- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Umarim bir an evvel her sey cozume kavusur nedir ne degildir ogrenirsiniz.Evlilikte boyle dusuncelerle yasamak cok zor olsa gerek. Allah yardimciniz olsunBende oyle dusunuyorum zaten. Bosan evlenelim demis ustelik. Kadin da hayir demis.
Yo yo hikaye dogru. Ondan eminim.Peki tabiri caizse atmis olabilir mi bu hikayeyi?
Hani kiskandirmak amacli falan?
Size duygularini acmis olmali ki bir iliskiye baslamissiniz.
Belki ondan once de yani arkadasken de ilgisi vardi ve sizin kiskandiginizi ve dolayli yoldan yesil isiginizi gormeye calismis olabilir mi?
Cunku sonradan inkar etmek tuhaf geldi.
Ya da fazla sikistirmis olabilirsiniz tabi bu da ayri bir ihtimal.
Yine de ben belki de abartiyorsunuz diye dusunmek isterim.
Ya da duygusal biridir cidden.
Sonucta her agladigimiz hikayenin, dizi senaryosunun falan mutlaka basimiza gelmis olmasi gerekmez.
Yaa belki de fazla safim ama bunu yakistiramam yaa kimseye.
Birini unutamamis olmasi korkunc geliyor bana.
İnsan duygusal bir sahne veya duygusal bir şarkı dinleyince duygulanınca başkasına aşık,başkasını unutamıyor anlamı mı çıkmalı.Kocanı sen tanırsın.Eski unutulmayacak derecede büyük bir hikaye varsa,mutlaka ucundan bilirsin olayı.Benim eşim hababam sınıfında bile duygulanır.Yapısı o.Inanin hic umrumda degil soguyup sogumamasi. Seviyor mu ki sogusun? Benim karsimda gozleri dolunca, agir birsey olmuyorda, ben aciyorum deyince mi agir oluyor?
Evet var bi hikayesi. Bahsettim onceki sayfalarsa. Bu yuzden icimi kemiriyor bu olanlar. Yoksa bende her goz dolmasinda bu anlami cikarmam.İnsan duygusal bir sahne veya duygusal bir şarkı dinleyince duygulanınca başkasına aşık,başkasını unutamıyor anlamı mı çıkmalı.Kocanı sen tanırsın.Eski unutulmayacak derecede büyük bir hikaye varsa,mutlaka ucundan bilirsin olayı.Benim eşim hababam sınıfında bile duygulanır.Yapısı o.
Bak canım kocanı en iyi sen tanırsın.Onunla nasıl ne şekilde velendiğini,neler yaşadığınızı sen bilirsin.Eğer böyle derin şüphelerin varsa oturup konuşup karar almalısın.Evet var bi hikayesi. Bahsettim onceki sayfalarsa. Bu yuzden icimi kemiriyor bu olanlar. Yoksa bende her goz dolmasinda bu anlami cikarmam.
Keske, keske dediginiz gibi olsaydi, atiyor olsaydi. O zamanlar bir kiz kardesi dogmus ve o kizin adini koymus kardesine. Bereket ki kayinpederim gidip nufusta baska bir isim vermis kiza. Bunu da soyledigimde, onla alakasi yok o ismi koymamin gibi cocukca, acinasi bir cevap verdi bana. Valla cocuk dogurup eski sevgilimin adini koyasim geliyor. Bende oturup eski sevgilimi dusuneyim, sarkilar acip aglayayim bari. Onun evliligimize saygisi yok, benim neden var anlamiyorum.Bak canım kocanı en iyi sen tanırsın.Onunla nasıl ne şekilde velendiğini,neler yaşadığınızı sen bilirsin.Eğer böyle derin şüphelerin varsa oturup konuşup karar almalısın.
Ama çocukken ergen aşkını yıllar sonra bulması evliyken ona evlenme teklif etmesi bana pek inandırıcı gelmedi.Sanki biraz atıyor gibi geliyor.Erkeklerin vardır böyle cesaret hikayeleri.
Evlenmeden once bes defa yuzyuze gorustuk sadece. Farkli sehirlerdeydik. Hep telefon, int. araciligiyla gorustuk o surecte. Ya ben sevildigimi dusunmek istedigim icin oyle dusundum, ya da o kopruyu gecene kadar iyi oynadi bilmiyorum.Sevgili ya da nişanlıyken sevgisini hissediyor musunuz?
Güçlü duracak,tavrını alacaksın o zaman.Kaybetme korkusunu yaşasın da o zaman gör.Üstüne düşme o zaman.Tavrın net olsun.Ya da ne bileyim sabırla kendine bağla.Hoşgörü tatlı dil tüm kapılaır açar.Keske, keske dediginiz gibi olsaydi, atiyor olsaydi. O zamanlar bir kiz kardesi dogmus ve o kizin adini koymus kardesine. Bereket ki kayinpederim gidip nufusta baska bir isim vermis kiza. Bunu da soyledigimde, onla alakasi yok o ismi koymamin gibi cocukca, acinasi bir cevap verdi bana. Valla cocuk dogurup eski sevgilimin adini koyasim geliyor. Bende oturup eski sevgilimi dusuneyim, sarkilar acip aglayayim bari. Onun evliligimize saygisi yok, benim neden var anlamiyorum.
Bende oyle dusunuyorum zaten. Bosan evlenelim demis ustelik. Kadin da hayir demis.
Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.Güçlü duracak,tavrını alacaksın o zaman.Kaybetme korkusunu yaşasın da o zaman gör.Üstüne düşme o zaman.Tavrın net olsun.Ya da ne bileyim sabırla kendine bağla.Hoşgörü tatlı dil tüm kapılaır açar.
Keske, keske dediginiz gibi olsaydi, atiyor olsaydi. O zamanlar bir kiz kardesi dogmus ve o kizin adini koymus kardesine. Bereket ki kayinpederim gidip nufusta baska bir isim vermis kiza. Bunu da soyledigimde, onla alakasi yok o ismi koymamin gibi cocukca, acinasi bir cevap verdi bana. Valla cocuk dogurup eski sevgilimin adini koyasim geliyor. Bende oturup eski sevgilimi dusuneyim, sarkilar acip aglayayim bari. Onun evliligimize saygisi yok, benim neden var anlamiyorum.
Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.
O zaman yapman gereken şey ortada canım.Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.
Ayni yerde oturutorlarmis ve sanirim okul arkadaslari. Faceden bulmus yillar sonra. Muhtemelen eski okul arkadasi ayagiyla konusmustur bir surs. Sonra yuzyuze gorustuklerinde de eskiden onu sevdigini, unutamadigini itiraf etmis. Ben bunlari kendisine soyleyince, ben sana oyle birsey anlatmadim, oyle birsey olmadi cunku diyor. Inatla reddetiyor. Gecmisini bosuna kurcaliyormusum. Gecmise dair hicbirsey yokmus aklinda. O zaman bu goz dolmalari neden diyorum kendi kendime. Adam onu da reddediyor, sana oyle geliyor diyor. Deli olacagim.Oo, bu cok sacma bakin.
Yani aralarinda bir sure flort olmus gibi duruyor yoksa arayip bulduktan sonra gidip direkt bosan diyemez sanirim.
Tum iyi niyetimi kullandim ama esiniz cok tuhaf biriymis.
Savunacak bir sey birakmamis.
Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.
Ayni yerde oturutorlarmis ve sanirim okul arkadaslari. Faceden bulmus yillar sonra. Muhtemelen eski okul arkadasi ayagiyla konusmustur bir surs. Sonra yuzyuze gorustuklerinde de eskiden onu sevdigini, unutamadigini itiraf etmis. Ben bunlari kendisine soyleyince, ben sana oyle birsey anlatmadim, oyle birsey olmadi cunku diyor. Inatla reddetiyor. Gecmisini bosuna kurcaliyormusum. Gecmise dair hicbirsey yokmus aklinda. O zaman bu goz dolmalari neden diyorum kendi kendime. Adam onu da reddediyor, sana oyle geliyor diyor. Deli olacagim.
Kadına daha yazık değil mi.. Bi erkek bekar kalabilir keşke kalsaydı. Bende üzüldüm ama kadına daha da yazık.Yalnız her şarkıda gözleri dolabiliyorsa bir erkeğin, ciddi acı çekiyordur. Bu kadar ağır, her ne çekiyorsa, acıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?