Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eski sevgilileri hakkında hiç bir bilgin yok mu ? Öncesine dair sevdiği biri.. Bence bunu öğrenmelisin. Tabi bu senin çevrenle de ilgili bana gelip bu durumu anlatsan sana hak verirdim ayrılmanda.

Insanoğlu işte gözü herzaman elde edemediğinde oluyo.

Ben o kitabi okudum yillar once. Sevgi dilinden ziyade sorun sevmemek bizde.

İlginc.
Peki sizi bu hikaye etkilemis olabilir mi?
Yani "esinden ayrilmis ona uzulmemis ama gidip de lisedeki sevgilisini bulduysa demek ki en cok onu sevmis, baya etkilenmis, o zaman onu benimleyken de unutmamistir, benden sonra da ona gidicektir" vs. gibi dusunmus olabilir misiniz?

Dusuncelerinizi ya da esinizin gozlemlediginiz tavirlarini bu bilincalti sekillendiriyor olabilir mi?

Eski esiyle ne sebeple ayrilmis?
Takintili mi biraz?

dersin ki evliliğimizi dolu dolu görüyorsun ama ben sevildiğimi duymadıkça içi boş geliyor.beni sana bağlayan sadece maddi sorumluluklarını karşılaman vb. değil.(çocuğunuz yok sanırım).bir çocuğumuz olsa ona da mı aynısını yapacaksın?ve ben sana şunu mu diyeceğim" bazen evladına sıkıca bağrına basmak kocaman bir hamburgeri onun ağzına tıkmaktan daha doyurucu"bende o çocuk gibi ağzıma tıkılan değil kollarıyla sımsıkı sarmalayan bir sevgi istiyorum. bu para vermekten daha ucuz ve kolay.
bunun üstüne anlamıyor yada anlamamazlıktan geliyorsa mutlu bir aile istiyorsan git nerden öğrenceksen öğren sevgi göstermeyi senin bu odunluğun evlilik birliğini sarsacak cinsten dersin.yada bunu ifade eden cümleler.

Biz ilk tanistigimizda, oyle arkadasca konusup dertlesiyorduk. O ara bana bu olayi anlatti. Tabi zaman gecti biz sevgili olduk. Sonra o anlattiklarini unuttu. Yok oyle birsey diye redetti herseyi her zamanki gibi.

Fazla melankolik bakıyorsun.Bir kadın kocasının onu sevdiğini hisseder.İlla söze dökmeye gerek yok.Yapı meselesi.Söylemeyince sevmiyor anlamı çıkmaz.Seni seviyorum canım cicim deyipte ne haltlar karıştıran erkeklerde var.
Bir erkeğe,sana acıyorum demek,sana sevdiğini söylememesinden daha ağır.Çok yanlış bir cümle.Böyle böyle soğutrsun kendinden.

Inanin hic umrumda degil soguyup sogumamasi. Seviyor mu ki sogusun? Benim karsimda gozleri dolunca, agir birsey olmuyorda, ben aciyorum deyince mi agir oluyor?

cok cok ozur dilerim oncelikle yapici yorum yapmayi cok isterdim.ama seni seviyorum demekte bu kadar inat eden bi erkegin sarkilarda gozu doluyorsa akli kalbi gecmiste bi yerlerde kalmis demektir..ve olmasi imkansiz biseyi istiyor ve aci cekiyor olabilir.
kadinlarin hep yapici taraf olmasindan bana da gina geliyor ama esinize daha sakin huzurlu bi ortam sunmaya calisin,kurcalamayin gecmisini..tabi evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz.
insallah biran once atlatirsiniz bu durumu..

Biz ilk tanistigimizda, oyle arkadasca konusup dertlesiyorduk. O ara bana bu olayi anlatti. Tabi zaman gecti biz sevgili olduk. Sonra o anlattiklarini unuttu. Yok oyle birsey diye redetti herseyi her zamanki gibi.

Peki tabiri caizse atmis olabilir mi bu hikayeyi?
Hani kiskandirmak amacli falan?
Size duygularini acmis olmali ki bir iliskiye baslamissiniz.
Belki ondan once de yani arkadasken de ilgisi vardi ve sizin kiskandiginizi ve dolayli yoldan yesil isiginizi gormeye calismis olabilir mi?
Cunku sonradan inkar etmek tuhaf geldi.

Ya da fazla sikistirmis olabilirsiniz tabi bu da ayri bir ihtimal.

Yine de ben belki de abartiyorsunuz diye dusunmek isterim.
Ya da duygusal biridir cidden.
Sonucta her agladigimiz hikayenin, dizi senaryosunun falan mutlaka basimiza gelmis olmasi gerekmez.

Yaa belki de fazla safim ama bunu yakistiramam yaa kimseye.
Birini unutamamis olmasi korkunc geliyor bana.

Üzüldüm durumunuza inanin. Konunuzu okurken ilk olarak aklima "unutulamamis eski bir aşk" olma ihtimali geldi. Boyle birşey olma ihtimali var mi ? Nitekim mutlu bir evliliği ve asik olduğu bir esi olan kimse ayrilik sarkilarinda dudagini isirarak ağlamaz.. Anilari depreşmiş belli ama çocukluk anilari değil bunlar.

Bu hikayeden gozleri doluyor diye dusunurdum ben olsam. Evli kadina ask itirafi yapmis olmasi da ayri bir eksi

Evliligimi kurtarmak istemiyorum acikcasi. Gemileri yakip kurtulmak istiyorum herseyden. Tabi gercekleri ogrenerek. Keske herseyi sideetle reddetmek yerine kabullense de, arkama baktigimda acaba demeden cekip gitsem.

Siz seviyor musunuz ? yoksa bittimi tükendi mi sevginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…