eğri oturup doğru konuşalım. Aynı evin içinde yaşıyorsunız öyle her an özlesin bensiz nefes dahi alamasın falan biraz uç bir hayal bence. Sorunlarınız neydi bilmiyorum ama onları aşabildiyseniz birlikte eğleneceğiniz şeyler yapın,evinizde mutlu zaman geçirin işte ozaman akşam işinden çıkıp evime gideyim de huzur bulayım diyen bir adam olur. Sensiz nefes alamıyorum günleri sevgililikte olur yaniEşim beni çok daha çok sevsin istiyorum yine yeniden heyecan istiyorum beni heran özlesin bensiz nefes alamasin istiyorum daha önce konu açmistim küçük şeylerden tartisiyoruz diyee artik değişmek ve değiştirmek istiyorum bu evliliği fikirlerinizi bekliyorumm
Tebrikler, budur.Birey olun, kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, genel kültürünüzü arttırın.
Başkasının yapamayacağı bir konuda usta olun.
Bağımsız olmayı başarın.
Kendinize saygı duyun.
Dediklerinize katılmakla birlikte bunların kişinin kendisini manevi olarak geliştirebileceği şeyler olduğunu ve bu birikimlerin karşı taraftan ziyade insanın kendine yapacağı iyilikler olduğunu düşünüyorum. Herkes bunları yapabilse keşke o ayrı. Bu karakterdeki insanın çevreye yansımaları da farklı olacaktır muhakkak ama ortada kurulmuş bir evlilik var zaten mesele iki kişi arasında ortak payda bulmak o sebepten birlikte zevk alınacak şeyler yapılmalı ve bunlar ne yapsak ki diye değilde içten gelerek akşam olsada birlikte vakit geçirsek şeklinde oluşmalı. Yoksa bayan kendini geliştirmiş genel kültürü artmış eşiyle ortak noktası olmadıktan sonra o evlilikte yine mutlu olunmazBirey olun, kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, genel kültürünüzü arttırın.
Başkasının yapamayacağı bir konuda usta olun.
Bağımsız olmayı başarın.
Kendinize saygı duyun.
Dediklerinize katılmakla birlikte bunların kişinin kendisini manevi olarak geliştirebileceği şeyler olduğunu ve bu birikimlerin karşı taraftan ziyade insanın kendine yapacağı iyilikler olduğunu düşünüyorum. Herkes bunları yapabilse keşke o ayrı. Bu karakterdeki insanın çevreye yansımaları da farklı olacaktır muhakkak ama ortada kurulmuş bir evlilik var zaten mesele iki kişi arasında ortak payda bulmak o sebepten birlikte zevk alınacak şeyler yapılmalı ve bunlar ne yapsak ki diye değilde içten gelerek akşam olsada birlikte vakit geçirsek şeklinde oluşmalı. Yoksa bayan kendini geliştirmiş genel kültürü artmış eşiyle ortak noktası olmadıktan sonra o evlilikte yine mutlu olunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?