Çok fazla 'ben' demiyor musunuz sizce de?
'bensiz nefes almasın' çok abartı bir istek. Ruhen bütünleşin bu ayrı bir şey, ama bir insanı bu denli kendinize hapsetmeye hakkınız yok.
Belki bu düşünceleriniz farkında olmadığınız bir baskı oluşturmuş bile olabilir karşı taraf
Heyecan mı istiyorsunuz, ona daha farklı yaklaşın.
Kendinize bakmaya başlayın süslenin püslenin kilolu iseniz kilo verin, daha sık arkadaşlarınızla vakit geçirin
Herşeyinizi anlatmayın daha az konuşun, herşeyden şikayet etmeyin cıvıl cıvıl olun ama naz da yapın arada
Yeni bir çevre edinin, hobi edinin, kurs ya da meslek edindirme kursları vs olabilir çalışmıyorsanız
Mesleğiniz ne bçalışıyor musunuz, işinizde kendinizi geliştirin.
Kendinizi geliştirirsenz hem siz mutlu bir insan olursunuz hem de size hayranlık duyar.
Kimse yatak temalı akıl vermedi ki şaka yapıyoruz sadeceBir de ciddi ciddi yatak temalı akıllar verilmiş.
Eğer erkekler sadece bununla kadınlara bağlanıyor olsalardı, seks işçileri başında yazmalarla yemek pişiriyor bir de türkü söylüyor olurdu.
Tövbe yarabbi...
Birey olun, kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, genel kültürünüzü arttırın.
Başkasının yapamayacağı bir konuda usta olun.
Bağımsız olmayı başarın.
Kendinize saygı duyun.
Ya herşey tanga tunga değildir heralde evli arkadaşlarım:) daha da soğumak istemiyorum evlilikten. Yani tamam bende okuduğum gördüğüm kadarıyla anladım cinselliğin ne kadar önemli olduğunu ama hatunda karakter bilgi kültür de sıfırsa sadece seks aşkına da bu evlilik denilen şey yürümez herhalde.
Eşim beni çok daha çok sevsin istiyorum yine yeniden heyecan istiyorum beni heran özlesin bensiz nefes alamasin istiyorum daha önce konu açmistim küçük şeylerden tartisiyoruz diyee artik değişmek ve değiştirmek istiyorum bu evliliği fikirlerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?