Evliligimde asamadigim sorunlar

Yani???
Boşanmayacaksın dövmüyor,aldatmıyor diye öyle mi?

Biz de kızı bırakmaz diyorduk ama öyle tırsak oluyor ki bu asarımcı,keserimci tipler!
Ardına bile bakmadan defoldu pislik!!!

Yani???
Boşanmayacaksın dövmüyor,aldatmıyor diye öyle mi?

Yani Ben cesaret edip de nisan bile atamamis biriyim, Bosanmak dusuncesi ne kadar zor biliyor musunuz?? Iki yildir bosanmak istiyorum, iki yildir esimden ayri bir hayatin hayalini kuruyorum, iki yildir plan program yapiyorum doluya koysam almiyor, bosa koysam dolmuyor. Iki yildir huzur yok, basta kurtarmaya calisirdim, simdi saldim cayira misali, agzima geleni sayiyorum, kaybetmekten ve ayriliktan Hic korkmuyorum artik, hani esim olse bile pek uzulmem o kadar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ah be arkadasim,adam daha nisanliyken sana ve ailene hakaretler kufurler yagdirmis ayrilmayip ne diye evlendin ki
Ben 9 aylik evliligimi zindana ceviren kv icin agzimi acamiyorum kocama,annesinin ne oldugunu bildigi halde laf soyletmiyor da,sen nasil babacigina o laflari reva gorursun.
kusura bakma ama o adamdan ne koca olur ne baba.
Ben olsam dusunmez hemen bitirirdim,ailen destek oluyorsa sana daha fazla hayatini karartma derim.

Eşiniz şizofren mi? Bence normal değil de.

Ah vay care etmiyor artik, Evet daha nisanliyken hersey belliydi, hersey ortadaydi, herseyin ustesinden geldim, alttan aldim ustten ciktim, ayrilmak da istedim, hem de cok istedim, evlilikten daha cok ayrilik istedim, olmadi iste olmadi kilitlendim Ben resmen, yapamadim. Haydi Ben neyse de Annem Babam hayatta kiyamaz bana, onlar da birsey yapamadi, onlar beni hastaneye tasidilar, acilde basucumda agladilar ama esimi arayip da bitti bu is, biz kizimizi vermiyoruz sana demediler iste ((((

Eşiniz şizofren mi? Bence normal değil de.

Degil ama cok igrenc bir beyin calisma mekanizmasi var, boyle birseyi vicik vicik inceler, herseyden bir anlam, bir dolap, bir mana cikarir kendisi icin

başta söylediklerin iş ortamında olağan şeyler.. hem de iki üç kişinin çalıştığı şirketlerde bile..ancak herkes birşekilde kendi işine bakar.. sonuçta işe siz almıyorsunuz.birileri işe alıyor siz onları sevseniz de sevmesiniz de onlarla çalışmak zorundasınız.

ama eşiniz sanki farklı boyutlarda.. içinde kuruyor.içine atıyor..
hani akrabanız sormuş düğün izni aldın mı diye almadım.. demiş.. ben söyleyim dediğinde hayır.. gerek yok olmaz benim söylemem doğru olur diyebilseymiş..
demek ki o sıra ezik,kuruntulu,içine atık bir halde ses çıkaramamış.. sonrasında patlamış..

ama tabi ne olursa olsun akrabanızın uyarması lazımdı. eşin ısrarla söylemiş olsa bile senin söylemen doğru olur diye uyarması lazımdı.. üstelik yeni tanıştığı biri üzerine ne vazifeymiş.. hani yanlış anlamada akrabada da var tuhaftlık.. akraban yeni tanıştığı için soruların haddi hesabı olmamış. ancak eşin yeni tanıştığı için de güvenmediği biri üstüne bir de sorular sorunca kuşkulanmış.kuruntu yapmış..
akraban onun yerine gidip izin almak istediğine göre hakikaten çok konuşan çok sorgulayan biriymiş herhalde..

neyse bunlar hep detaylar..

bu durumda rahatsan öyle ya da böyle bir evliliğimi devam ettiriyim diyorsan idare edeceksin..
ama yok devam etmem diyorsan birşeyler yapman lazım.. Türkiyeye dönmek gibi..

onun zaten cilgin gibi kavgasini ettik, olmus bitmis iki yil gecmis ki bu iste en cok yara alan benim, bana bagirip cagirmalar, babama kufretmeler falan iki yil gecmis neden herkes iyi de mesela senin akraban kotu, beni sorguladi, ayagimi kaydirmak istedi, var o adamda birseyler var var, siz tanimiyorsunuz ama birileri hesabina calisiyor bilmem ne ne oluyor hala kuruntulu kuruntulu? manyak gibi kuruntulu ya, beni kimseyle gorusturmezdi nisanliyken takip edilirmisim, onun ayagini kaydirirlarmis sonra. yeni biriyle tanistigimizda evine gitmez, gelmez konusmaz, arkadaslik kurmaz, gecen yil bir sene boyunca abd deki turk programlarina katilmadi, o ozel birisymis, takip edilirmis, turkler arasinda ajanlar olurmus. ya kendi sinifinda irakli bir arkadasi var, diyor ki bu adamda bir numaralar donuyor cozemedim diyor, benimle cok samimi, benimle arkadaslik kurmaya calisiyor, var bi numaralar diyor, ne olacak iraklidan diyorum, yok yok var birseyler diyor, adam evine davet etti, gitmedi mesela, sonra ben onden gideyim bakayim nerede nasil bir yerde seni sonra gelir alirim dedi ve nitekim oyle oldu. birgun kapimizi biri caldi adam su istemis, var o adamda birseyler, neden kapimizi caldi neden su istedi, bir de eve gireyim mi dedi, bir numaralar donuyor diyor. ya daha neler neler gorseniz kafayi yersiniz.

Herkesten asiri derece suphelenmesi beni dusundurdu. Pskologa gittiniz mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bildigin adam hayati kendinede sanada zorlastiriyor

Evet zaten psikolog arkadasim onun tedavisi yok bu boyle tur bir kisilik ozelligi ve boyle kisiler omur boyu mutlu olmazlar, cevresini ozellikle en yakinlarini da Hic mutlu etmezler demisti. Dedikleri hep cikti.

Herkesten asiri derece suphelenmesi beni dusundurdu. Pskologa gittiniz mi ?

Hayir gitmedik. Hep boyleydi, kisilik ozelligi bu, hastalik degil.

Yaptigi davranislar sizofreni baslangici gibi sankii.. Allah kolaylik vrsin kaderinde olunca inssn bile bile hataya dusuyor

Nasil olur tadaviyle en azindan bir düzelme falanda mi mümkün degil? Böyle ömür gecmezki kaldiki sende hasta olabilrisin böyle.

eşim babama bırak küfretmeyi ;
baban diyecek yıkarım dünyayı basına ..
siz iyi sabrediyorsunuz ..

Boşanmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum merak etme.
Bu şekilde düşünerek doldurup boşaltarak hiç bir yere varılamayacağını da iyi biliyorum.
O zaman Allaha sığınacaksın arkadaşım.
Adama laf yetiştirmeyi bırak,onu böyle kabul et.
Yemeğini ye,televizyon izle,uyu.
Ondan bir şey bekleme.
Dert yanma.
Susmak zorundasın.
Çünkü olan sana olur,emin ol ona hiç bir şey olmaz.

Eşin biraz ezik kusura bakma.
Eşin nasıl bir kurumda akademisyen? Tsk, Mit, Tübitak, Aselsan, Emniyet? Bu tür bir kurum mu?
İstihbaratta falan çalışmıyorsa gizli kapaklı bir iş değil yaptığı, gizlemesi gerekmiyor.
Tabi eşin kendini çok özel çok üstün biri snaıp da kendi kendine gelin güvey olmuyorsa..
Ayrıca ne iş yaparsa yapsın bu kadar paranoyak olmasına gerek yok...
Ayrıca kesinlikle hasta..tedavi altına alınması lazım. Anlattığın gibi uçan kuştan esen yelden şüpheleniyorsa...
Size boşan demek zor...nişanı bile atamamışsınız...ama hayat boyu bu adamla yaşarsanız çocuk falan da olursa siz de hasta olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…