Evliligimde asamadigim sorunlar

evet ben de normal degilim, normal olmadigim icin evlendim herhalde.

nasipse ağzın dilin bağlanıyor diye boşuna demiyolar..soruyu sormamdaki amaç ortada alenen ailene küfürler etmesine göz yumarak kendini değersizleştirip evlenmişsin..ha bi de adam şizofren muhtemelen borderline özellikler de gösteriyor ya da gösterecektir..bide aynı meslekteniz diyosun şimdi o gizli iş neyse sen söylesene bize...ayrılınca ülkeye dönmek zorunda değilsin korkuların varsa bir süzen kurduysan...

valla ne diyeceğimi bilmiyorum.
allah kolaylık versin.

sizin son söylediğiniz hani siz de okumuş yok ki gelsin bulsun lafı olmamış ama tabi bu o kadar da önemli değil. o an kızgınlıkla söylendiği belli. önemli olan sizin başka sorunlarınızın olması..

eşinizin bence psikolojik sorunları var. belirtileri onu gösteriyor. dr a gitseniz ilaç verir. ama onu hep kullanması lazım kullanacağını hatta dr a gitmeyi bile zor ikna edebilirsiniz.. bunun içinde sözünü dinlediği abisi,kardeşleri yakınları olabilir. onunla birlikte gidin.. haa bir de dr unuzu veya hemşirenizi bayan seçin.. çünkü bu tarz durumlarda karşı cinsten daha çok çekiniyorlar. dr luğun elbette cinsiyetle ilgisi yok ama gördüğüm bildiğim kadarıyla bu rahatsızlıklarda öyle oluyor..

zor bir dönem bekliyor. eşinizi seviyorsanız destek olmak istiyorsanız çok zor bir süreç bekliyor sizi.. ama yok ben hayatımı mahfedemem doya doya mutlu huzurlu yaşamak istiyorum diyorsanız yolunuza bakmalısınız.. başta size allah sabır versin diyecektim işte bu yüzden diyemedim. yani sabır mı versin yoksa sabır vermesin de yolunuza mı bakın.. bilemedim.

tabi bunların sadece tahmin olduğunu unutmayın..yani bu direk hasta gözüyle baktım ama belki bu kadar ciddi bir durumu yoktur..

ayrıca öyle biriyle evlenmene şaşırmıyorum.. sonuçta beşer şaşar bir durum var.. bir de alnımızdaki yazı diye ne yalan söyleyim ben buna inandım..
ben sigaradan nefret ederdim. asla sigarayı içen biriyle evlenmek istemezdim. ne oldu evlendim. hem de ne oldu şimdi adam 10 dk bir içiyor..

Son düzenleme:

anlıyorum seni şimdi daha iyi ama çıkıp gitmen lazım eğer mutsuzsan denediysen olmadıysa al biletini Türkiyeye git başka yapacak bir şey ...

sanki biz türkiyedeyiz evimiz anamıza 100metre kapıyı çarpıp çıkabiliyormuyuz hayır bende çıkamıyorum kendi adıma söyleyim ama zaman vermişsin sen epey bence biraz yalnız kalın kafanızı dinleyin.

anneniz babanız elbet üzülsün istemezsiniz ama siz daha çok üzülüyorsunuz bu durumu ömür boyu çekemezsiniz ki

Günaydın...
Dolu dolu gözlerle okudum her bir satırını...
En yakın arkadaşlarımdan biri yaşadı hemen aynısını.
Bir an o anlatıyor sandım inan...
Şükürler olsun o boşandı,şimdi maşallah süper bir hayatı var.
Darısı başına inşallah arkadaşım...

Lütfen lütfen geç kalma boşanmakta.
İnan sonrasında izleri silmek de kolay olmuyor...

ben pek fakirlik cekemezdim, hani biraz asil ve durumu en az benimkine denk biriyle evlenmek isterdim, ne oldu fakirle evlendim, hani fakirlik ayip degil de ailecek gorgusuzler, o kaynana falan iyyyyyy illallah. ben kendim uzunum evlenecegim kisi cok yakisikli olmasa da hani biraz boylu olsun isterdim, evlendigim kisi kisa boylu. ben oyle gizli is bilmem ne bilmem ne isem odur, adamin acayip isleri var. ben yalandan nefret ederim, adam yalan dolan ustasi, beni bile oyle boyle oyalayarak kandirarak ikna etti. yanlis anlamayin ama ben asla flort istemezdim, tanisip birkac ay icinde soz, nisan, dugun evlenmek isterdim, adam beni ha bugun ha yarin, ha okul birkac aya bitiyor, ha is buldum, o olmadi istifa ettim, bu is olmadi, otekine gectim, annemle konustum, o gelmedi istemeye, kardesimin okul bitmedi, benim egitimim var vs tam 3 yil ayakta uyuttu, ayakta. ben asla calgili dugun sevmezdim dugunum calgili, yemeksiz oldu. ben dis mekan fotosu istedim, adam studyoda cektirdi, ben asla dugunde anonstan hoslanmayan, hatta resmen nefret eden biriydim, kaynanam bangir bangir anons ettirdi, ben isime asik bir insandim, adam beni isimden istifa ettirdi, 3-4 yil evde oturttu, ben evlenir evlenmez cocuk isterdim, adam istemedi. ben hep esprili, guleryuzlu biriyle evlenmis olmayi isterdim, adamin bir kere bile yuzu gulmez, asla ve kata espri yapmaz, aileye, cevreye guleryuzlu, canayakin davranmaz. benim esprilerime de bunlari lisede yapardik der bir tebessum bile etmez. ve simdi esinin sadece sigara icmesi acaba sana istediginin tam tersinde gibi mi geliyor hala?

Son düzenleme:
Valla hiç ağlanmayın düğünden önce olmuş tüm bunlar evli değildiniz bir yüzüğü çıkarıp nişanı atmak mı zor böyle yapan bir adamla evlenmenize aileniz nasıl izin verdi ayrıca nasıl bir meslek ki bu ki o kadar da gizlenecek bir şey değil diyorsunuz; bu kadar korkuyor. Akrabanız neden onun için izin istedi ayrıca ne alaka herkes kendi izninin kendi alır bu her yerde böyledir tutup bir başkasını mesela benim adıma izine çıkmak istiyor izin verir misiniz demez o zaman bana da amirim gelir der senin ağzın dilin yok mu neden başkaları senin yerine izin alıyor diye düğün izini sonuçta elbette izin verecek burada zaten bir işgüzarlık söz konusu. Kendi ailesine kızsın madem hem o kadar çıkmışsınız bu paranoyaklıklarını yeni mi fark ediyorsunuz. Hafi razı olup evlenmişsiniz eski konuları açmayın o zaman. Ya da ayrılın yani.

nasildi biraz bahseder misin? cunku genelde boyle bir evlilik yok, kimse herseye ragmen evlenip de boyle aci cekmiyor, genelde bosanmalar, kavgalar ailelerin anlasmazligi, aldatmalar, yokluklar ustune oluyor.

birincisi babam akrabaya soylemisse ben ne yapayim o da bir anina denk gelmis icinden gelmis, benim damat da kazandi girdi vs demis, o da gitmis bulmus tanismak istemis, ki hicbir kotu niyet yok hakikaten. izin isinde de ben ya da babam ne yapmis, guya yardim etmek istemis, kendi cevresini kullanarak isini halletmeye calismis, sonuc berbat ama ben ne yapayim, ne tanistigindan haberim var, ne sorular sordugundan, ne izin istediginden, oyle bir hisimla aradi ki nasil bagiriyor, cagiriyor, babama kufurler hakaretler savuruyor nasillll.

ben de böyle çok sayabilirim. sen bir şekilde oldurmuşsun.. benim hiç olamadı,olamıyor..

ancak benim çok hassas olduğum bir durum sigara içmek. aynı zamanda sorumluluk sahibi olan biriyle evlenmek isterdim. ama olmadı. işte bu iki neden çok ağır basıyor..
mesala çalgılı yemekli düğün. önemli değil benim için..

hiçbir şekilde müdahale edemediğimiz ama bizim bam telimizde yer eden sinir katsayımızı çıkaran huzurumuzu bozan şeyler var..

Sadece kırmızıyla işaretlediğim yer de eşiniz haklı.
Akrabanız densizlik yapmış. Herkes kendi iznini kendi alır aracıya gerek yok.
İşi ne acayip merak ettim adam işiyle kafayı bozmuş resmen çok mu uğraştı bu iş için?
Kaç yıldır berabersiniz?
Babanıza öyle söverken telefonu kapatsaydınız. Bir de acildeyim demişsiniz ona rağmen laf yapıyor adam.
Çocuk filan düşünmeyin uzun bir süre

Senin bu adamla baştan evlenmen hata şu an hala evli kalman daha büyük hata! senin babana ağzına s... Serefsiz vs diyen adam yarın sana neler yapar düşünmek istemiyorum! Nişanlılık dönemi evliliğin ilk zamanları cicim aylarıdır cicim aylarınız bitince.. Gerisini sen düşün Allah sana kolaylık versin..

benim de sigara gibi cok hassas oldugum yalan soylemek ve kufur. ozellikle sordum, ilk bulusmalarimizda sordum, ustune basa basa sordum kufur eder misin diye, hayir dedi, yalandan nefret ettigimi ustune basa basa basa soyledim, ama o kadar alismis ki yalana, adin ne deseler hemen birsey uydurur, nerdeydin desen pat birsey sallar, ne is yapiyorsun desen garsonum der ya, adamin herseyi hazirdir, hem oyle bir sover ki neseliyse sover, sinirliyse sover, severken sover, doverken sover misali...

hani gercekten oyle cok gizli, oyle cok onemli, oyle sadece dunya ustunde esimin yaptigi bir is degil ya. bir kurumda akademisyen, ama saniyor ki o kurum tr nin en onemlisi, en degerlisi, herkes fitne, herkes birbirinin ayagini kaydiriyor, herkes kotu, herkes birbirini cekemiyor hele de esim o kadar basarili ki isinde herkes bir an once onun onune set cekmek istiyor, her an abd den cagiracaklar, esim cok fazla temiz durust bir insanmis, temiz durust insanlara yer yokmus, falan fistan iste, bircok is arkadasini gordum, gayet iyi, temiz insanlar, kimsenin kimseyle de ugrastigi yok, herkes kendi isinde, bunu kendi de biliyor, ama iste bizim akraba fitne imis, o adamda bir isler varmis, sorguya cekmismis, ayagini kaydirmakmis amaci. ailesinin soyledigi yuzlerce kisinin hicbir sucu yokmus onlar masummus.

Alıntı rosalone kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Dugune 1 ay kala bizimki fazla masraftan, istekten, herseyi tek basina yuklenmekten, benim hic destek olmamamdan(!) (cok ilginctir ki) bu gibi sebeplerden patladi, telefonda ayrilalim dedi, tamam dedim, anana soyle dedi, anneme, babama soyledim, tamam dediler, ama cocuk oyuncagi gibiydi oyle telde ayrilmak, ben bari ankaraya gideyim, yuzyuze bitireyim bu isi dedim, ankaraya gittim, ayrilmaya, annem babam arkamdan aglayarak kaldilar. Bizimki ankarada bagirdi, cagirdi vs derken ayrilmaktan falan konusamadik, zaten arada birkac yilin bagliligi ayrilamadim bile yine ben. Dugunden sonra da ben sana blof yaptim, gercekten nisan atsaydin, aileleri araya sokacaktim, birakmayacaktim seni diyor. Hatta dugunun ortasinda inanin buraya yazmaya bile degmez bir sebepten bana oyle bir bagirdi ki ben o noktada felc gecirdigimi dusundum, dondum kaldim, konusamadim. Megerse butun aylarin patlamasini yasamis, oyle diyor. Yani evet o noktaya geldim ama nisan atamadim, olmadi.
bu kadar olumsuzluktan sonra bile ayrılmayı isteyen eşiniz olmuş.ne güzel işte bitecekmişti.ha telefonda ayrılmışsın,ha yüzyüze ne farkederdi.madem ayrılmadın,eğer evliliğini de sürdürmeyi düşünüyorsun,geçmişte olanları da düşünmeyeceksin.çok mutsuzsan da boşanırsın

bak ilk konunda böyle bir yorum yapmışım.halen aynı düşüncedeyim

yalnız hikaye değişmiş:44:

Hikaye Hic degismedi, hep ayniydi, o kadar cok sey var ki kavga ettigimiz, o kadar cok ayri ayri hikaye, ayri ayri kavga ozellikle de son aylarda bir arada ki Hepsino yazsam destan olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

nasildi biraz bahseder misin? cunku genelde boyle bir evlilik yok, kimse herseye ragmen evlenip de boyle aci cekmiyor, genelde bosanmalar, kavgalar ailelerin anlasmazligi, aldatmalar, yokluklar ustune oluyor.

Anlatmıyayım arkadaşım.
Sabah sabah sinirlerinizi bozmayayım...
Sadece senin anlattıklarına ek olarak ihanet,kumar,alkol,şiddet de vardı.
Adam sadece beddua ve küfürle konuşuyordu.
Heee benim arkadaşım da nişanlıyken biliyordum,susuyordum derdi.
O yüzden asla evliliğin insanı değiştirdiğine inanmam.
Kişinin huyu değişmez,+1000 ya da x1000 olur ama eksilmez asla!!!
Benim arkadaşımın da yüksek eğitimi,süper maaşı vardı. Adam son demlerde istifa edip kızın parasıyla içmeye başlamıştı.
Kızı boşandıktan uzun zaman sonra zor toparladık.
Şu an maşallahı var evet ama o günler korkunçtu cidden.

evet maalesef yalan ve oyalama kendince kandırdığını düşünme huyları yok mu bir de onu sevmem..
böyle şeyler de var. yok mu.. yalan olduğunu bilirim ya da kandırdığını ya da bir bahane olduğunu bilirim ama bir diyorsun iki diyorsun. sürekli yalancılıkla suçlayamıyorsun ki...

bu yüzden çok iyi anlıyorum seni..
eşim sigarayı azaltacağını sonra da bırakacağını söyledi.. başlarda denedi ama olmadı. bu imkansızlık da bile tekrar deneyim bırakıyım azaltıyım yok.. çok olsa daha çok içecek o durumda yani..

hani ne yapalım sigara içiyor ama bırakacağım diyor ya da yalan söylüyor ama herkes bir şekilde yalan söylüyor..veya mesala sinirleniyor sinirlenmeyen insan yok mu.. bunlar için ayrılmayı mı düşünelim..

daha ilerisi olur mu yoksa düzelir mi bunları ancak yaşayarak öğreniyorsun..

ben de eşinin gizli görevini anlamış değilim. mit de çalışsa yine söylüyorlar.. çünkü neresinde hangi pozisyonunu açıkça söylemezsin olur biter..
ondan gizlisi mi var.. eşin işi konusunda çok hassas. acaba işle ilgili aldığı eğitimler tecrübeler onun psikolojini mi bozmuş..
çünkü bazılarının psikoloji emniyet,jandarma vs lerde görev yapmayı kaldırmıyor..

yurt dışında yaşadığınız için ayrılmak biraz daha zor geliyordur. ama arkadaşın dediği gibi biz burda yakınız da kapıyı çıkıp gidebiliyor muyuz..hayır..

ama senin durumun biraz farklı.

Son düzenleme:
Hikaye Hic degismedi, hep ayniydi, o kadar cok sey var ki kavga ettigimiz, o kadar cok ayri ayri hikaye, ayri ayri kavga ozellikle de son aylarda bir arada ki Hepsino yazsam destan olur.

bak gene söylüyorum,boşanmayacaksan geçmişi ardında bırak.yoksa kendine eziyet ederek ne kadar mutlu olabilirsin.

Iste ogrenmek istedigim bu, adamin extra kumari, alkolu, aldatmasi varmis. Benim esim alkolu birak bir nefes sigara icmez, bir kiza bir goz ucuyla bakmaz, beddua etmez ama kufur var o da sadece bana, kimseye degil. Hayatta dovmez, tum evi yikar dovmez, vur Hadi vursana diye tahrik ediyorum vurmuyor, vursa da bosamaya bahanem olsa, ya da diyorum birini bulsa da dusse yakamdan, bosaniyorum desem de dusmez yakamdan biliyorum, gelir seviyorum der, bir daha deneyelim der, yolunu bulur o manyak, ama birakmaz pesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…