Evliliğime yeniden heyecan kazandirmak istiyorum

Evet aslinda temel sorun o benin cok fazla ben demem kendimi on planda tutmam onda bi baski olusturuyo iyi ama bende de bu davranis sekli oturdu artik bunu nasil degstrebilrm ki

Esim de ben de evdeyiz hep birlikte vakit geciriyoruz o ise gitmedigi icin ben de kursa baslamak istemyorum evdeki zamanimizi nasil zenginlestirebilirim onu bilmiyorum

Bir de ciddi ciddi yatak temalı akıllar verilmiş.
Eğer erkekler sadece bununla kadınlara bağlanıyor olsalardı, seks işçileri başında yazmalarla yemek pişiriyor bir de türkü söylüyor olurdu.
Tövbe yarabbi...

Kimse yatak temalı akıl vermedi ki şaka yapıyoruz sadece

gerek yok.seven her turlu sever.bu ıç camasırı falan hıkaye...

Aynı evın ıcınde yasayıp da sureklı bakımlı olmak geceliklerle dolaşmak vs cok zor.. Ve saçma açıkçası. Seksılık bı andır bakıştır belkı bı frıkık.. Malesefkı kılık kıyafetle olacak ıs degıl heyecn yaratmak. İş tamamen sızde bıtıyor... Heyecan yaratmak ıcın once kendın heyecanlı olmalısın

sensiz nefes almasın mı?
bence indirim biraz o poponuzu aşağı

Birey olun, kendinizi geliştirin. Kitap okuyun, genel kültürünüzü arttırın.
Başkasının yapamayacağı bir konuda usta olun.
Bağımsız olmayı başarın.
Kendinize saygı duyun.

Ya herşey tanga tunga değildir heralde evli arkadaşlarım:) daha da soğumak istemiyorum evlilikten. Yani tamam bende okuduğum gördüğüm kadarıyla anladım cinselliğin ne kadar önemli olduğunu ama hatunda karakter bilgi kültür de sıfırsa sadece seks aşkına da bu evlilik denilen şey yürümez herhalde.

Daha az daha tatli daha yumusak konus daha kibar davran bak adam nasi degisiyo:)

Evet bence de hersey tangadan ibaret degil daha yumusak ve tatli davranmak olabilir

Bence herhangi biri icin ilgi cekici olmak istiyorsaniz oncelikle bir ozelliginiz olmali. Kendinizi gelistirmeye ne dersiniz ?
Esinizi hayatinizin merkezine koymussunuz gibi duruyor,tamam herkes icin kiymetlidir esi ama bu kadarda kafayi sadece ona takmayin derim. Yani degerinizi/cekiciliginizi esinizin size olan davranis ve bakisiyla olcmeyin! Kendinize donun biraz kendinize bakin ne yapmak sizi mutlu eder ? daha onceden yapmak isteyip imkan bulamadiginiz birsey dusunun onu yapin. Uretken olun herhangi birsey olabilir bu/ yani size cilgin bir fikir bulun sirket kurun demiyorum ama hayatta tutkulu azimli olan insanlar bence ilgi cekici olurlar. Bunun sadece calisip calismamakla da ilgisi yok bence, surekli sabah 8 aksam 5 calisipta hayatinin kendi kisiliginin tum renklerini kaybetmis insanlarda var. Bu hepimizin basina gelebilecek bir durum O durumda hem siz kendinizden hemde karsinizdaki kisi sizden sikilir illaki. Yani cekici olmak istiyorsaniz ilginc size ozel yanlariniz olmali/ki illa ki vardir. Yoksa hayat insani o kadar yoruyor ki inanin bazen kendimizden bikiyoruz kaldiki karsimizdaki bikmasin, birden evliligin hayatin isin rutini binince ustune sonuc bu.
Cozum esinizde degil sizde, onun icin degil kendiniz icin birsey yapin derim. Siz mutlu tamamlanmis olursaniz oda yanindaki mutlu sevgi dolu enerjik kadini daha ilci cekici daha dikkat cekici bulacaktir emin olun.

Kadının başarısının erkeği heyecanlandırdığını hiç düşünmüyorum. Seksilik de öyle, beş on dakika sonra heyecandan eser kalmaz. Evin içinde paçalı donla gez istersen, işveli, cilveli hareketler, bazen çocukça, bazen baskıcı, değişken bir ruh hali heyecan yaratır bence. Evin dışında yaşımıza yakışalım ama evin içinde eğlencenin sınırı yok bence, tabi kimseyi rahatsız etmemek kaydıyla. Birlikte zevk alınabilecek oyunlar, bir luna parka gidip çocuk gibi eğlenmek, evde bir şeyler üretmek birlikte, mesela maket yapmak gibi falan, bunlar hem eğlendirir hem de gerginliği azaltır bence.

Yok cnm merek etme sen kesinlikle degill benim eşim hiç hoşlanmaz mesela seksilik de bir yere kadar yani

Hiç birşey ilk seferki gibi olmuyor fakat bu heyecansiz anlamında değil. Eşler birbirine yönelik ilgi ve süprizlere hitap ederse dozunda heyecan olur sevgi olur herşey olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…