evliliğimde bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar..

Boyle baba evlat arasindaki para muhabbetini hic sevmem. Bir kere o bir baba. Para verecekse gonlunden verir ve birşey istemez. Ya da borc alirsin ve borcunu verirsin. Bu kadar. Ne demek tapuyu babasi alcak. Kocanin da işine geliyor. Yarin obur gun bosanirsak bi mok alamasin diye dusunuyor. Akilli ol. Onca kredi odeyeceksin sonra elinde birşey kalmayacak.

Benim babam ogullarina "ki o kadar cok abim var ki :KK66: " hepsine ev verdi. Aile apartmani dikti. Her birisine bir daire. M2 165. Bizim orasi yani babamlarin muhitde pahali. Satsalar 350.000 den gider. Eeee benim babam niye verdi. Kendi ogluna kiymayip da kime vercekti. İstese hepsini kiraya verir zenginlik icinde yasardi. Simdi bi emekli maasiyla geciniyor. Sukur yetiyorda ona.

Demem oki baba var, baba varrrrr. Seninki vermek zorunda degil ama bu tapu benim migdemi bulandirdi.[/QUOıTE]

Babasının aylık geliri 15 bin civarında, benim babam emekli maaşıyla yaşayan bir insan kendi oturduğu evi dışında 2 evi var biri kızımın biri oğlum dedi ve verdi.Herkes aynı olamıyor malesef...Bu nasıl bir düşüncedir,imkanın varsa zaten evlatlarına yaparsın..İmkanı olmasa kimse birsey beklemez,olduğu halde beklemiyordum huzur versinler bana yeter diye düşünüyorum..Bu bana çok büyük bir hakaret ama kime neyi anlatacaksın,çok yoruldum çokk..

Ayrica ne protokolü bu? Ne imzaladin. Bi soyle bakim. Neyin hakkindan vazgeciyon,
Anlaşmalı boşanıyorduk, boşanırken ve boşandıktan sonra herhangi birşey talep etmediğimi içeren bir protokoldü..Uzak dursunlar benden artık çok yoruldum,peşimi bırakmıyor bu kadar çok korkuları var maldan,mülkten istemiyorum birşey bırak peşimi diyorum..seviyorum diyor,sevmesen neler yapacaktın bana merak ediyorum dedim.

Ozaman almayin evi , yada Babasindan bir kurus almadan kendi paranizla alin evi..
One bicim is öyle hem evin krwdisini ben ödeyecem hem ev babasinin üstüne olacak asla kabul etmem...

Anlaşmalı boşanıyorduk, boşanırken ve boşandıktan sonra herhangi birşey talep etmediğimi içeren bir protokoldü..Uzak dursunlar benden artık çok yoruldum,peşimi bırakmıyor bu kadar çok korkuları var maldan,mülkten istemiyorum birşey bırak peşimi diyorum..seviyorum diyor,sevmesen neler yapacaktın bana merak ediyorum dedim.
Yaaaa kizim ne diyim ben sana!!!!! Kusura bakma ama cok kizdim sana. Safmisin sen. Niye imzaliyon. Birak imzalamayi benim kocam boyle bi teklifde bulundugu an resti ceker hemen bosarim. Resmen seni paragöz durumuna düşürmüş. O odun kocan sana daha cokkkkkkkkkk cektirecek haberin olsun.

Yaaaa kizim ne diyim ben sana!!!!! Kusura bakma ama cok kizdim sana. Safmisin sen. Niye imzaliyon. Birak imzalamayi benim kocam boyle bi teklifde bulundugu an resti ceker hemen bosarim. Resmen seni paragöz durumuna düşürmüş. O odun kocan sana daha cokkkkkkkkkk cektirecek haberin olsun.
Paraya çok düşkünler ailecek canım onlarla uğraşamam,bundan dolayı umrumda değil..Boşanma esnasında avukat imzalatıyor zaten böyle birşeyi..anlaştığımıza dair birşey talep etmeyince doğal olarak anlaşıyorsun zaten..

6 yıllık evliyim,bir çok sorun yaşadım ailesiyle,eşimin kendisiyle..hep sabrettim düzelecek bazı şeyler diye ama sürekli bir sorun.Geçen ay 1 ay babamlarda kaldım,sürekli evde kavga çıkarıp beni evden kovduğu için..günlerce geldi yalvardı barıştım bu süre içinde avukata'da gittik protokol imzaladık,ben eşimden hiç bir şey talep etmedim.Ev almayı düşünüyorduk,aileside maddi olarak biraz destek olacağını söylüyordu. Gerisinide kredi çekip ödeyecektik.Dün eve gittiğimde bir ev bulduğunu ancak babasının para vermek istemediğini,verdiği taktirde evin babasının üstüne olacağını söylüyor.Babam bana para vermek zorunda değil,böyle bir şey istemeside çok normal diyor.Tamam vermesin dedim,bu evin kredisini senelerce bizde ödeyeceğiz.Bu nasıl bir düşünce boşanırsak ben birşey talep edemeyim diye böyle düşünüyorlar ama daha önce böyle birşey yaşadık arabanın yarısını bile istemedim..Kendimi çook kötü hissettim,2 günlük bir ilişkimiz yokki bizim 6 sene beni tanımış olmalılar,ayrıca bende çalışıyorum çok yüksek bir maaşım yok ama maaşımıda senelerdir eşim alır..ve alınacak ev babasının üstüne olacak.Fikirlerinize ihtiyacım var..
öleşey olurmu canım, birikiminizi ikiniz yapın, kimseden de yardımsız alın evinizi

Edepsizin karşısında ,gururlu olmak enayilikten başka birşey değildir.

Hem protokolü imzalamışsın, hiçbirşey almayacaksın, hem maaşını eline veriyorsun, hem ev kayınpederinin üstüne olacak, şayet ev alınmazsa ,eşin senin yüzünden evi alamadık diyecek diye korkuyorsun, şimdi şu yazdıklarımı bi oku.Sen bu adama niye döndün????
bu kadar kombinasyonu bir araya getirmekte başarı tabii.

Benim kızım olsan büyük konuşmayayım hayatta izin vermezdim böyle biriyle evli kalmana, herşeyi yapardım.Salaklığına doyma derdim.Siz takmışınız ben gururluyum, para önemli değil.Eninde sonunda sizi dımdızlak ortada bırakacaklar .Geçmiş olsun.

Ne kocadan çekinmek be , bu şartlarda hala onun dırdırını düşünmeniz saçmalık, ben olsam zaten bi dakika durmamda, velev ki durdum ,o bi söylese ben beş söylerdim.
Siz de çok mu aşıksınız çok mu safsınız anlamadım ben.

Sizin gibilerin kıymeti asla bilinmez .boşuna benim malda mülkte gözüm yok deyip yıllarınız geçecek.Aklınızı bir an önce başınıza toplayıp ya ipleri elinize alın ya da bırakın bu adamı.

Çocuk çok istediğim halde ailesinin tavırları,eşimin bu dengesizlikleri yüzünden yapamadım..Bugün evi alıyor,babasının üzerine özellikle babası talep etmiş böyle olmasını ama eşim daha önce başka birşey alacağındada annemin üzerine yaparım diyordu kendi kafa yapısı da aynı..geçen ay boşanıyordum,senelerdir veremediğim kararımı vermiştim,etrafın baskısından ve gelip ağlamalarına kanıp daha yeni döndüm eve sayılır 15 gün oldu ve hemen problemler başladı..Gözümde hiçbirşey kalmadı artık onlarla ilgili herşeyi rezil ettiler şimdiye kadar..Şimdi ben tepki verince arabayı senin üzerine vereyim diyor aman sizin olsun oda dedim.O kadar arsızlarki para yüzünden rezil ederler insanı istemem birşeylerini sadece bu saatten sonra kendi emeğimi vermemek yapacağım ve yine kaba tavırları,küfürleri,kovma ve şiddet gibi birşey olduğunda şansı yok bitireceğim bu evliliği 6 senedir oldukça çok şans verdim sürmesi için..
bencede vermişssin nasıl insanlar yaa bir eş önce kendi ailesini düşünür anne baba ne yaa ne diye onların üstüne yapıyor ne para düşkünüler en iyisini düşünüyorsun sen seni o aile hiç haketmiyor bırakıcan kendi hallerine yansınlar sonra

Back
X