- 5 Eylül 2015
- 60
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Tesekkur ederim yorumunuz icin insallah oyle birsey yoktur cunku onu cok seviyorumCnm dedigine gore gercekten degisiklik var umarim biri yoktur ama bu soylediklerin benimde biri oldugununu dusunmeme sebep oldu..takipte ol derm
Insallah yoktur yıkılırımmm. Dua edin.Yani benimde aklima ilk gelen baskasimi var acaba ..
Yoksa neden degissin bir insan bukadar ..
Tsk ederim.Konu sahibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz vardır illa bi sebebi ..
Gözünü 4 aç derim ben..
Size özel mesaj attım bakabilir misinizTsk ederim.
Insallah canimInsallah yoktur yıkılırımmm. Dua edin.
Insallah dediginiz gibidir. Ve Surekli eve gelir gelmez uyuyor hic vakit ayirmiyor bana.Birisi oldugunu sanmiyorum bazen erkeklerde isteksizlik olabiliyor işlerden dolayi yorgundur size karsi iyiyse biraz sabredin +18 videolarada fazla takilmayin telefonu ne alemde ya
Insallah oyledir okuyup yorum yaptiginiz icin teskkur ederimBazı adamlar karısı anne kendisi baba olduktan sonra böyle saçma sapan tavırlara girebiliyor.onlar da bir nevi doğum sonrası depresyon yaşayabiliyor.
Bence birisi yok ve geçici bir durum bu.
Bana öyle geldi nedense.çünkü bebek doğduktan sonra başlamış sorunlar.Insallah oyledir okuyup yorum yaptiginiz icin teskkur ederim
Uzerine gitme su aralar iyice bi dinlensin kendine gelsin tekrar yanina gelecektirInsallah dediginiz gibidir. Ve Surekli eve gelir gelmez uyuyor hic vakit ayirmiyor bana.
Tesekkur ederim dikkate alicam yorumunuzu.evliliğinde sorunlar yaşayan biri olarak ne kadar mantıklı bi yorum yazabilirim bilmiyorum ama ben sanmıyorum başka birinin olacağını..biz kadınlar hala sevgiliyken ki ilgi,sevecenlik bekliyoruz erkekler için durum öyle değil.onlar daha düz daha monoton daha odun..bi çoçuğunuz olduğu için seni anne modeli olarak görüyor bu da cazibeni azaltıyo olabilir ama söylediğine göre cinsel hayatınız haftada 1 çok da kötü değil bence..bi süre üstüne gitme kendi haline bırak sende rahat ol..gözün üstünde olsun ama sorgulamadan çaktırmadan yap bunu
InsallahUzerine gitme su aralar iyice bi dinlensin kendine gelsin tekrar yanina gelecektir
Insallah oyle degildir fakat yinede belki... esimin calistigi cevre babamin tanidiklariyla dolu goz onunde bir sey yapsa hemen haber gelir gibi ama gizli sakli oldugu kanisindayimm tabiki varsa oyle birsey. Ama umit ediyorum ki olmasin.Paran olsa, kocani bi hafta takip ettirir, kanitlar ve bu kanitlari suratina firlatirdin.
Bi tanidigin güvendiğin kimse varsa ona da yaptirabilirsin. Kanit sunmadigin surece o devamli uste cikacak, birde kiskanc ve dırdırcı laftasi yersin.
İcimden bir ses, birseyler karistiriyor diyor. Ve erkekler hamilelik ve cocuk doneminde aldatmaya meyilli maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?