Evliligimde asamadigim sorunlar

Sana özelden mesaj atıcam canım oku sen onu.

tam sopalık..........
hiç dayak yememiş bu anlaşılan...
ne zannediyo ki kendini yok takipler yok sorgular bilmemneler...
az film izlesin...

en başından belli olan b u masala inandın evlendin şimdi mutlu değilsin ee güzelim sen öncede mutlu değilmişsin ki şimdi ne yapalım biz sana boşan demek bize düşmez. allah kolaylık versin

tam sopalık..........
hiç dayak yememiş bu anlaşılan...
ne zannediyo ki kendini yok takipler yok sorgular bilmemneler...
az film izlesin...

ya zaten kendisi dunya degerlisi, her acidan. herkes de onu takip ediyor, bizim akrabamiz da ayagini kaydirmak icin sorguya cekiyor, ha anne ve babasinin soyledigi yuzlerce kisi mi? onlardan zarar gelmez, hepsi iyi insanlardir, bugune kadar hicbiri gelip de isbasinda bunu sorguya cekmedi cunku, anne ve babasi yapiyorsa zararsizdir, sorunsuzdur, benim babam yaptiysa belalidir, mutlaka o iste bir bit yenigi bir fitne bir ihaleye fesat karistirma vardir, iki yil gecmis hala diyor ki herkes iyi de o sizin akrabada var birseyler var diyor manyak. herkes onu takip ediyordur, herkes onun pesindedir, herkes potansiyel yalancidir, birseyler gizliyordur.

Kendin etmiş kendin bulmuşsun kusura bakma ama... Bir kadın babasına küfreden bir erkekle nasıl evlenir? Basiretin mi bağlandı nedir... Eşin belli ki normal değil psikolojik açıdan. Bebeğin falan yoktur umarım.

en başından belli olan b u masala inandın evlendin şimdi mutlu değilsin ee güzelim sen öncede mutlu değilmişsin ki şimdi ne yapalım biz sana boşan demek bize düşmez. allah kolaylık versin

kilitlendim resmen, ayriliyorum diyemedim, yapamadim olmadi. simdi de iki yil oldu cekiyorum manyakliklarini kavga dovus. ne var bir deli cesareti gitsem bosansam, isim gucum de var, neden olmuyor ha? bir arkadasim bir yillik evliligini tek celsede bitirdi, baska tanidiklarim da var iki ayda, uc ayda bosanan, gayet de benden mutlular, kimse olmedi bosandi diye, valla bekar oglanlar bile evlenmek icin can atiyor onlarla, beni baglayan, kilitleyen ne ki sanki bu kadar?

vallahi kilitlendim. o kadar kararli idim ki ayrilik icin, anneme babama soyledim, psikolog arkadasimdan kesin destegi aldim, bir hisimla gittim ayrilmaya, bagris cagris dovustuk de, ama resmen kilitlendim, ayriliyorum diyemedim ya, vallahi kelimeyi dilime getiremedim, birak sonunu getirmeyi bir kelime ayriliyorum di ye me dim.

aşık olmuşsun da böyle acı içinde aşk olur mu tatlım kendine zarar veriyorsun... biraz ayrı kalmayı dene ailenin yanına git...

yada gücün varsa aile terapisitine git ama bu adam adam olmaz bence

adamın gerçekten bi psikolojik sorunu olabilir mi diye düşünmeye başladım, olabilirde olmayabilirde, ama her halukarda bu adamla ömür geçmez, sende farkına varmışsın zaten,
sağlıklı düşünememeye başlamışsın ele güne akrabaya afedersin ama rezil olacak duruma gelmişsin, bu adam senin başını yere eğmiş yani, bence artık kaldır başını ve bi daha eğme....
tahmin ettiğime göre gençsin, önünde uzun bir ömür var, hayatının tekrarı yok, hayatını çürütme derim

aşık olmuşsun da böyle acı içinde aşk olur mu tatlım kendine zarar veriyorsun... biraz ayrı kalmayı dene ailenin yanına git...

yada gücün varsa aile terapisitine git ama bu adam adam olmaz bence

ya zaten bu sitede surekli boyle cozumler cikiyor, psikologa, terapiste, aile yanina gidemiyorum, taa abd de yasiyorum ben, burdaki psikologun verdigi ingilizce nasihat benim icin care degil, ailem falan hep tr de, kavga edince kapiyi cekip gidecek samimiyette cevrem de yok burada, zaten tr de olsam bu manyaga katlanmaz kirk kere bosanirdim bile belki, ama burada cozum yok iste, arayip annemi babami da haberlendiremiyorum cunku gercekten cok uzulurler, kac bin mil otede kizlari aci cekiyor, cikip gelemiyorlar da ne yapsinlar ki yazik onlara da.

artik bosanmak umrumda degil, eskiden dulluktan, baba evine donmekten cok korkardim ama artik umrumda degil yeter be daha 27 yasindayim, ne guzel isim vardi, bu adam icin istifa ettim, bir suru talibimin yuzune bile bakmadim bu adama sadik olacagim diye, bos bos 3 yil bu adami bekledim evlenelim diye, bombos, fakir mi fakir evlendim, ikinci el esyalarla mutesekkil taa abd ye geldim yerlestim iki yil da burada bos oturdum bu adamla evliyim diye. simdi de gayet guzel bir isim ve maasim var burada, nasil birakayim ki? ayni yerde calisiyoruz, bosansam nasil ayni bolgede yasariz ki? ayrica birakip tr ye donsem bir suru tazminat cikacak bana nasil oderim ki?

off bu ne yaaa vallahi okurken ben şiştim resmen yaa benmde erkek arkdaşım var ben de abd ye gelin gelecetim ailesiyle aynı eve hem de..artık doldum doldum son anda bıraktım..şimdide hiç pişman değilim. işiniz gücünüz var sizi bağlayan bu akdar ney ya.alın biletinizi dönün türkiyeye açın boşanma davasını bakın nasıl tırsıyor.siz hiç gözünün korkutmamışsınızki.adam sizi resmen çantada keklik görüyor. şimdi siz boşanacam deseniz bu adam sizi tehdit de eder. bence bir izin alıp en azından dönün türkiyeye bir süre.böyle hayat geçmez.sakın düzelirmi diye de çocuk yapmayın.düzelir mi diye evlenmişsizni düzeldi mi hayır! çocuk yapınca da düzelmeyecek!

bence sen de normal değilsin..evlenmedeki amacın neydi? soran oldu mu bakmadım gerçi

yanlız bulmuş işte seni, bana muhtaç diye iyice zıvanadan çıkmış, tr de olsan böyle olmazdı belki(gerçi gerçek karakteride çıkmış olmuş abd de) amerikada bu işler nasıl işliyor hiç bi fikrim yok, ama çalışıyorsan tüm imkanları araştır, kendini eşine çaktırmadan maddi manevi hazırlamaya başla boşanmaya derim
çünkü burada vereceğimiz herhangi bir tavsiyeyle eşinin düzeleceğini düşünmüyorum

Pardon ama olaylar nişanlıyken yaşanmış zaten o zaman nerdeydi aklınız? Babanıza ettiği küfürler hakaretler evlendikten sonra mı dank etti

benim hayallerim var ama. omrum boyunca hic sevgilim olmadi, kimselerle konusmadim, bu cikti karsima, asikti bana, bircok guzel sey talep etti bana. ben 22 o 23 yaslarinda idik, okul bitecek evlenecegiz dedi, isinden istifa et, beraber devlette calisalim dedi, ne okulu bitti, ne benim devlet isi oldu, ne de beni istemeye geldi, taa 3 yil sonra binbir kavga ile evlendik.

benim evimde esyam yok ama huzurum olsun istiyorum, kimsem yok ama esim cocugum olsun istiyorum, basimi dayayacak bir omuz istiyorum, anne diye gozume bakan bir minik yavru istiyorum ben yillardir issizim abd de master+doktora bursu kazandim, master+doktora yapmak istiyorum burada, tr ye donup de bu egitimimi birakmak istemiyorum. ayrica yine issiz olup, bircok da tazminat odemek zorunda kalirim. artik bekarlik istemiyorum, hele de baska bir erkekle yasamak hic istemiyorum bu adamin ustune bir daha, 2. biri olmasin hayatimda diye nisan bile atamadim ben inanin ki hic kolay degil bosanmakmis, ayrilmakmis

sen bana yazarken bende sana yazmışım tekrar, ben tr dön demiyorum bence orda kalmalısın, kesinlikle işinide bırakma, amerikadaki prosedürleri bilmiyorum, bence araştırıp öğrenmelisin, gerçi biz kadınlar tr de ki haklarımızı bile bilmiyoruz ya, iş başa gelince araştırılıyor işte, senin kendine güvenini sarsmış, kendine sor hergün ben böyle bir evliliği böyle bir adamı hak eden bir insan mıyım diye
çevre yapmaya çalış bu arada kendine arkadaş edinmeye çalış, yarın bir gün desteğe ihtiyacın olabilir, herkes kötü değil, eminim bulursun bir iki iyi arkadaş

Pardon ama olaylar nişanlıyken yaşanmış zaten o zaman nerdeydi aklınız? Babanıza ettiği küfürler hakaretler evlendikten sonra mı dank etti

bunu ben bile anlamiyorken, cevaplayamiyorken ne diyebilirim ki baska?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…