Boyle baba evlat arasindaki para muhabbetini hic sevmem. Bir kere o bir baba. Para verecekse gonlunden verir ve birşey istemez. Ya da borc alirsin ve borcunu verirsin. Bu kadar. Ne demek tapuyu babasi alcak. Kocanin da işine geliyor. Yarin obur gun bosanirsak bi mok alamasin diye dusunuyor. Akilli ol. Onca kredi odeyeceksin sonra elinde birşey kalmayacak.
Benim babam ogullarina "ki o kadar cok abim var ki

" hepsine ev verdi. Aile apartmani dikti. Her birisine bir daire. M2 165. Bizim orasi yani babamlarin muhitde pahali. Satsalar 350.000 den gider. Eeee benim babam niye verdi. Kendi ogluna kiymayip da kime vercekti. İstese hepsini kiraya verir zenginlik icinde yasardi. Simdi bi emekli maasiyla geciniyor. Sukur yetiyorda ona.
Demem oki baba var, baba varrrrr. Seninki vermek zorunda degil ama bu tapu benim migdemi bulandirdi.[/QUOıTE]
Babasının aylık geliri 15 bin civarında, benim babam emekli maaşıyla yaşayan bir insan kendi oturduğu evi dışında 2 evi var biri kızımın biri oğlum dedi ve verdi.Herkes aynı olamıyor malesef...Bu nasıl bir düşüncedir,imkanın varsa zaten evlatlarına yaparsın..İmkanı olmasa kimse birsey beklemez,olduğu halde beklemiyordum huzur versinler bana yeter diye düşünüyorum..Bu bana çok büyük bir hakaret ama kime neyi anlatacaksın,çok yoruldum çokk..