Evliliğimde içinden çıkamadığım sorunlarım

bir psikoloğa gidin diyorum ama kocanız buna da sinirlenecek bişey bulur..

Böyle adamları baş tacı yapıp bir de üstüne çocuk doğuruyorsunuz, o yüzden verecek tavsiyem yok.
Baş tacı yapmiyorum. Çıkış yolu arıyorum. Bu sebeple burda akil danisiyorum oturup aksama sarma yapmak yada altin gunlerine katilip ne kadar mükemmel bir kocam oldugunu anlatmak yerine. Cocuk da dogurmadim. Bu şartlar altında dogurmayi da düşünmüyorum. Bu neyin öfkesi.

severek evlendiniz !!! şaşırdım

kardeşim senin eşine sorumluluk altına girmek biraz bunalım yapmış ?

evliysen ekmekde alcan suda alcan alışverişte yapcan sabah çalışmayada gitcen herşeyi evin erkeği kadını yapıcak bu böyle hiç seni üzmeye hakkı yok !!!

üzülme bak bende çok kötü oldum ya

Eşim babasını sevmez iletişimleri çok kopuktur. Ama babasında sevmediği ne varsa şimdi eşim yapıyor. Babası çok sıkıntılı bir insan. Kendini psikiyatri klinigine yatirtmis su an hastanede kalıyor. Psikolojisi bozukmus. Hapishane gibi bir yer. Haftasonlarimiz orda onun saçmalıklarink dinlemekle geçiyor. Eşimin annesinin durumunu görüyorum. Gelecekte öyle olmaktan korkuyorum. Onunla sıkıntılarimi paylstigimda da sabret kızım diyor. Bak ben bosansaydim ne olacakti diyor. Eee bosanmadin da ne oldu diyemiyorum.

Öfkeliyim çünkü kadınların bu hale düşen taraf olması ve kendi elleriyle yuvam deyip teslim olmalarına kızıyorum. Köpek gibi sürünmesi gereken onlar. Her şeyi hakediyorlar. Eğer tedavi olmuyorsa çıkış yolu boşanmaktır bu çok açık değil mi?

Iskence gibi ... Ilerde bir sorunun olsa soyleyemezsinde bastan onune gec yoksa aliskanlik davranis halina doner canim Allah kolaylik versin

Burda benim sinirlerim bozuldu resmen. Sizi dusunemiyorum. Halinize uzuldum gercekten. daha yeni evlisiniz.isterse yillar gecmis olsun yinede bu davranislari kimse haketmez. Huzurunuz ondan daha onemli emin ol. Ya tedaviye ikna olmali ki cok zor. Yada yollarinizi ayirin her gun pazartesi olsun size. Bu hareketlerle yaptigi hic bir iyi hareketinde kiymeti kalmaz yani.

Açık mı değil mi bosanmadan önce son bir yol var mi onu sorguluyorum arıyorum akıl danisiyorum. Zaten morali bozuk olup sizden yardım isteyen insanlara daha ılımlı yaklaşırsaniz siz kazanirsiniz.

Eşimde çocuk doğduktan sonra böyle olmuştu düzeldi. Geçenlerde yine bu yöne sapıyordu. Hatta nerdeyse çok önemli bir günü mahvediyor du. Anladım ki o kızıyor diye çekinmemek gerek sesteki o tedirginliği anlayıp yapıyor diye düşündüm. En son pazar sabahı kalktım 2 hafta önce. Annemdeydi çocuk onu alıp gelicektim. Gelirken simit alır mısın dedi tamam dedim. Sonra aaa saat bir olmuş taze simit yoktur şimdi ben erken sanıyor dum dedi. Bende buna istinaden börek alıp geldim. Vay efendim neden simit almamış ım neden onun isteklerine önem vermiyor muşum. Bende günü mahvetmeyelim diye alttan aldım agucuk gugucuk yaptım. Ben taze simit yoktur dedin diye istemediğini düşündüm. Akşama ne istersen yaparım ödeşiriz dedim. Balık istedi.yaptım. özenle hazırladığım sofraya oturup salatanın içine yeşil soğanı neden ince doğradın diye bağırdı. Arkasından su neden istemedin az kalmış diye bağırdı. Başta o su bize yeter bu akşam sabaha isterim dedim sonra alırım karşıdan gerekirse yemekten sonra dedim. 2 3 balık yiyip sofrayı terketti. Çocukta o kalkınca kalkmak istedi. Bende kırarcasına tabakları üst üste vurarak yeter derdin ne senin bu sofrayı böyle rezil etmeye ne hakkın var. Derdin ne senin. Soğan su dan tartışma çıkarma derdini söyle. Ciddi bişey se konuşalım yoksa sadece komik oluyorsun diye bağrındım. Bide akşama kadar fos fos yatacağına kalkıp bir su alsaydın. Ben seni memnun etmek için kaç kere dışarı çıktım. Yeterrrrrr layyyynnn. diye çıktım hanfendi çizgimden. :))). Balıkları dolaba koydum gelip gidip yiyerek bitirdi. Durumumuz stabil çok şükür

Açık mı değil mi bosanmadan önce son bir yol var mi onu sorguluyorum arıyorum akıl danisiyorum. Zaten morali bozuk olup sizden yardım isteyen insanlara daha ılımlı yaklaşırsaniz siz kazanirsiniz.
Tedaviyi kabul etmeyen insanlar bunlar. Kabul edip başlasa ya başında bırakacak ya yarım bırakacak bundan emin olabilirsiniz. Olan sizin gençliğinize olacak. Psikolojik hastalık kadar kötü bir hastalık yok. Sadece kendine değil herkese zehir ederler hayatı. Bu evlilik olmaktan çıkıp azap olur ki sizinki olmuş bile zaten.

Eşinizin ciddi psikolojik problemleri var. Bu cıkışları hic normal değil.

Siz de insansınız nereye kadar alttan alacaksınız?

Sabret demesi belki de oğlu kayınvalidenizin başına kalır korkusu olabilirmi? Sabırla başedilebilecek bir durum değil sizinki.. Eşinizin bir pisikiyatrik tedaviye ikna edilmesi gerekiyor diye düşündüm okuyunca.. Umarım düzelir, yada siz ne diliyorsanız öyle olur inşallah..

Eşinin psikolojik sorunları var bence ayrıca içimden dua ediyorum kısmına istemsizce güldüm allahım ya nerden Bilicem içinden ne düşünüyorsun

ben de bu kararda olup olmadığınızı sormak istedim.
çünkü genel olarak kadınlar, kaderimse çekerim diye düşünüyorlar. o kişilere ne tavsiye verebilirim bilemiyorum.

sizin durumunuzda sizin yazışınızdan eşinizden artık ciddi ciddi korkmaya başladığınızı sezdim. O yüzden sert çık, haddini bildir seçeneklerini yapıp yapamayacağınızdan emin değilim. Yine de bu durumda en azından ailenizle paylaşıp boşanmayı düşündüğünüzü etrafa yaymaya başlarsanız eşiniz kendine çeki düzen verebilir.

Sakin cocuk yapma!merhamet duygusu olmayan bi adam dan ADAM olmaz!

Ofkesi kendine guzelim aslinda sana degil,ama sende bunlari cekmek zorunda degilsin!tutarsiz dengesiz birine benziyor esin ve umursamaz,o zaman sende umursamaz olacaksin,kizdigi zaman hic karsinda aglama o daha cok haz alir yaptigi terbiyesizlikten,eline koz verme zaten adam kusur ariyor.diyecegim oki eger ayrilmayi dusunmuyorsan onu yok sayacaksin,aldirmayacaksin gulup gececeksin sen icinde tutup catlayacagina,birak o catlasin!

Esin cok gergin bende boyleyim hic tahammulum yok ne kadar kucuk bi problem oldugunu bile bile bagirip cagirip kirip dokmek istiyorum ama ben biliyorum yasadiklarim beni boyle yapti
Esin kotu bi donem gecirmis olabilur doktora gitse iyi olur

Tahammulsuzluk... Tavaan durumda.. Bi iliskide tahammlszlk varsa iliski bitmistir. Uzgunum ki artik sizi sevmiyor... Bunun psikolojik bir durumla alakasi yok bence. Ha soyle olursa : herkese karsi ayniysa yada aralikli olarak boyleyse gelgitlri varsa o zaman belki psikolojik derim.
Ama sadece size ve her zaman boyleyse maalesef ki....bitmis

Eşinizin huyu suyu böyle babasına çekmiş.
Yardım almaya da asla yanaşmayacak bence
Kayınvalidenin yaşadıklarını dikkate al yüksek ihtimalle aynı yollardan geçeceksin.
Böyle bir adama hayatını feda etmeye değer mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…