- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Olmasin inşallah. Ben işin aslını ogrenmen icin dedim. Yoksa birsey kendi kendini yeme. Ve erkekler kendi cevresinde yapmazlar birsey. Altinda araba var. Ne zaman isterse gider yapar. Valla bu konuda ben babama bile guvenmem. Meyilli bu erkekler işte yaaa.Insallah oyle degildir fakat yinede belki... esimin calistigi cevre babamin tanidiklariyla dolu goz onunde bir sey yapsa hemen haber gelir gibi ama gizli sakli oldugu kanisindayimm tabiki varsa oyle birsey. Ama umit ediyorum ki olmasin.
Valla hemen aldatan erkek profili olusturdunuzOlmasin inşallah. Ben işin aslını ogrenmen icin dedim. Yoksa birsey kendi kendini yeme. Ve erkekler kendi cevresinde yapmazlar birsey. Altinda araba var. Ne zaman isterse gider yapar. Valla bu konuda ben babama bile guvenmem. Meyilli bu erkekler işte yaaa.
Buna deneyim derler. Cevrem sagolsun. Ben aldatma ihtimali varsa kanitlasin istedim. Ne var bunda.Valla hemen aldatan erkek profili olusturdunuz
Sizin dediginuz gibi parayla takip ettirerek mi kanitlayacak valla bence konu sahibi esiniz aldatmiyor bende bunu bilir bunu soylerimBuna deneyim derler. Cevrem sagolsun. Ben aldatma ihtimali varsa kanitlasin istedim. Ne var bunda.
İyi, ne mutlu.Sizin dediginuz gibi parayla takip ettirerek mi kanitlayacak valla bence konu sahibi esiniz aldatmiyor bende bunu bilir bunu soylerim
Bu eski konulara nerden bakiyoruzDaha önce ki konunu da okumuştum,eşin nikah işlemleri için bir kaç günlüğüne gidecekti,gitmesin onsuz kalamam diyordun.Adamı bu kadar çok sıkıyorsan,o şekilde davranması normal.
Ayrıca detaylı yorum yazabilmek için eski konularına baktım şimdi hepsini silmişsin,konuları silmek yasak.O konuları hemen tekrar yaz,yazamıyorsan yönetimden rica et yerine getirsinler yoksa ceza alacaksın.
Canım konusuna bakmak istediğin kişinin profil sayfasına giriyorsun,orada mesajlar bölümü var ona giriyorsun,alt tarafa doğru indiğinde bu üye tarafından açılan tüm konuları ara diye bir yer var ona tıkladığın zaman o kişinin açtığı tüm konuları görebiliyorsun.Bu eski konulara nerden bakiyoruz
Hmm tamam sagol canim iyi aksamlarCanım konusuna bakmak istediğin kişinin profil sayfasına giriyorsun,orada mesajlar bölümü var ona giriyorsun,alt tarafa doğru indiğinde bu üye tarafından açılan tüm konuları ara diyebir yer var ona tıkladığın zaman o kişinin açtığı tüm konuları görebiliyorsun.
Ay senin yazdigin cevaba kalp bakmisimHmm tamam sagol canim iyi aksamlar
Rica ederim canım,iyi akşamlar.Hmm tamam sagol canim iyi aksamlar
boşuna kurup kendini kurma...benim gibi hemen hamile kalmışsın...erkekler öyle sevgili gibi mıç mıç olmayı sevmiyorlar...bende senin gibi çok konuşur sorardım en sonunda eşim sevmesem boşanırız medeni insanlarız dedi kapandı konu ...ha hala arada beni sevmiyormusun diye takılırım...ama sadec şakasına..üstelik gerçekten yoruluyor da olabilir...evlilik böyle bişiy işte fazla zorlama bence...başkası olduğunu bilemem bunu sen anlarsın ama adam sırf yorgunum dedi ve +18 video izledi diye aldatıyor diyemezsin...kendinede haksızlık etme eşinedeInsallah yoktur yıkılırımmm. Dua edin.
Evet bnm esimde bir sefer sevmiyormusn beni dedgimde sevmesem neden senin yaninda olayim birakir giderdim cok mu zor demisti.boşuna kurup kendini kurma...benim gibi hemen hamile kalmışsın...erkekler öyle sevgili gibi mıç mıç olmayı sevmiyorlar...bende senin gibi çok konuşur sorardım en sonunda eşim sevmesem boşanırız medeni insanlarız dedi kapandı konu ...ha hala arada beni sevmiyormusun diye takılırım...ama sadec şakasına..üstelik gerçekten yoruluyor da olabilir...evlilik böyle bişiy işte fazla zorlama bence...başkası olduğunu bilemem bunu sen anlarsın ama adam sırf yorgunum dedi ve +18 video izledi diye aldatıyor diyemezsin...kendinede haksızlık etme eşinede
Seni seviydr sevmesine ama yapacaklrndanda geri kalmzlar erkek milleti bunlar.videolarada takilma benim esmde izliyor izledgnude bana soyluyor kizsam soylemez..ama seks hayatnzda durgun oldgndan suphelenmemk elde degil..cogu zmn kadinlr daha istekszdr erkklere gore seninkinn bu tavri degsk geldi banaEvet bnm esimde bir sefer sevmiyormusn beni dedgimde sevmesem neden senin yaninda olayim birakir giderdim cok mu zor demisti.
aynen bak erkekler hep aynı işte...sürekli sıkıştırma adamı...kocadan önce baba oluyorlar bebek doğunca...çocuğada bakmazlar ama babalar ya hani ...hep yorgunlar hep bitkinler hep uykuları var...bunlar böyle canım ....hiçççç takıpta kendini boşuna üzmeEvet bnm esimde bir sefer sevmiyormusn beni dedgimde sevmesem neden senin yaninda olayim birakir giderdim cok mu zor demisti.
Sagolun tesekkur ederim insallah oyle birsey yoktur zatenArkadaşım da sizin gibi evlenir evlenmez hamile kaldı. Onların da cinsel yaşantısı sizin gibi iyi gidiyordu. Bebek olduktan sonra eşi uzaklaştı. Kız beraber olmak istesede eşi yorgun olduğunu çok çalışması gerektiğini onlara bakması gerektiğini söyleyip duruyormuş. 2-3 ay da bir beraber oluyorlarmış o da kızın zoruyla ama aldatma gibi birşey söz konusu değil evlilikleri de devam ediyor. Bazı erkekler evlilik üzerine birde çocuk olunca bu yükü kaldıramıyorlar.
Oyle yapmaya calisacam ama yinede tedbiri birakmamak gerwek sanirimaynen bak erkekler hep aynı işte...sürekli sıkıştırma adamı...kocadan önce baba oluyorlar bebek doğunca...çocuğada bakmazlar ama babalar ya hani ...hep yorgunlar hep bitkinler hep uykuları var...bunlar böyle canım ....hiçççç takıpta kendini boşuna üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?