Okudum canim. Kismen benzerlik var. Bende bakiyorum face gecmisine. Hic bakmamis, hic iletisim kurmaya calismamis. Sadece unutamadigini, birseyleri kafasinda yasadigini dusunuyorum ben.
Ne bileyim velkide baskasi var kafasinda. Ben o kizla olanlari bildigim icin ona yoruyorum. Belki benim bilmedigim baska birisi vardir. Herseyi bekler oldum. O gozlerin benim icin dolmadigi kesin.Başka bir olay derken başka biri mi? Başka bir olay varsa da açık etmeden bilemeyiz artık
Yani evli değilim ben o yüzden tam olarak şöyle yapın böyle yapın diyemiyorum bu konuda çünkü ben de bunları kaldırabilecek yapıda biri değilimdir.. Evlilik bitirilecek bir konuda değil gibi(sizi istediğinizi asıl beklentinizi de anlıyorum), ama siz söyledikçe konuştukça bir şey değişmiyorsa, dedikleri gibi umursamıyor gibi rahat davranın bir daha bu durumlarda, bir de öyle deneyin.. Ben bunun takıntı olduğunu düşünüyorum, büyütüyorlar.
o sekil bi aldatma soz konusu degil zaten. Sadece dusunsel olarak.Savcılık izni olmadan hat dökümü oluyor muymuş..
bilmiyorum ki. Belki de haklisin. Onemli olan seni seviyorum derken, ayni zamanda bunu karsindakine hissettirmek. Yoksa neber lan der gibi seni seviyorum demeklede olmuyor.Aslinda sorun senin esinin sana seni seviyorum dememesi degil. Benimki bana hep diyor ama ben bi kere kafama takmisim ya olanlari, suphe bi kere icime girmis ya, samimi gelmiyor. Esin sana her gun seni seviyorum dese sen yine ayni seyleri hissedeceksin.
Bilemiyorum. Tabiki beynini okuyamiyorum. Ama insan anliyo be. Kahretsin ki anliyorum.Bende 2.5 senedir evliyim hemen hemen seni seviyorum az der cidden az ama ben biliyorum hissediyorumm .
Sizin mesele sadece bu olsaydi kalas derdimde yorumlarini okudum sana uzuldum bir kadin olarak seni bu denli kullandigi icin. O anlagtigin evli kadina ask itirafi cok buyuk bisey ustelik kadinin cocugu varken herkezin yapamayacağı bisey.
ama sunuda dusuncidden artik nasl bilmiyorum da gerçekten unutamadimi gozleri cidden basbaya doluyormu emin olman lazim cunku bazen beynimiz vcudumuz devreden cikip ne dusnuyorsan sana onu verebilir bende 2. Evliligimi yaptım biraz tecrubeli oldugumu dusunuyorum
Ne bileyim velkide baskasi var kafasinda. Ben o kizla olanlari bildigim icin ona yoruyorum. Belki benim bilmedigim baska birisi vardir. Herseyi bekler oldum. O gozlerin benim icin dolmadigi kesin.
o sekil bi aldatma soz konusu degil zaten. Sadece dusunsel olarak.
Bak ben bu konuda cok dusundum. Bizbilmiyorum ki. Belki de haklisin. Onemli olan seni seviyorum derken, ayni zamanda bunu karsindakine hissettirmek. Yoksa neber lan der gibi seni seviyorum demeklede olmuyor.
Bunu hayatimin merkezi yapmamak mumkun degil. Iki yildir evliyim hala cocuk dusunmuyorum. Ve bu adamdan cocuk sahibi olmaya korkuyorum. Omur boyu buna cesaret edemeyecekmisim gibi geliyor. Yani ya omrum bu adamla cocuksuz gececek, ya da birgun bitecek ve yine yeniden bir evlilik olma ihtimali cok dusuk olacagi icin hicbir zaman cocuk sahibi olamayacagim.Tamamen eski aşk fikrinin doğru olduğunu varsayarak yorum yapıyorum. İnsanlar genelde bir duruma kafayı takınca her hareketi ona yorar ve o duyguya sıkışıp kalır. Misal eşinin/ sevgilisinin ilgisiz olduğunu düşünen biri her ilgisiz davranışını kenara not eder, kafasında kurar, büyütür; ilgili davrandığı durumları ise yeterli görmez. Sürekli bunu düşünür, bunu konuşur, bununla ilgili laf sokar, strese girer. Bu sebeple ilk fikrim bu düşünceden biraz uzaklaşmak olacaktır. Görmezden gelmekten bahsetmiyorum. Durumu bilmek, tavırları görmek-hissetmek ama bunu hayatının merkezi yapmamak...
Basarisizligini da hirsini da alsin basina calsin ya.Bak ben bu konuda cok dusundum. Biz
kadinlar genel olarak bir erkegi elde etmek icin bir sey yapmiyoruz, caba sarfeden erkekler. Yani avci erkekler. Ve istedikleri kadini elde edemeyince bunu hirs yapiyorlat, kendilerine gururlarina yediremiyorlar, asktan daha farkli hisler de var yani isin icinde. Bu yuzden de sanirim unutamadiklari sadece ask degil ayni zamanda basarisizliklari da olabilir. Bu benim gorusum ne kadar dogru bilmiyorum
Peki ya düşündüğünüz gibi değilse?Bunu hayatimin merkezi yapmamak mumkun degil. Iki yildir evliyim hala cocuk dusunmuyorum. Ve bu adamdan cocuk sahibi olmaya korkuyorum. Omur boyu buna cesaret edemeyecekmisim gibi geliyor. Yani ya omrum bu adamla cocuksuz gececek, ya da birgun bitecek ve yine yeniden bir evlilik olma ihtimali cok dusuk olacagi icin hicbir zaman cocuk sahibi olamayacagim.
Ilk evliliginden bi kizi var. Onun annesini de sevmemis. Sevmedigi bir kadindan cocuk yapmis ve babalik sorumluligu hic yok. Cocugumun boyle bir babasi olsun istemiyorum. Ilgisiz sevgisiz. Adam beni sevmiyor, benden olan cocugu mu sevecek? Hayir. Kizini sevmedigi gibi benim cocugumu da sevmeyecek.Peki ya düşündüğünüz gibi değilse?
Cok kavgalar ettim, her turlu sekilde yaklastim arkadasca, itiraf etsin diye kiskirtarak vs. Bir sey hissetse de itiraf etmez ki. Bunu anladigimda artik konusmayi biraktim. Hala facebookta bakiyorsa da siliyor arama gecmisini. Bu arada kayinvalide sorunlari basladi, kendi aramizdaki karakter catismalari derken o konu dagildi ama ben onu istedigim gibi sevemiyorum. Onda durum ne bilmiyorum hala. Ben yavas yavas sogudugum icin artik icim acimiyor ama aptal yerine kondugumu anladigim an cekip giderim. Bu yuzden gardimi aldigim icin evliligimi benimseyemiyorum.Basarisizligini da hirsini da alsin basina calsin ya.
sizde durumlar nasil?
Ondan bahsetmiyorum, çocuk şu an düşünülecek en son şey. Bundan olmaz başkasından olur, bu sene olmaz başka sene olur...Ya düşünüldüğü gibi aklında başkası yoksa?Ilk evliliginden bi kizi var. Onun annesini de sevmemis. Sevmedigi bir kadindan cocuk yapmis ve babalik sorumluligu hic yok. Cocugumun boyle bir babasi olsun istemiyorum. Ilgisiz sevgisiz. Adam beni sevmiyor, benden olan cocugu mu sevecek? Hayir. Kizini sevmedigi gibi benim cocugumu da sevmeyecek.
Ilk evliliginden bi kizi var. Onun annesini de sevmemis. Sevmedigi bir kadindan cocuk yapmis ve babalik sorumluligu hic yok. Cocugumun boyle bir babasi olsun istemiyorum. Ilgisiz sevgisiz. Adam beni sevmiyor, benden olan cocugu mu sevecek? Hayir. Kizini sevmedigi gibi benim cocugumu da sevmeyecek.
Alıntı yapmadığın için göremiyorum cvaplarını. Nasıl yapacaksın??Elbetteko :) cok basit hemde :)
bazen sadece agızda sakızdır...belkı sevıyodur ama hıssedemıyosundur ... dıl ucuyla soylemek mı hısetmek mı onemlı olan .. boyle sorular sıkma .. oldugu gıbı kabul et .. adam sevmıyomus oyle lafları sen ogret , ogrensın .. ınsanları oldugu gıbı kabul edersek uzulmeyız ve kımse kımse ıcın degısmıyo ınan.Merhaba kizlar,
Buraya boyle bir konu acmayi hic istemezdim. Ama malesef artik icimde tutamayacak duruma geldim bende.
Iki yillik evliyim. Ayri sehirlerde oldugumuz icin, evlenmeden once birbirimizi yeterince taniyamadik sanirim. Ya da ben taniyamadim. Evlendigimizden beri bir kez olsun seni seviyorum demedi. Agzindan tek bir ask sozcugu duymadim. Beni sevdigine dair hicbirsey gormedim. Hicbir zaman sevildigimi hissetmedim. Aksine kullanildigimi dusundum zaman zaman. Bu sevgisizlige daha fazla dayanamayan ben, sorular sormaya basladim.
-Beni seviyor musun?
-Sevmesem senle evli olmazdim.
-Evliligi bir sevgi gostergesi olarak gormuyorum. Nitekim herkes sevdigiyle evlenmiyor. Mantik evliligi yapan birsuru insan var.
-Seninle nasil mantik evliligi yapmis olabilirim ki? Cok zitiz, hep kavga ediyoruz.
-O zaman neden hic sevgini dile getirmiyorsun, neden senden bir sevgi gostergesi goremiyorum, neden hep sevilmedigimi dusunuyorum?
-Benim sevgimi ifade etme bicimim seninki gibi degil. Ne yapabilirim?
-Yine de bir "Seni seviyorum" demek o kadar zor olmamali.
Seklinde diyaloglarimiz oldu. Buna ragmen " Seni seviyorum" lafini duymadim agzindan. Ben de, gercekten sevmiyor ki, seviyorum diyemiyor diye dusunmeye basladim.
Diger taraftan beni daha da cok yaralayan, hatta bosanmayi dusundurten seyler de var. Bi kac defa, bi ask sarkisi dinlerken, ya da filmlerde ask, ayrilik sahneleri denk geldiginde, gozlerinin doldugunu farkettim. Hayirdir noluyo diye sordugumda, yok esnedim ondan gozlerim sulandi, yok cocuklugum aklima geldi ondan falan gibi alakasiz bahaneler sundu. Tabi cok sert kavgalar ettik bu yuzden. Bir kadini daha fazla ne yaralayabilir bilmiyorum. En son uc gun once yine ayni sey oldu. Youtube dan bi sarki acmistim. Yuzyuze oturuyorduk. Birden yine gozlerinin doldugunu gördüm. Gozlerimi ayirmadan oylece baktim. Kendini sıktı sıktı, dudagini ısırır gibi oldu, baska yere bakmaya basladi. En son biraz toparlayip, hayirdir ne bakiyorsun der gibi kafasini salladi. Bir an durdum. Ve;
-Sana aciyorum.
-Ben de sana
-Merak etme, ben hicbir zaman senin bu durumuna dusmedim.
-Benim gibi bir adamla evlendigin icindir.
dedi.
Heralde kendisi benimle evlendigi icin boyle oldugunu dusunuyor. Baska bir anlam cikmiyor bu sozunden. Hicbirsey demedim. Kalktim biraz buraya takildim. Sonra yatma vakti salona yatak yaptim kendime. Kalkti geldi, yok ayri yatamayiz bilmem ne. Git dedikce yapisti. En sonunda yine bagirmaya basladim. Yaptiklarindan sonra hala neden rol kesiyorsun bana. Sana hicbir sekilde inanmiyorum falan dedim. Birden herseyi reddetti. Yok oyle birsey, hic olmadi oyle birsey, sen yanlis anlamissin demez mi. Siddetle herseyi reddediyor. Bu da beni iyice delirtiyor. "He baskasini seviyorum tamam mi, oldu mu?" dese heralde daha rahat olacak kafam. Ne dusunecegimi bilemiyorum artik. Ona sorsan, bana rahat batiyor, kimsede olmayan bir evliligimiz oldugunu, bircok erkege nazaran cok iyi bir koca oldugunu iddia ediyor. Ben durduk yere birseyleri kurcalayip, olumsuz seyler bulmaya calisiyormusum. Kavgadan, mutsuzluktan besleniyorsun diyor.
Baska ihtimal gelmiyor aklima. Zira kendisi ruhsuzun onde gideni. Bi sarkida kendiliginden huzunlenip gozu dolacak biri hic degil.Ondan bahsetmiyorum, çocuk şu an düşünülecek en son şey. Bundan olmaz başkasından olur, bu sene olmaz başka sene olur...Ya düşünüldüğü gibi aklında başkası yoksa?
Kendine tapar. Yeryuzunde onun gibi mukemmeli yokturdur. Bay mukemmel kendini boyle goruyor.bence bu adam hayırsız...sevgi sözünü bilmiyor..kimbilir kendinide sevmiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?