6 yıllık evliyim,bir çok sorun yaşadım ailesiyle,eşimin kendisiyle..hep sabrettim düzelecek bazı şeyler diye ama sürekli bir sorun.Geçen ay 1 ay babamlarda kaldım,sürekli evde kavga çıkarıp beni evden kovduğu için..günlerce geldi yalvardı barıştım bu süre içinde avukata'da gittik protokol imzaladık,ben eşimden hiç bir şey talep etmedim.Ev almayı düşünüyorduk,aileside maddi olarak biraz destek olacağını söylüyordu. Gerisinide kredi çekip ödeyecektik.Dün eve gittiğimde bir ev bulduğunu ancak babasının para vermek istemediğini,verdiği taktirde evin babasının üstüne olacağını söylüyor.Babam bana para vermek zorunda değil,böyle bir şey istemeside çok normal diyor.Tamam vermesin dedim,bu evin kredisini senelerce bizde ödeyeceğiz.Bu nasıl bir düşünce boşanırsak ben birşey talep edemeyim diye böyle düşünüyorlar ama daha önce böyle birşey yaşadık arabanın yarısını bile istemedim..Kendimi çook kötü hissettim,2 günlük bir ilişkimiz yokki bizim 6 sene beni tanımış olmalılar,ayrıca bende çalışıyorum çok yüksek bir maaşım yok ama maaşımıda senelerdir eşim alır..ve alınacak ev babasının üstüne olacak.Fikirlerinize ihtiyacım var..