Sana özelden mesaj atıcam canım oku sen onu.sinirliyim tamam ama tam pislik ya ben bu kadar igrenc biriyle nasil evlendim, resmen yalan dolanla beni kendine bagladi, kendini olmadigi biri gibi gosterdi ve sonra gercek karakteri aciga cikti. yani ben resmen baglandim bu pislige, yemedigim hakaret kalmadi, bir defa ayriliyorum bile diyemedim, psikolog arkadasim en fazla 5 yil dayanirsin, sonra psikolojik rahatsizliklarin bas gosterecek dedi bana. ve bir de cocuk olursa 5 yil sonra ayrilmak cok daha zor olur dedi. ben onu dinledim, ayrilmaya gittim ayrilamadim, kitlenmis gibiydim, bu manyak dugunde gelinligim uzerimde bana bagirdi, hem de nasil bagirdi nasil bagirdi, o an kitlendim resmen, ne bir kelime ettim, ne konusabildim, ne agzimi acabildim, felc gecirdigimi dusundum, tam bir kelime diyecegim diyemiyorum, ne tamam sus diyebiliyordum, ne de eskisi gibi ozurdileyebiliyordum. ne pislik ya
tam sopalık..........
hiç dayak yememiş bu anlaşılan...
ne zannediyo ki kendini yok takipler yok sorgular bilmemneler...
az film izlesin...
Arkadaslar merhaba,
Az once esimle kavga ettim ve biktim artik bu adamdan, nasil bir beyin calisma sistemi var, nasil bir igrenc karakter, benim bu adamin yaninda ne isim var anlamiyorum.
Esim biz nisanli iken isinden istifa edip, biraz gizli(oyle cok gizli gorev falan sanmayin,normal bir is) bir ise girdi. Bana, aileme, ailesine siki siki tembih etti ne is yaptigini cevremize soylemememize dair. Oyle gozumu korkuturdu, isini o kadar onemli ve gizli anlatirdi ki ben aileme tehdit edercesine tembihlerde bulunurdum. Birgun Babam esimle ayni isi yapan bizim akrabalardan birine soylemis, bizim damat da orayi kazandi falan diye. Hani olur ya oglu gibi goruyor, sevincinden paylasmis. Duyar duymaz kizdim babama, esime de soyledim yaptigini, annem falan da hepimiz babama kizdik ama iste 56 yasindaki adami doveyim mi? Bu arada benim kv ve kp butun sulalelerine, butun cevrelerine yaymis esimin ne is yaptigini, biz onlarin bir dugune gitmistik, Babam diyor ki butun salona, gelene gidene kendi Ailesi soyluyor zaten diyor, sen bizi sikistiriyorsun diyor. Gel gelelim bizim dugune birkac gun var, esimle deliler gibi kavgalar ediyoruz zaten, aglaya aglaya ozurler diliyorum, bizim bu akraba birgun esimle ayni yere dusmus gorevi, aklina gelmis, esimi aramis bulmus, tanismis. Nerelisin, ne yapar ne edersin sormus. Klasik tanisma fasli. Sonra da dugun izni aldin mi demis, esim yok deyince Ben senin icin izin alirim demis, gitmis esim icin izin sormus, tabi esimin ustu de herkesin icinde sen niye araya adam sokuyorsun, delikanli ol da kendin gelsene yok sana izin falan demis. Esim benj aradi Hemen ama nasil bagiriyor bana nasil, zaten bin tane kavga etmisiz, salya sumuk agliyorum Hergun bir de bu cikti. Yalvariyorum, agliyorum ozurler diliyorum, hala susmuyor. Ben Artik o kadar kotu oldum ki aksam Annem Babam acile goturdu beni, daha once de yazmistim bunu, asil konu bu idi, Ben acilde yatiyorum esim hala babama kufurler savuruyor. Babanla konustun mu diyor, yeminler ediyorum konustum diye, anlatiyorum, oyle degil cekeceksin kolundan ulan serefs.z agzina s...... Senin ben sana kimseye soylemeyeceksin demedim mi diyeceksin diyor, babama nasil soyleyim diyorum, sen soylemezsen ararim Ben soylerim diyor ki yalan hayatta soyleyemez korkak gucu Ancak bana yeter onun. Yalvariyorum susmasi icin milyonlarca ozurler diliuorum, bak acildeym ne olur sus diyorum umrumda degilsin geber, benim isim, hayatim soz konusu, oyun mu oynuyoruz burada diyor, onun fikrine gore bizim akraba da Onu isinden etmek icin sorguya cekmis, herkesin icinde bunu rezil etmis Guya. Oysa adam sadece iyilik yapmak istemis izin isteyerek, kaldi ki benim ve babamin bu konudaki sucumuz ne??? Ayrica neden sorguya ceksin ki adam, sadece tanisma sorulari, diyor ki beni isimden edecek, sorguya cekiyor diyor. Bu playdan sonra esimin yanina gittim ayrilmaya, zaten bir suru kavgamiz vardi bu son nokta idi ama ayrilmadan dondum salak gibi birkac gun sonra da dugunler oldu. Orda da bir suru kavga kiyamet zaten. Az once yine o konu acildi, esim is arkadaslarindan cok iyi bahsediyor. Gayet sakin bu kadar iyi insanlarla bizi neden korkutuyorsun o kadar dedim. Gercekten nisanli iken cok kotu anlatirdi, ailecek tirsmistik bunun arklardan. Bu hemen dedi ki senin akraba kotu dedi. Ne biliyon Dedim kotu olmasa beni Neden sorguya ceksin rezil etsin dedi. Bu konuyu acmasi beni sinir etti, laf babama Geldi yine, sonra dedim ki kendi ailen butun sehire, herkese soyluyor da birsey olmuyor benim bir akraba mi kotu dedim kendi ailemin soyledikleri beni isbasinda rezil etmiyor dedi, seninki buluyor, rezil ediyor dedi, Ben sinirlendim sizin cevrede okumus, kazanmis insan yok ki seni bulsun dedim, bu yikti ortaligi tabi bu laf ustune, yalan da degil aslinda. Ya arkadaslar Biktim bu adamdan tam bir paranoyak manyak, kendisi ile kafayi yemis, surekli takip edildigini dusunuyor, bize bir komsu Geldi gecen yil diyor ki o adam gizli gorevli beni takibe Geldi diyor, oysa adamin isi vardi, Geldi ve gitti. gecen yil evimizin onunde adamlar gezerdi, beni takip ediyorlar diyor, Hergun o adamlari goruyor, oysa adamlar sadece geziyor oralarda, ben de gordum. Yeni biriyle tanissa diyor ki Kim oldugunu, nerde yasadigini benden gizliyor, onda birseyler var diyor, hatta diger arkadaslara da soruyor onlari, arkadaslar yok ya neden saklasin isin asli o diyorlar. Ya daha neler neler, hem kafayi yemis hem manyak ya...nisanliyken de hep Onu aldattigimdan suphelenirdi. Kendime ne kasarlar, or.... lar laflar yedim de babama sovmesini unutamiyorum(((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
en başından belli olan b u masala inandın evlendin şimdi mutlu değilsin ee güzelim sen öncede mutlu değilmişsin ki şimdi ne yapalım biz sana boşan demek bize düşmez. allah kolaylık versin
Kendin etmiş kendin bulmuşsun kusura bakma ama... Bir kadın babasına küfreden bir erkekle nasıl evlenir? Basiretin mi bağlandı nedir... Eşin belli ki normal değil psikolojik açıdan. Bebeğin falan yoktur umarım.
kilitlendim resmen, ayriliyorum diyemedim, yapamadim olmadi. simdi de iki yil oldu cekiyorum manyakliklarini kavga dovus. ne var bir deli cesareti gitsem bosansam, isim gucum de var, neden olmuyor ha? bir arkadasim bir yillik evliligini tek celsede bitirdi, baska tanidiklarim da var iki ayda, uc ayda bosanan, gayet de benden mutlular, kimse olmedi bosandi diye, valla bekar oglanlar bile evlenmek icin can atiyor onlarla, beni baglayan, kilitleyen ne ki sanki bu kadar?
aşık olmuşsun da böyle acı içinde aşk olur mu tatlım kendine zarar veriyorsun... biraz ayrı kalmayı dene ailenin yanına git...
yada gücün varsa aile terapisitine git ama bu adam adam olmaz bence
adamın gerçekten bi psikolojik sorunu olabilir mi diye düşünmeye başladım, olabilirde olmayabilirde, ama her halukarda bu adamla ömür geçmez, sende farkına varmışsın zaten,
sağlıklı düşünememeye başlamışsın ele güne akrabaya afedersin ama rezil olacak duruma gelmişsin, bu adam senin başını yere eğmiş yani, bence artık kaldır başını ve bi daha eğme....
tahmin ettiğime göre gençsin, önünde uzun bir ömür var, hayatının tekrarı yok, hayatını çürütme derim
ya zaten bu sitede surekli boyle cozumler cikiyor, psikologa, terapiste, aile yanina gidemiyorum, taa abd de yasiyorum ben, burdaki psikologun verdigi ingilizce nasihat benim icin care degil, ailem falan hep tr de, kavga edince kapiyi cekip gidecek samimiyette cevrem de yok burada, zaten tr de olsam bu manyaga katlanmaz kirk kere bosanirdim bile belki, ama burada cozum yok iste, arayip annemi babami da haberlendiremiyorum cunku gercekten cok uzulurler, kac bin mil otede kizlari aci cekiyor, cikip gelemiyorlar da ne yapsinlar ki yazik onlara da.
off bu ne yaaa vallahi okurken ben şiştim resmen yaabenmde erkek arkdaşım var ben de abd ye gelin gelecetim ailesiyle aynı eve hem de..artık doldum doldum son anda bıraktım..şimdide hiç pişman değilim. işiniz gücünüz var sizi bağlayan bu akdar ney ya.alın biletinizi dönün türkiyeye açın boşanma davasını bakın nasıl tırsıyor.siz hiç gözünün korkutmamışsınızki.adam sizi resmen çantada keklik görüyor. şimdi siz boşanacam deseniz bu adam sizi tehdit de eder. bence bir izin alıp en azından dönün türkiyeye bir süre.böyle hayat geçmez.sakın düzelirmi diye de çocuk yapmayın.düzelir mi diye evlenmişsizni düzeldi mi hayır! çocuk yapınca da düzelmeyecek!
artik bosanmak umrumda degil, eskiden dulluktan, baba evine donmekten cok korkardim ama artik umrumda degil yeter be daha 27 yasindayim, ne guzel isim vardi, bu adam icin istifa ettim, bir suru talibimin yuzune bile bakmadim bu adama sadik olacagim diye, bos bos 3 yil bu adami bekledim evlenelim diye, bombos, fakir mi fakir evlendim, ikinci el esyalarla mutesekkil taa abd ye geldim yerlestim iki yil da burada bos oturdum bu adamla evliyim diye. simdi de gayet guzel bir isim ve maasim var burada, nasil birakayim ki? ayni yerde calisiyoruz, bosansam nasil ayni bolgede yasariz ki? ayrica birakip tr ye donsem bir suru tazminat cikacak bana nasil oderim ki?
Pardon ama olaylar nişanlıyken yaşanmış zaten o zaman nerdeydi aklınız? Babanıza ettiği küfürler hakaretler evlendikten sonra mı dank etti
bence sen de normal değilsin..evlenmedeki amacın neydi? soran oldu mu bakmadım gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?