Evliligimdeki belirsizlik beni deli ediyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi COLIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum canim. Kismen benzerlik var. Bende bakiyorum face gecmisine. Hic bakmamis, hic iletisim kurmaya calismamis. Sadece unutamadigini, birseyleri kafasinda yasadigini dusunuyorum ben.

Aslinda sorun senin esinin sana seni seviyorum dememesi degil. Benimki bana hep diyor ama ben bi kere kafama takmisim ya olanlari, suphe bi kere icime girmis ya, samimi gelmiyor. Esin sana her gun seni seviyorum dese sen yine ayni seyleri hissedeceksin.

Ne bileyim velkide baskasi var kafasinda. Ben o kizla olanlari bildigim icin ona yoruyorum. Belki benim bilmedigim baska birisi vardir. Herseyi bekler oldum. O gozlerin benim icin dolmadigi kesin.
Savcılık izni olmadan hat dökümü oluyor muymuş..
o sekil bi aldatma soz konusu degil zaten. Sadece dusunsel olarak.

bilmiyorum ki. Belki de haklisin. Onemli olan seni seviyorum derken, ayni zamanda bunu karsindakine hissettirmek. Yoksa neber lan der gibi seni seviyorum demeklede olmuyor.

Bilemiyorum. Tabiki beynini okuyamiyorum. Ama insan anliyo be. Kahretsin ki anliyorum.

Kafasında neler döndüğünü bilemiyoruz evet..
Hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah belirsizlikler son bulur, bu gecenin hürmetine dualarınız kabul olur sıkıntılarınız geçer umarım :)

Tamamen eski aşk fikrinin doğru olduğunu varsayarak yorum yapıyorum. İnsanlar genelde bir duruma kafayı takınca her hareketi ona yorar ve o duyguya sıkışıp kalır. Misal eşinin/ sevgilisinin ilgisiz olduğunu düşünen biri her ilgisiz davranışını kenara not eder, kafasında kurar, büyütür; ilgili davrandığı durumları ise yeterli görmez. Sürekli bunu düşünür, bunu konuşur, bununla ilgili laf sokar, strese girer. Bu sebeple ilk fikrim bu düşünceden biraz uzaklaşmak olacaktır. Görmezden gelmekten bahsetmiyorum. Durumu bilmek, tavırları görmek-hissetmek ama bunu hayatının merkezi yapmamak...

bilmiyorum ki. Belki de haklisin. Onemli olan seni seviyorum derken, ayni zamanda bunu karsindakine hissettirmek. Yoksa neber lan der gibi seni seviyorum demeklede olmuyor.
Bak ben bu konuda cok dusundum. Biz
kadinlar genel olarak bir erkegi elde etmek icin bir sey yapmiyoruz, caba sarfeden erkekler. Yani avci erkekler. Ve istedikleri kadini elde edemeyince bunu hirs yapiyorlat, kendilerine gururlarina yediremiyorlar, asktan daha farkli hisler de var yani isin icinde. Bu yuzden de sanirim unutamadiklari sadece ask degil ayni zamanda basarisizliklari da olabilir. Bu benim gorusum ne kadar dogru bilmiyorum

Bunu hayatimin merkezi yapmamak mumkun degil. Iki yildir evliyim hala cocuk dusunmuyorum. Ve bu adamdan cocuk sahibi olmaya korkuyorum. Omur boyu buna cesaret edemeyecekmisim gibi geliyor. Yani ya omrum bu adamla cocuksuz gececek, ya da birgun bitecek ve yine yeniden bir evlilik olma ihtimali cok dusuk olacagi icin hicbir zaman cocuk sahibi olamayacagim.

Basarisizligini da hirsini da alsin basina calsin ya.
sizde durumlar nasil?

Peki ya düşündüğünüz gibi değilse?

Peki ya düşündüğünüz gibi değilse?
Ilk evliliginden bi kizi var. Onun annesini de sevmemis. Sevmedigi bir kadindan cocuk yapmis ve babalik sorumluligu hic yok. Cocugumun boyle bir babasi olsun istemiyorum. Ilgisiz sevgisiz. Adam beni sevmiyor, benden olan cocugu mu sevecek? Hayir. Kizini sevmedigi gibi benim cocugumu da sevmeyecek.

Simyacı denerseniz emin olun ki kazanırsınız inşaallah. Baskısı kalkarsa o halde kalkar.

Basarisizligini da hirsini da alsin basina calsin ya.
sizde durumlar nasil?
Cok kavgalar ettim, her turlu sekilde yaklastim arkadasca, itiraf etsin diye kiskirtarak vs. Bir sey hissetse de itiraf etmez ki. Bunu anladigimda artik konusmayi biraktim. Hala facebookta bakiyorsa da siliyor arama gecmisini. Bu arada kayinvalide sorunlari basladi, kendi aramizdaki karakter catismalari derken o konu dagildi ama ben onu istedigim gibi sevemiyorum. Onda durum ne bilmiyorum hala. Ben yavas yavas sogudugum icin artik icim acimiyor ama aptal yerine kondugumu anladigim an cekip giderim. Bu yuzden gardimi aldigim icin evliligimi benimseyemiyorum.

Ondan bahsetmiyorum, çocuk şu an düşünülecek en son şey. Bundan olmaz başkasından olur, bu sene olmaz başka sene olur...Ya düşünüldüğü gibi aklında başkası yoksa?

bence bu adam hayırsız...sevgi sözünü bilmiyor..kimbilir kendinide sevmiyordur..

bazen sadece agızda sakızdır...belkı sevıyodur ama hıssedemıyosundur ... dıl ucuyla soylemek mı hısetmek mı onemlı olan .. boyle sorular sıkma .. oldugu gıbı kabul et .. adam sevmıyomus oyle lafları sen ogret , ogrensın .. ınsanları oldugu gıbı kabul edersek uzulmeyız ve kımse kımse ıcın degısmıyo ınan.

Ondan bahsetmiyorum, çocuk şu an düşünülecek en son şey. Bundan olmaz başkasından olur, bu sene olmaz başka sene olur...Ya düşünüldüğü gibi aklında başkası yoksa?
Baska ihtimal gelmiyor aklima. Zira kendisi ruhsuzun onde gideni. Bi sarkida kendiliginden huzunlenip gozu dolacak biri hic degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…