evliliğimde bir çıkmaza girdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım üzüldüm senin için , en çok da doğru evliliğin nasıl olduğunu bilmemen bu çaresizliğin üzdü beni. Sorduğun sorunun cevabı hayır , tüm evlilikler böyle değil. Eşin evli olduğunun farkında bile değil , bırak evli bir adamı usturuplu büyümüş bekar bir genç bile onun bunun dekoltesine gözünü dikmez , olur olmaz küfür etmez terbiyesizce. Şımarık çocuk gibi evlilikten bıkmış belki pişman olmuş sorumsuz olgunluktan uzak biri kocan.
Ailen kötü davrandı diye sen hep kötü davranışlara katlanmak zorunda değilsin. Başka türlü hayatlar iyi insanlar da var dünyada.

Hiç arkana bakmadan bırak bu adamı. Ben böyle birisi istemiyorum hayatımda de. Kendisi diyormuş ya ben böyleyim kabul edersen diye. Maşallah Hiç minneti de yok l. Çocuk falan olduğunda erkekler daha değişiyor bence olumsuz anlamda çocuk var bırakamaz diyorlar. Yeni evli oldugunuz için içinizdeki sevgi ağır basıyor olabilir. Ama yaptıkları Hiç normal değil alkol at yarışı arkadaslariyla takılma kendi ailesine onem verme sizin onemsemedigini gösteriyor. Başta nasılsa öyle gider Hiç iyiye gitmez. Hele de çocuk olunca bazı erkekler bu kadın beni naparsam yapayım boşamaz çocuğunu ön planda tutar diye düşünüyor. Bu yüzden yolun çok başındasınız direk ayrılın böyle ömür geçmez..

Adamda yok yok ya cidden, 2 yılım çöp oldu ona üzülüyorum. Psikolojimin bozulduğuyla kaldım
Zararın neresinden dönersen kâr. Evliliği 2 yıl denemiş olarak düşün çok başındasın zaten. Denemeden göremezdin. Bazı erkeklerin niye bu kadın beni bırakır diye korkusu yok anlamıyorum. Ona son söyleyeceğin laf Sana ailenle ve arkadaşlarınla mutluluklar. Bazı erkekler evlilik için uygun değil.

Böyle bir insanı nasıl mideniz kaldırıyor adam resmen sizi kölesi olarak kullanmak istiyor umarım eşinizi evden kovmuşsunuzdur. Bu adamdan sakın çocuk falan yapmayın bir an önce zincirlerinizi kırarsınız umarım.

Hamileymiş gerçekten, buradaki konunuza yazmayıp hamilelik başlığına yazmanız çok enteresan, bu akılla anca bu kocayı hak edersiniz zaten umarım o çocuk kavgasız gürültüsüz bir evde büyür. Millet de enayi gibi size akıl vermeye çalışıyor bari insanların zamanını çalmayın.

Annesi ogretmemis sorumluluk vermemişler diye bahane bulmayin lutfen. Ben de aile evinde hizmetci yetiştirilmedim.
Eşimin ayni şekilde annesi kahvaltisini hazirlarken yumurtasini bile soyarmis esim uyurken. Cok hizmetkâr bi kadinmis oyle alismis istenmese de yaparmiş.
Ee evlendik ne yapacaktik? Ya eve bi Katya alcaktik ya kendimiz yapacaktik degil mi? Esim kahvalti da hazirliyor ev de temizliyor ben de hazirliyorum yapiyorum. Ne olcakti evde yaptirmadilar diye ikimizde el el ustunde oturup bekleyecek miydik?

Erkekler sevmedigi kadina merhametsiz olur. Bunu akliniza yazin. Yetistirmeyle hhhiiiiccc bir alakasi yok.

Sizinkisi evlilik değilAşk yok saygı yok sevgi zaten hiç yokmuş adamın davranışlarına bakılırsa...Lan diye cümleye başlamasından belli oradan anlıyorum sevginin hiç olmadığını.Yani adam sizi resmen kullanıyor hizmetçi gibi bi de maddi durumda var.Çocuk yapmasanız iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…