Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yo yo hikaye dogru. Ondan eminim.

Inanin hic umrumda degil soguyup sogumamasi. Seviyor mu ki sogusun? Benim karsimda gozleri dolunca, agir birsey olmuyorda, ben aciyorum deyince mi agir oluyor?
İnsan duygusal bir sahne veya duygusal bir şarkı dinleyince duygulanınca başkasına aşık,başkasını unutamıyor anlamı mı çıkmalı.Kocanı sen tanırsın.Eski unutulmayacak derecede büyük bir hikaye varsa,mutlaka ucundan bilirsin olayı.Benim eşim hababam sınıfında bile duygulanır.Yapısı o.

Evet var bi hikayesi. Bahsettim onceki sayfalarsa. Bu yuzden icimi kemiriyor bu olanlar. Yoksa bende her goz dolmasinda bu anlami cikarmam.

Ustelik ben karsi cinsin bir bakisindan anlarim hissettiklerini, kafasindan gecenleri. Esimin bakislarinda, ask, sevgi goremiyorum. Bu konuda hislerime cok guveniyorum o ne kadar reddetse de.

Evet var bi hikayesi. Bahsettim onceki sayfalarsa. Bu yuzden icimi kemiriyor bu olanlar. Yoksa bende her goz dolmasinda bu anlami cikarmam.
Bak canım kocanı en iyi sen tanırsın.Onunla nasıl ne şekilde velendiğini,neler yaşadığınızı sen bilirsin.Eğer böyle derin şüphelerin varsa oturup konuşup karar almalısın.
Ama çocukken ergen aşkını yıllar sonra bulması evliyken ona evlenme teklif etmesi bana pek inandırıcı gelmedi.Sanki biraz atıyor gibi geliyor.Erkeklerin vardır böyle cesaret hikayeleri.

Sevgili ya da nişanlıyken sevgisini hissediyor musunuz?

Keske, keske dediginiz gibi olsaydi, atiyor olsaydi. O zamanlar bir kiz kardesi dogmus ve o kizin adini koymus kardesine. Bereket ki kayinpederim gidip nufusta baska bir isim vermis kiza. Bunu da soyledigimde, onla alakasi yok o ismi koymamin gibi cocukca, acinasi bir cevap verdi bana. Valla cocuk dogurup eski sevgilimin adini koyasim geliyor. Bende oturup eski sevgilimi dusuneyim, sarkilar acip aglayayim bari. Onun evliligimize saygisi yok, benim neden var anlamiyorum.

Sevgili ya da nişanlıyken sevgisini hissediyor musunuz?
Evlenmeden once bes defa yuzyuze gorustuk sadece. Farkli sehirlerdeydik. Hep telefon, int. araciligiyla gorustuk o surecte. Ya ben sevildigimi dusunmek istedigim icin oyle dusundum, ya da o kopruyu gecene kadar iyi oynadi bilmiyorum.

Güçlü duracak,tavrını alacaksın o zaman.Kaybetme korkusunu yaşasın da o zaman gör.Üstüne düşme o zaman.Tavrın net olsun.Ya da ne bileyim sabırla kendine bağla.Hoşgörü tatlı dil tüm kapılaır açar.

Bende oyle dusunuyorum zaten. Bosan evlenelim demis ustelik. Kadin da hayir demis.

Oo, bu cok sacma bakin.
Yani aralarinda bir sure flort olmus gibi duruyor yoksa arayip bulduktan sonra gidip direkt bosan diyemez sanirim.

Tum iyi niyetimi kullandim ama esiniz cok tuhaf biriymis.
Savunacak bir sey birakmamis.

Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.

Her seyi bilmek ne kotu bir sey bazen.

Hakkinizda hayirlisi..

Isde ben boyle bir kaxin degilim. Ona iyi davranayim, kocam onu unutsun beni sevsin diye dusunecek biri degilim. Bunu gururuma yediremiyorum. Benim yaradilisima ters. Sadece gittikce uzaklasiyorum ondan. Kendi eliyle beni kendisinden uzaklastiriyor.

Eger illa bir taktik gerekiyorsa bence aslaa "ay iyi davranayim" modunda olmasin bu.
Zira adam ulasamadiginin delisi.

Dedigim gibi illa bir taktik gerekiyorsa biraz gizem, biraz uzaklik vs. olabilir velev ki isterseniz istemiyorum demissiniz.

Ama sunu da unutmayin hicbir zaman esiniz "evet onu dusunuyorum" demeyecek.

O zaman yapman gereken şey ortada canım.

Oo, bu cok sacma bakin.
Yani aralarinda bir sure flort olmus gibi duruyor yoksa arayip bulduktan sonra gidip direkt bosan diyemez sanirim.

Tum iyi niyetimi kullandim ama esiniz cok tuhaf biriymis.
Savunacak bir sey birakmamis.
Ayni yerde oturutorlarmis ve sanirim okul arkadaslari. Faceden bulmus yillar sonra. Muhtemelen eski okul arkadasi ayagiyla konusmustur bir surs. Sonra yuzyuze gorustuklerinde de eskiden onu sevdigini, unutamadigini itiraf etmis. Ben bunlari kendisine soyleyince, ben sana oyle birsey anlatmadim, oyle birsey olmadi cunku diyor. Inatla reddetiyor. Gecmisini bosuna kurcaliyormusum. Gecmise dair hicbirsey yokmus aklinda. O zaman bu goz dolmalari neden diyorum kendi kendime. Adam onu da reddediyor, sana oyle geliyor diyor. Deli olacagim.

En iyisi ne biliyor musun? Hayatımızın merkezine koyduysak eşlerimizi, alıp kenara koyalım. Ne bileyim gözü mü doluyor, ağlıyor mu ne yapıyor umurunda olmasın. Oturma bile karşılıklı, aç bilgisayarını film izle, al kitabını geç bir köşeye oku kitabını, canın ne yemek istiyorsa onu yap o da yesin canı isterse. Ayrılacağı varsa da ayrılsın, yüz vermemek en iyisi. Seviyor mu, sevmiyor mu diye düşüneceğine hiç yüzüne bakma gitsin. Gitsin ağlasın bir köşede isterse.

Ben de sizin gibiyim, sevilmemeyi kabul edemem.Sevmiyorsa cehenneme kadar yolu var.

Sisden onceki esiyle neden ayrildi ? Ve size ne yasattiysa o kadinada yasatmis olabilir. Eski esine bir sorabilme imkanin olsa keske. Esinin sana soyledigi yalan olabilir

Yalnız her şarkıda gözleri dolabiliyorsa bir erkeğin, ciddi acı çekiyordur. Bu kadar ağır, her ne çekiyorsa, acıdım.
Kadına daha yazık değil mi.. Bi erkek bekar kalabilir keşke kalsaydı. Bende üzüldüm ama kadına daha da yazık.

Konu sahibi.. Sana ayrıl diyenler olmuş. Ben bunu diyemem. Bir evliliğin akıbetini yönlendirecek kadar cesur değilim..

Ama seni çok iyi anlıyorum bekar da olsam. Ben de en çok eskilerden gelen bişey olursa üzülürüm. Yeni birini bulduğunu düşündüğünde inan canım hiç yanmadı. Ama aklım hep eskisindedir onun, onu kıskanırım.

Sağolsun kendisi de acaba dedirtir hep.

Kızıyorum birini unutmadan başkasının hayatına girenlere. Keşke sana anlattığında yarası var diyip uzak dursaydın ama bilirim insan kaçamıyor. Hatta kesin hayatına girebilmek için bin dereden su getirdi dimi.. Bunu da bilirim..

Sonucu yaz olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…