Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu adam senin başını yakmış maalesef ne diye başkasını unutmadan seninle evleniyor senin

haline çok üzüldüm.

Selam abla.
Öncelikle zor bir durum az çok bilirim senin kadar olmasa da. Çünkü geçtiğimiz birkaç ay önce biriyle görüşüyordum arkadaşça, sürekli eski sevgilisinden bahsetmeler, ironi yapmalar ee senle mi ugrascam deyip kapamistim defteri daha sevgili bile degildik, ama o yoldaydik.
Durum zor ama ortada kabul görmesi gereken bir iddaa var. Esin inatla reddediyor bu durumu ama bence de öyle eski sevgilisini unutamamis ama sevgiden değil bu düpedüz takıntı. Madem öyle takıntılı neden evleniyor orayı cozemedim.
Ama sen kendini üzme uzulmesi gereken o.
Çünkü sen bunu bile bile, hala onun yanindasin onu seviyorsun o olsa dayanamazdi belki de...
Bence ciddi bir şekilde konu açıklığa kavusmali, Allah yar ve yardimcin olsun..

Evlenmeden once bes defa yuzyuze gorustuk sadece. Farkli sehirlerdeydik. Hep telefon, int. araciligiyla gorustuk o surecte. Ya ben sevildigimi dusunmek istedigim icin oyle dusundum, ya da o kopruyu gecene kadar iyi oynadi bilmiyorum.
Evlenmek için acele etmişsiniz o zaman... Daha önce evlenip ayrılmış, beş defa yüzünü gördüğünüz biri... Biraz pervasız bir karar olmuş sizin için, bir nevi kumar...o kumar da aleyhinize olmuş malesef... Sizinle evliyken de başka biri için duygulanmak da ne kadar ayıp ve saçma, eşiniz evliliği çocuk oyuncağı sanıyor sanırım. Lisede aşık olmuşsun, kadın evlenmiş gitmiş. Bu kadar saplantılı olmak neden?? Hoş Davranışlar değil bunlar.

Adamın tarzı sevdiğini söylememekse ben olsam beni sevdiğini söylediğinde korkarım, kesin yolunda gitmeyen birşeyler var diye:)

Sarkilarda gozleri dolan, seviyorum cumlelerine bazen mahkeme duvari gibi bakan, bir suredir dusuncelerini duygularini paylasmayan birini taniyorum,
Onunki iliskisini gozden gecirdigi icin... eminim.
O gozler de suclulukla karisık bitirmeyi dusundugu birlikteligin yasini tutmak gibi birsey.
Bence esiniz seviyor...
Bundan ziyade size bunu sorgulatan seyleri ve aranizdaki anlasmazligi cozmeye odaklanin bence. Belki her sey degisir...

Kusura bakmayın anlamaya çalıştım ama tam olarak anlayamadım.

Tek sorununuz bu mu?

Sevdiğini dile getirmemesi, duymak istediğin sözcükleri söylememesi, aşk şarkısı ya da
film sahnelerinde gözlerinin dolmasının sana başka bir kadını hatırlıyor, onun için duygusal ama
bana karşı duygusal değil diye düşündürmesi..

Kavga sebepleriniz neler başka, zıttız demiş ya hani hangi konularda ters düşüyorsunuz?

Sisden onceki esiyle neden ayrildi ? Ve size ne yasattiysa o kadinada yasatmis olabilir. Eski esine bir sorabilme imkanin olsa keske. Esinin sana soyledigi yalan olabilir
Onun hakkinda birsuru yalanlar duydum hem esimden, hem annesinden. Sonradan duydukarimin cogunun yalan oldugunu anladim. Cunku ayni seyleri yasadim onunla. O esimi birakip baskasiyla kacmis. Bazsn o kadinin benden daha cesur, belki de daha gurur sahibi oldugunu dusunuyorum. Hazmedemeyip gitmis.

Aynen oyle oldu. Ben de o sirada bi iliskiye baslayacak durumda degildim aslinda. Kendisine hep olmayacagini anlatmaya calistim. Kendimi kotuledim hatta. Benimle bir hayat gecirmek zordur manasinda. Israrla istedi.

evet gercektende cok pervasizca bir karardi benim icin. Bunu kabul ediyorum zaten. Ne sacmadir ki, yasadiklarimizi benzettim, ayni yollardan gecip birbirimizi bulmusuz gibi. Birbirimizi anlariz, asla kaybetmek istemeyiz birbirimizi diye dusundum.

Aldadip aldatmadigini ogrenmek istiyosan ilacin bende.hemen ogrenelim istersen

Diger taraftan soyle düşün. Ornek veriyorum benim esim benim icin kendini parcaliyodu sevgisinden 5 aylik evliyim gormelisin 5 senelik evliyiz gibi tık yok.adam icinden seviyo.belki esin gonlunu birine kaptirdi yada eski aşkını hatirladi o muzikte.bence dusunerek kendini yemektense gunlerse.otur gunlerce esindeki sorunu tatlilila cozmeye calis.eskiden kimi seviyodun.asik olma sansin varmi gibi konus ama esin olarak deil en yakin arkadasin oldugunu hissettirerek konuş. Bence o zmn sorun cozulur ama bu aylarini alabilir.ama sakin olmayi asla unutma.bu evlilik oyuncak deil.2 kelime yuzunden evliligibe sakin kiyma hersey duzelicek oyle hissediyorum

Bence bu adam seni seviyor solemiyor olabilir ben olsam zorlasalar solemem ki ben esime seni seiyorum bile demem kolay kolay herkez fazli biraz fazla kuruyosun gibi gelsi bana

Fiziken gidip beni biriyle aldatmiyor. Ama aldatmak sadece gidip baskasiyla gorusmek, cinsellik yasamak vs degil. Insanlar dusuncelediyle de aldatiyor. Evli barkli bi insan baskasini dusunuyorsa bu da aldatmadir ki kadina en aci vereni de bu. Belki gidip baskasiyla sevisse bu kadar canim yanmaz. Ama benimle evliyken, baskasi icin duygulanmasi, yillarca unutulmayacak bi durum.

Acaba gözleri dolduğunda fotoğraflarını mı çekseniz çaktırmadan? Sonra da suratına çarparsınız. Çok sinirlendim şu an.

Elbetteki öyle. Tamam bak baskasi olsa canim yanmaz diyosun oyle deme bence o zmn daha cok yanar.evet baskasini dusunmektw bi aldatma sekli bence bu kadarina dua etmelisin.beterin beteri var.daha once evli veya deil.onemli olan artik sen onunla evlisin.esine yakin ve ilgili davran.ondan neden oyle oldugu konusunda laf almalisin.ama sakin bi sekilde.hi sakin esinden ayri yatma.ne kadar kotu azabi bile cok.esin senden ayri yatmayi kabul etmemis ne kadr guzel bi duygu.umursamaya bilirdi.daha cok uzulurdun biliyomusun.ne olursa olsun sakin ayri uyumayin.bence düzelir. Bunlarin evlilikteki seytanin oyunlari

Kesinlikle derdiniz yok dert arıyorsunuz bence de. Eşinize hak verdim.

Eskiden birine asik oldugunu, unutamadigini falan soylemisti evlenmeden once. Bunu bildigim icin o duygulanmalarini buna bagliyorum. Ote yandan benim gibi esini seven, ona sevgisini her firsatta dile getiren, butun hayatini ona gore ayarlayan, yani neredeyse pamuklara sarip sarmalayacak kadar ilgili kim vardir bilmiyorum. Gerci biz kadinlar hep boyleyiz. Ve hep burdan kaybediyoruz. Ben boyle uzerine titrerken, onun agzindan tek kelime tatli soz cikmaz. Bi sacimi oksamaz. Hep nötr hep nötr.

Erkekler böyle kabul etmek zorundayiz.bende senin gibi bilmiyorum onu icin daha neler yapabilirim ama o inan degisiyo.huylari boyle yapacak bisey yok.kabullenip kocam diye sarilicaksin.elbet onun icin yaptiklarimizi bi gun anlicaklar.

Sen de bu sebeplerle hırçınlaşıyorsun, saldırıyorsun, kavga ediyorsunuz.
Haklısın bu yönden bakınca.

Peki kavga etmek yerine, rahat ve ona karşı umursamaz olsan, bencil davransan,
sende üzerinden ilgiyi çeksen ve hatta tek başına planlar yapıp onu endişelendirsen olmaz mı?

Belki kendisini sorgular ve seni kaybetme korkusuyla kendine çeki düzen verir diye düşündüm.

Kesinlikle katılıyorum. Esimde bana uzuk durdugunda kendimi geri cekiyorum zor olsada o zmn hemen kosmaya basliyo pesimden.yoksa yok.odun gibi biseyler

Acaba gözleri dolduğunda fotoğraflarını mı çekseniz çaktırmadan? Sonra da suratına çarparsınız. Çok sinirlendim şu an.
Adam soylediklerini bile inkar eden biri. Fotografi hayli hayli inkar eder. Ki zaten foto cekmeye hic gerek yok. Gozumle gordum herseyi. O kadar da ugrasmam. Ne yapiyorsa yapsin, otursun zirlasin hatta.

Canim cok guzel soylemissin de, bundan bi 30 , 40 sene once yasiyor olsaydik, dediklerin olumlu sonuc verebilirdi. Ama zamane erkekleri boyle seylerden anlarcmi? Aksine bi taraflari kalkiyor. Sen iyi oldukca, onlar kuduruyor. Hele benim esim, bence kesinlikle iyilikten guzdllikten anlayacak biri degil.
Kesinlikle derdiniz yok dert arıyorsunuz bence de. Eşinize hak verdim.
Off! Sephoraa sende boyle soylersen... Yapma lutfen esim gibi konustun. Insan kendi mutlulugunu baltalar mi hic?

Tek basina plan yapmam kesinlikle buyuk kavga sebebi. Gunlerce konusmaz sonra da. Beni sinir etmek icin elinden geleni yapar. Evi bana cehennem haline getirir resmen. Ben kusecek olsam, sakiz gibi yapisir, taa konusana kadar birakmaz. Zorla beni gidiklar. Ya ustune bir kavga daha ederim, ya da artik biraksin diye mecburen barisirim. Bi uzak durup kafami dinlemeye hakkim yok anlayacagin.

Off! Sephoraa sende boyle soylersen... Yapma lutfen esim gibi konustun. Insan kendi mutlulugunu baltalar mi hic?
Ben kendimi koydum eşinin yerine. 7-8 senedir birlikteyiz eşimle toplasan 3 kez falan seni seviyorum demişimdir. O da muhtemelen mecburiyetten. Sevmiyorum bu şekilde dile getirmeyi, çok anlamsız geliyor bana valla. Bu odunluğuma rağmen çok tuhaf şeylere ağlayabiliyorum ya da gözlerim doluyor. Geçen bir filmde kocasını aldatan bir kadının durumu çok dokundu mesela bana eşim bunu senin gibi yanlış anlasaydı ne olurdu düşünsene. Eminim düşündüğün gibi bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…