya değmez, niye evlisiniz beraber yasamayacaksaniz?
burayı uzun süredir takip ediyordum. Üye olmaya karar verdim. Benim de bir derdim var. Eşim. Bir senelik evliyim. Eşimle farklı şehirlerdeyiz. bazı huylarını gördükten sonra yanına tayin istemeye korkuyorum açıkçası. Sanki mutsuz olucam gibi. Offff bilemiyorum.
Eşim sakin anlayışlı birisidir. Beni mutlu etmek için uğraşır. İsteklerimi makul bir şekilde yapar. Yemek yapmasam sorun etmez. Hiç bir konuda beni zorlamaz. Kavgacı değildir uzlaşıcıdır.ideal bir eş aslına bakarsak.
Ama benim rahatsız olduğum şeyler var. Önemli mi bilmiyorum. Mesela iş konusunda istikrarsız güven vermiyor. Belli bir işi yok. Bir şirkette yönetici olarak çalışıyor ama nolucağı belli değil. İşini biliyordum ama sürekli çalışabileceği bir iş diye biliyordum sonu olmayan kısa vadeli bir iş olduğunu bilmiyordum. Bir de kazandığı parayı hep çarçur ediyor. Hiç yarını düşünmez. Ben aksine daha kontrolcüyüm. Benimle hiçbişeyini paylaşmaz. Anlatmaz. İş değiştirmek istediğini bile arkadaşından duydum. Kimseye hayır diyemez. Kendinden önce başkalarını düşünür. Tamam iyi hoş da bazen bu huyu yüzünden zor durumda kalıyoruz. Birde çok üzgünüm ama sıkışınca yalan söylüyor. Şimdiye kadar önemli konular da olmasa da yine de yalanın önemlisi önemsizi olmaz diye düşünüyorum eşler arasında.
Öyle bir durum işte. Belki çok büyük bir dert değil ama kararsız kaldım. Sizce düzenimi bozup gittiğime değer mi. Bu soruyu sormak için sanırım geç kaldım biraz. Ama insanız işte bazen aceleyle düşünmeden hareket edebiliyoruz yada şartlar zaman içinde değişebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?