- 17 Haziran 2016
- 13
- 0
- 36
- 39
- Konu Sahibi armagan1305
-
neden tutuklandığı önemli,böyle bir insanla hayat geçirmek istemeyebilirsinTutuklanma sebebi nedir? Neden gidip ogrenip ziyaret saatinde esinizi gormuyorsunuz, oylece oturuyor musunuz cidden?
Nerede, hangi sucla yargılanıyor. Belki burada o sehirde olan birileri yardımcı olur.konuştum kendiyle sebebini biliyorum artık
E neymiş anlatın o zaman?? Konu kapandıysa sıkıntı yokta, bunu yazıp bırakmakta bir acayip.konuştum kendiyle sebebini biliyorum artık
Tamam, ailesi destek olmuyor onu anladıkevet ailesi arayıp doğru düzgün bilgi vermiyor ben ona o yolu açtım gitmesi için maddi manevi destek oldum 7 yıldır ilk kez benim sayemde ailesine kavuştu
Çok garip neden tutuklanıyor ve eşinizi Alman vatandaşlıgı yokmumerhaba arkadaşlar . 5 aylık evliyim malesef problem vareşim beni çok seviyordu 1 yıl uğraştı surekli aradı ben kaçtım o kovaladı sürekli engelledim onu aradığı tlflardan ama sonunda yenik düştüm benden 4 yaş küçük olgun olmadığını düşündüm bazı sebeplerden istemedim sonuçta evlendik. sonra yurt dışına ailesini ziyerete gittik 2 ay kaldık ve türkiyeye döndük . sonra tekrar yurtdışında çalışmak istediğini söyledi .
Yaklaşık 1 ay önce gitti ama orada tutuklanmış hiç ses seda yok hiç aramadı
ben ulaşmaya çalışıyorum ama hiç konuşamadım.
çok bunaldım kafam çok karışık fikir vermek isteyen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?