evliliğimdeki çatırtılar

armagan1305

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
13
0
36
39
merhaba arkadaşlar . 5 aylık evliyim malesef problem var eşim beni çok seviyordu 1 yıl uğraştı surekli aradı ben kaçtım o kovaladı sürekli engelledim onu aradığı tlflardan ama sonunda yenik düştüm benden 4 yaş küçük olgun olmadığını düşündüm bazı sebeplerden istemedim sonuçta evlendik. sonra yurt dışına ailesini ziyerete gittik 2 ay kaldık ve türkiyeye döndük . sonra tekrar yurtdışında çalışmak istediğini söyledi .

Yaklaşık 1 ay önce gitti ama orada tutuklanmış hiç ses seda yok hiç aramadı
ben ulaşmaya çalışıyorum ama hiç konuşamadım.

çok bunaldım kafam çok karışık fikir vermek isteyen varsa

fake değilim
nerden çıkardınız bana uzak duruyorlar arıyorum ama tlflarıma bakmıyorlar bana çok net bişey söylemiyorlar ben çok üzgünüm zaten ben gitcem diyelim ailesi de buyur gel demiyor ya yerini bile tam söylemiyorlar bikaç kez daha yeni konuştuk
bana karşı bi soğuklar avrupa kültürünü bilmezsiniz ben kendimi parçaladım 1 aydır aramadığım kimse kalmadı annesi olay olunca benşmle konuşmak istemedi babası ha keza her zaman bakmıyor tlflarıma
sanki ben içeri attırdım gitmesini hiç istemedim zaten oraya

konuştum kendiyle sebebini biliyorum artık
yurt dışında ülke içi olsa gitmiştim ben de çalışıyorum ve hiç iznim yok bana uzak duruyorlar günde 5-6 kez ailesini aradım açmadılar eşimle daha yeni bikaç kez konuşuyorum bişeyler saklıypr gibiler belki beni istemiyorlar bilmiyorum eşim gel dedi şuan izin hakkım da yok e bu durumu işyerine anlatmak istemedim
herkes kendince bişey yazmış çizmiş tercüman bile tuttum avukatıyla konuşturdum

evet ailesi arayıp doğru düzgün bilgi vermiyor ben ona o yolu açtım gitmesi için maddi manevi destek oldum 7 yıldır ilk kez benim sayemde ailesine kavuştu

Sebep neymiş?

Çok garip neden tutuklanıyor ve eşinizi Alman vatandaşlıgı yokmu
Ozaman orda vize dışında kaçak yaşayıp yakalanmıştır
İltica etmesi gerek falan filan derken çok sıkıntılı bi durum bunları geçtim
Eşinizin Ailesi size ulaşabilir
En son nezaman konuştunuz ve Size tavrı nasıldı

sebebi neymiş..
adam sanki sizi oraya çekmek istiyor gibi.. Resmen kaçmış gibi.. siz de peşinden gelin diye..
amaaan para falan yollasın bari bi işe yarasın.. Euro Usd yollasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…