evliliğimde bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar..

angel48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
112
7
46
İzmir
6 yıllık evliyim,bir çok sorun yaşadım ailesiyle,eşimin kendisiyle..hep sabrettim düzelecek bazı şeyler diye ama sürekli bir sorun.Geçen ay 1 ay babamlarda kaldım,sürekli evde kavga çıkarıp beni evden kovduğu için..günlerce geldi yalvardı barıştım bu süre içinde avukata'da gittik protokol imzaladık,ben eşimden hiç bir şey talep etmedim.Ev almayı düşünüyorduk,aileside maddi olarak biraz destek olacağını söylüyordu. Gerisinide kredi çekip ödeyecektik.Dün eve gittiğimde bir ev bulduğunu ancak babasının para vermek istemediğini,verdiği taktirde evin babasının üstüne olacağını söylüyor.Babam bana para vermek zorunda değil,böyle bir şey istemeside çok normal diyor.Tamam vermesin dedim,bu evin kredisini senelerce bizde ödeyeceğiz.Bu nasıl bir düşünce boşanırsak ben birşey talep edemeyim diye böyle düşünüyorlar ama daha önce böyle birşey yaşadık arabanın yarısını bile istemedim..Kendimi çook kötü hissettim,2 günlük bir ilişkimiz yokki bizim 6 sene beni tanımış olmalılar,ayrıca bende çalışıyorum çok yüksek bir maaşım yok ama maaşımıda senelerdir eşim alır..ve alınacak ev babasının üstüne olacak.Fikirlerinize ihtiyacım var..

kimseden beklemeyin kendi paranizla alabiliyorsaniz alin diger turlu ailesiyle zaten sorunlu olan iliskiniz benim evimde oturuyorsunuz benim evim parasini ben odedimlerle cok daha zedelenir siz uzulursunuz.

6 yıllık evliyim,bir çok sorun yaşadım ailesiyle,eşimin kendisiyle..hep sabrettim düzelecek bazı şeyler diye ama sürekli bir sorun.Geçen ay 1 ay babamlarda kaldım,sürekli evde kavga çıkarıp beni evden kovduğu için..günlerce geldi yalvardı barıştım bu süre içinde avukata'da gittik protokol imzaladık,ben eşimden hiç bir şey talep etmedim.Ev almayı düşünüyorduk,aileside maddi olarak biraz destek olacağını söylüyordu. Gerisinide kredi çekip ödeyecektik.Dün eve gittiğimde bir ev bulduğunu ancak babasının para vermek istemediğini,verdiği taktirde evin babasının üstüne olacağını söylüyor.Babam bana para vermek zorunda değil,böyle bir şey istemeside çok normal diyor.Tamam vermesin dedim,bu evin kredisini senelerce bizde ödeyeceğiz.Bu nasıl bir düşünce boşanırsak ben birşey talep edemeyim diye böyle düşünüyorlar ama daha önce böyle birşey yaşadık arabanın yarısını bile istemedim..Kendimi çook kötü hissettim,2 günlük bir ilişkimiz yokki bizim 6 sene beni tanımış olmalılar,ayrıca bende çalışıyorum çok yüksek bir maaşım yok ama maaşımıda senelerdir eşim alır..ve alınacak ev babasının üstüne olacak.Fikirlerinize ihtiyacım var..
sadece şu konuya ilişkin diyorum ki; kpederin sana para vermek zorunda değil. Neden böyle bir beklentin var ki?
Madem kendi baban yardım etsin? Neden kpeder?
Adam da haklı olarak pay sahibi olmak istiyor ama plan da ortada tabi.

kp bir miktar para verecek geri kalanı krediyle siz ödeyeceksiniz ev babasının üzerine olacak hayatta kbul etmem eğilmem bunun önünde eşinizle beraber girişini ortak mal paylaşımı olur kp'de ne yaparsa yapsın

Kabul etme, düşünce çok çirkin .. Ya kendi paranızla alın ya da hiç almayın ..
Size güvenmeyen insanlara siz hiç güvenmeyin .. Eşin ve ailesi size evliliğinize bu kadar güvensiz yaklaşıyorsa
başta kendileri kötü niyetlidirler ..

Babamın uzerıne olsun dıye tutturacaksa hıc gırmeyın bu ıse .. Sizin babanızdan borç alın gerekırse babanızın ustune olsun.. Hesaba kıtaba bak ya.. Senın benım hesabı yapıyorlarsa tabi..

sadece şu konuya ilişkin diyorum ki; kpederin sana para vermek zorunda değil. Neden böyle bir beklentin var ki?
Madem kendi baban yardım etsin? Neden kpeder?
Adam da haklı olarak pay sahibi olmak istiyor ama plan da ortada tabi.
Benim kimseden bir para beklentim yok,benim kızdığım şey kendi aralarında herşeyi ayarlayıp bana güvenmemelerinden dolayı kendi üzerine yapmak istemesi.yoksa maddi olarak yapılacak hiç birşey umrumda olmaz.Benim babam bana bir tane ev verdi,onlar kadar durumu iyi olmadığı halde daha ne yapsın..

Ömür boyu kirada oturun ama bunu kabul etmeyin. Ha bu arada babanın üzerine olursa krediyi onun çekmesi gerekmez mi? Krediyi de o ödesin ev onun olsun, siz oturun madem.

Benim kimseden bir para beklentim yok,benim kızdığım şey kendi aralarında herşeyi ayarlayıp bana güvenmemelerinden dolayı kendi üzerine yapmak istemesi.yoksa maddi olarak yapılacak hiç birşey umrumda olmaz.Benim babam bana bir tane ev verdi,onlar kadar durumu iyi olmadığı halde daha ne yapsın..
Baban sana ev verdiyse neden bir daha ev almaya çalışıyorsunuz?
Kaldı ki babanın durumu çok iyi değilse neden aldın babanın sana verdiği evi. Haksızlık değil mi?
Başka kardeşin yok mu, bir şey demediler mi bu duruma?

Eşiniz ailesiyle beraber bu planı ypmış olabilir. Güvenipte bence girişmeyin böyle bi işe kredi borcu bittikten snrda neticede kpnizin olacak ev

Baban sana ev verdiyse neden bir daha ev almaya çalışıyorsunuz?
Kaldı ki babanın durumu çok iyi değilse neden aldın babanın sana verdiği evi. Haksızlık değil mi?
Başka kardeşin yok mu, bir şey demediler mi bu duruma?
Babamın 3 evi vardı birinde kendi oturuyor,biri kardeşimin,biri de benim ama şuan bulunduğum şehirde değil ev..benim ailem evlatlarından birşeyini esirgemez.Eşimin ailesi gibi 2 kuruş para verip,üstlerine istemezler.

Babamın 3 evi vardı birinde kendi oturuyor,biri kardeşimin,biri de benim ama şuan bulunduğum şehirde değil ev..benim ailem evlatlarından birşeyini esirgemez.Eşimin ailesi gibi 2 kuruş para verip,üstlerine istemezler.
Durumu pek iyi değil deyince 3 evi olduğunu tahmin etmemiştim. İyi olsa kaç evi olurdu ki?

kesinlikle ama kesinlikle kabul etmeyin

Zorla böyle olucak dememişlerki. Para vermezler o zaman olur biter.
Size güvenleri kalmamış haklısınız ama yapıcak bişey yok.

benim evin tek çocuğu evlenirken siz düğüne masraf yapmayın ben herşeyimi kendim yaparım siz ev alırken yardım edin dedi tamam dediler.
düğün bitti kp 25-30 bin yardım etti sağdan soldan borç aldık dünya kredi çektik bir ev alındı ama kv üzerine.
benim hiçbir birikimim kalmadı ev benim demeye başladı hatta yeğenleri bile geldiklerinde bu ev benim demeye başladı.
ve o evde şuan hiç huzurum yok. ben kv nin borcunu ödüyorum kızım 4 aylık tı bakıcıya bırakıp çalışmaya başladım...
hala ödeniyor...olan kızıma ve bana oldu başka kimseye değil..

Sen senelerce neden maaşını eşinin eline sayıyorsun ki??????? Ben gerçekten anlamıyorum elinde ne var şu an kendi adına.. Birikimin var mı boşansan bi maddi yatırımın var mı??

Yolunacak kaz bulmuşlar zaten (tabiri caizse) niye yatırım yapsın ki.

Bırak alma aldığın parada beddualı dır zaten. KEndi paranı kendine biriktir. 500 aldıysan 300 aldım de. Kendine yatırım yap

benim evin tek çocuğu evlenirken siz düğüne masraf yapmayın ben herşeyimi kendim yaparım siz ev alırken yardım edin dedi tamam dediler.
düğün bitti kp 25-30 bin yardım etti sağdan soldan borç aldık dünya kredi çektik bir ev alındı ama kv üzerine.
benim hiçbir birikimim kalmadı ev benim demeye başladı hatta yeğenleri bile geldiklerinde bu ev benim demeye başladı.
ve o evde şuan hiç huzurum yok. ben kv nin borcunu ödüyorum kızım 4 aylık tı bakıcıya bırakıp çalışmaya başladım...
hala ödeniyor...olan kızıma ve bana oldu başka kimseye değil..

ya ne insanlar var ya gerçekten inanamıyorum. Kv üzerine olma sebebi neydi peki?

Bazi seyleri anlayamiyorum ya,onca yil ailen okutsun seni meslek sahibi ol,Obur taraftan sabahtan aksama kadar calis parayi kocanin eline ver,ha birde ev alirken karisini tinlamiyan adama ne desem bilemedim simdi.

Back
X