İnanın milyon defa konuştuk bunları. Aseksüel olduğunu düşünüyorum. Beni çok fazla sevdiğini söylüyor ve boşanmak istemiyor ama doktora gitmeyi de reddediyor.
Aseksuel nedemwk
Zaten doktora gitmeyi de kabul etmiyor. Düzelecek olsa bunca yıl düzelirdi zaten ben elimden geleni yaptım diyorum kendi kendimeozaman büyük bir ihtimal aseksüeldir ve bu durumda malesef yapacaginiz cok fazla bir sey yok
Sevgisinden şüphe duymuyorum, bunca yıl katlanmazdım yoksa ama gel gör ki bu da yeterli değil..aseksüel insanlar partnerlerini sevseler bile cinsel anlamda isteksiz oluyorlar
Zaten doktora gitmeyi de kabul etmiyor. Düzelecek olsa bunca yıl düzelirdi zaten ben elimden geleni yaptım diyorum kendi kendime
Bunları da konuştum ve açık açık sordum hepsini reddediyor. Beni sevdiğini, bir kadın olarak beğendiğini ama bu yönde bir gereksinimi olmadığını söylüyor.okurken ilk aklıma cinsel tercihi farklı olabilir , mahalle baskısı yüzünden evliyor böyle insanlar ,
bence bunu bir araştırın derim
Bu konu yüzünden boşanmayı düşünmeyin. Ama çözüm üretin. Sexy olun onun gözüne sokun. Dayanamaz illaki. Yani problem ne bilmiyorum. Ama biraz siz çaba gösterin. Sevgi dili kullanın.Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum, aslında bunu anlatmakta en az yaşamak kadar zor inanın çevremde kimseye açılamıyorum. Ama burada aynı durumu yaşamış olanlarınız vardır belki yada fikir verebilecek olanlarınız en azından.
Öncelikle 5 yıllık evliyim, en büyük problemim eşimle cinsel ilişki yaşamıyor olmamız. Bugüne kadar yaşadığımız ilişkinin inanın sayısını bile söyleyebilirim.
Aslında uzun zaman önce bitirmeye karar vermiştim ancak 5 yıl boyunca hep düzelir diye umut ettim, sabrettim, bekledim, vicdanım el vermedi bırakıp gitmeye. Bana karşı çok nazik, bir dediğimi iki etmez her istediğimi yapar, tabi ki farklı problemlerimiz de var alkol vs. ama en büyüğü bu. Siz yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız yada bu kadar müddet tanır mıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?