Konuştum söyledim. Yardımcı olmaya da çalıştım. Bak ikimize de zarar veriyor dedim. Ama psikolojik yardım alması için ikna edemedim. Babasını sevmez sırf bu tarz davranışları yüzünden. Bak dedim sevmiyorsun ama belki farkında değilsin aynen baban gibi davranıyorsun. Bizim çocuğumuz olduğunda o güzel bir ortamda yetişmeli... anlatmadigim şey kalmadı. Hak veriyor birdaha seni üzmeyecegim diyor yine aynısını yapıyor. Dışarıda en ufak birsey görsün hemen insanlara bağırıp küfeetmeye başlıyor. Ayrılmayı düşünmüyor değilim. Son bir çıkış yolu arıyorum.eşiniz ciddi sorunları varo ne öyle ota b.ka bağıracak , bir şey söylemeye çekineceksin , her an ne tepki vereceği belli değil böyle hayat mı geçer
ciddi şekilde konuşun profesyonel yardım almayı kabul etmezse ayrılacağınızı söyleyin
Aksine beni isyan durumuna getiren şey bana olan sevgisinden şüphe etmem. Seven insan bu şekilde davranabilir mi? Bence davranamaz. Ben mutsuz bir insana dönüstüm. Yüzümdeki neşe kayboldu. Çevremdeki insanlar bile farkediyorlar. Artık bende sorguluyorum sevgimi. Nasıl sevebilirim ki böyle beni hiçe sayan duygularımı görmezden gelen bir adamı. Dusuncelerime zerre önem vermiyor ki. Işe gitse de nefes alsam diyorsam bu sevmediğim anlamına gelir diyorum kendi kendime.Konuşmayı deniyorsunuz işe yaramıyor. Psikolojik tedavi görmesi gerekiyor ama tavırlarından anladığım kadarıyla, bu teklifi de yine size bağırıp çağırarak geri çevirecek. Yine de ön yargılı olmayayım diyorum, şansınızı deneyin.
Ancak bu böyle devam etmez, etmemeli. Özür dilemesi de iş değil, artık yalama yapmış bir durum olmuş bu. Bu gerginlikle, saygısızlıkla ömür mü geçer? Hiç bir şey değişmiyorsa, yol verin gitsin. Böyle bir adama neden katlanasınız? "Ama seviyorum, biliyorum o da beni seviyor" la başlayan cümleleri bir kenara bırakalım, sizi asla daha iyi bir yere götürmez.
Bir sene boyunca hep karşılık verdim. Karşılık verdikçe tartışmalar siddetlendi kavgaya dönüştü. Asi oldum onun gözünde yeni bir tartışma sebebi oldum. Artık sustum. Tartışacak anlatacak gücüm kalmadı yemin ederim. Bitsin şu an da kurtuluyum diye susuyorum artık.Zor bir durum. Bir de siz alttan aldıkça daha çok abartmış bence. Yani ne yaparsa yapsın tahammül edeceğiniz imajını vermişsininz galiba.
Ben düzelmezse ayrılmayı bile düşünüyorum. Eşim babası yüzünden böyle olmuş. Ben de eşim gibi aksi insanlar getirmek istemiyorum dünyaya.bir yıllık evlisiniz daha,
arkadaşta neyin siniri varmış böyle.
hani insanlar yaşlandıkça aksileşirler falan, o zaman biraz taktik işe yarayabilir.
ama şu anda, daha bir yıllık evliyken size nasıl kıyabiliyor.
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
İstediği psikolojik üstünlükmüş onu da elde etmiş. Yani size sürekli karşılık verin bağırın çağırın demiyorum zaten bu aşamadan sonra ancak psikolojisinin bozuk olduğunu kabul edip tedavi olması bir çözüm olabilir.Bir sene boyunca hep karşılık verdim. Karşılık verdikçe tartışmalar siddetlendi kavgaya dönüştü. Asi oldum onun gözünde yeni bir tartışma sebebi oldum. Artık sustum. Tartışacak anlatacak gücüm kalmadı yemin ederim. Bitsin şu an da kurtuluyum diye susuyorum artık.
Anlıyorum. Eşinizin önüne iki seçenek koyma zamanı gelmiş sanki. Bu düşüncelerinizi ona söylediniz mi? Sen bu kadar gergin oldukça, bağırdıkça senden uzaklaşıyorum, sevgine inanmam da zorlaşıyor, dediniz mi? Bence bu konuşmayı yapmalı ve zaman kaybetmeden kendini düzeltmeye başlamalısın , yoksa evliliğimiz bu şekilde çok uzun ömürlü olmayacak demelisiniz. Bunu derken de, aslında onunla bütün ömrünüzü geçirmek istediğinizi ancak davranışlarının size zarar verdiğini, bir özrün her şeyi halledemeyeceğini de anlatın. Gerçekten değişmesi gerekiyor, psikolojisi kötü durumda ve bu durum insanın kendi kendine çözebileceği bir şey değil maalesef, uzman yardımı gerekiyor. Bunu anlaması gerekiyor. Umarım bunları aşmanızı sağlayacak çabayı gösterir eşiniz.Aksine beni isyan durumuna getiren şey bana olan sevgisinden şüphe etmem. Seven insan bu şekilde davranabilir mi? Bence davranamaz. Ben mutsuz bir insana dönüstüm. Yüzümdeki neşe kayboldu. Çevremdeki insanlar bile farkediyorlar. Artık bende sorguluyorum sevgimi. Nasıl sevebilirim ki böyle beni hiçe sayan duygularımı görmezden gelen bir adamı. Dusuncelerime zerre önem vermiyor ki. Işe gitse de nefes alsam diyorsam bu sevmediğim anlamına gelir diyorum kendi kendime.
Biz sevdik birbirimizi çok sevdik. Yıllarca bekledik birbirimizi hayaller kurduk. Belki de evlilik ona göre değil bilmiyorum. Bur eve alışveriş yapmak bile söylenmesine sebep oluyorsa demekki sevmiyor beni. Markete gidip ekmek su almak onun bıkma sebebi oluyor. Ama eve gelip yemek istiyor. Ben bu aralar çok bunaldım.evliliğim ilk yılları eşimde böyle saçma sapan bi şeylerden kırardı kalbimi neden diye sorduğumda cevap vermez !!!
SUS !!! derdi hoş bişi sorsam işine gelmiyosa SUS !!! DER.
üzülme erkekler böyle oluyo herhalde ilk zamanlar oda zamanla alışır evliliğe
severek mi evlendiniz ? merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?