Evliliğime yeniden heyecan kazandirmak istiyorum

Siz nekadar huzurlu mutlu olursanız esinizde okadar mutlu olur.Bahsettiğiniz duygular arada olabilir ama sürekli olması ancak ergenlere yakışır.Bence çok kasmadan karşılıklı güzel duygular yaşayın..

Bence basarili, heyecanli, hayattan birseyler bekleyen birseyler almak ve basarmak icin caba gosteren. Aklinda projeler hedefler olan. yani kisacasi bos olmayan. fikirler ureten, tekliflerle gelen bir kadin herzaman hem esi hemde etrafi icin eglencelidir. Bos aksama kadar evde oturup tv izleyen ve dunyanin ondan ibaret oldugunu dusunen vede deger yargilari ve hayata bakisini onla kisitlayan bir insan ise ne kimsenin ilgisine ceker nede cekici gelir. Bence cekicilik istek ciftler arasindaki arzu sosyal yasanti kisilik taraflarin ayri ayri kendilerini gelistirmesi kendi iclerinde mutlu memnun olmalari bunlar bir butundur.
Sexy camasir 1 sefer yarar 2 sefer yarar yani anlik etki birakir bence, sex biter ilgide ilgide heyecanda orda biter, konu sahibi esinden sadece o anlamda bir ilgi bekledigini sanmiyorum yada ben o anlamda anlamadim.
Iliskinin yada evliligin baslarinda neden ciftler daha muhabbetli daha eglenceli daha tutkulu olur cunku henuz kesfedilmemis denenmemis yapilmamis seylerin heyecanini yasarlar.
Eh zamanla tukenir bunlarda, demekki o heyecan hareketi geri getirmek icin bir karis buyuklugunde dantel yeterli olmayacak uzun vadede.
Birde sunun dusunun esiniz sizin icin hala eskisi kadar cekici ilginc falan filan geliyor mu? Bunlar iki tarafli seyler. Karsinizdaki insanin kafa yapisini dusunce sekline de cok bagli , siz kadin olarak kafa yoruyorsunuz da bir erkegin acaba ben hala esime ilginc heyecan verici geliyormuyum diye sorgulamasi icin belli bir dusunce/kultur seviyesinde olmasi lazim. Olay sade sizde ve sizin yaptiklarinizlada bitmiyor. Biz sizide esinizide tanimadigimiz icin ancak havada kalan fikirler verebiliriz. umarim ise yaramistir

Maddi durumun varsa_şartlar da uygunsa haftasonuna bilmediginiz bir yere konaklamali kacamak yapabilirsiniz,başbaşa romantik.

Esinin sevdigi bir aktiviteye bilet alabilirsin. Tiyatro, begendigi bir sinema,sevdigi biz muzeye giris bileti olabilir..
29 EKIM i iyi degerlendir ,tatilll :)

Gunubirlik kulturel sehir turlarina katilabilirsiniz.

Evinize hoslanacaginiz bir oyun alabilirsiniz, grup oyunlari da olabilir.
Hatta sevdiginiz arkadaslarinizi da eve cagirabilirsiniz.

Seviyorsaniz lunaparka gidin,cocuklar gibi eglenin.

Banyonun aynasina, buzdolabina,kapinin girisine onu sevdigini soyleyen eglenceli minik kagitlar yapistirabilirsin.
Hatta kagitlari numaralandirip sonuncuyu bulmasini da saglayabilirsin.
(Ben calisma kitabinin,el cantasinin icine bile koyardim )

Dogum gunu,ozel gununuz yaklastiysa kisiye/ismine ozel hediye yaptirabilirsin.

Sevdiginiz bir filmi alip izleyin evde,yanina da patlamis mısır/cips.

Sevdigi bir pasta yapip/alıp(yaparsan iyi olur) aksam isiklari kapatarak iyi ki hayatimdasin diyerek surpriz yapabilirsin.

Aksamlari yuruyuse cikin elele tutusup, guzel bir yerlerde cay icebilirsiniz mesela.

Gece disari cikin,eve gece yarısı gelin ,ozgurlugun tadini cikarin.

Yatak odana kokulu mumlardan alabilirsin(madam coco da var, vanilyalı), onun yuzune bakip,birbirinize sarilip yatarak sohbet etmek de iyi gelecektir.

Ic giyim de onemli es gecemeyecegim, guzel kokulu parfumlerin olsun, cicek_egzotik kokulu vucut kremleri de guzel olur. Kisisel bakimina da ozen goster.

Yatak odanda degisiklik yapabilirsin.
Mobilyalarinin yerini degistirebilirsin, nevresim takimlarini degistirebilirsin,baska bir odayi yatak odasi yapabilirsin mesela..( bizde iki yatak odası vardi, nevresim takimlarimi diger odaya taşımıstim)

Yapabiliyorsan, onun sevdigi yemekleri yapabilirsin hatta degisik tatlar_degisik sunumlar deneyebilirsin.

O disaridan geldiginde (mutfakta yemek yiyorsaniz salondaki masaniza) şık bir sofra hazir edebilirsin. Ama misafir masasi kadar ozenli olsun.
Arkadan hafif fon muzigi olabilir.

Evlilige heyecan katmak, monotonluktan kurtulmak, evlilikte mutlu olmanin sırları..vs turunde kitaplar okursan,netten arastirma yaparsan bakis açın degisir,hatta daha yaratici olursun.

Evliligimizin ilk gunlerini ozledim de,seni seviyorum de bolca, dokun_sarıl, onu operek işe gonder. Geldiginde hoş halinle guleryuzle karsila onu.

.......... vsvs. diye gider bu ornekler

Tartismadan uzak dur, tatli dille konus,dinle,sinirlenme.
Sendeki degisimi o da gorecektir.

** buarada bunlari hergun yapma, haftada iki kere degisiklik yap!

Umarim faydali olmusumdur
Allah mutlulugunuzu artirsin.

Son düzenleme:
Sensiz nefes alamasin mi ? Öyle bi dünya yok bence hele de ayni evin icinde yasarken. Insan sürekli gördüğü birini neden özlesin ki.

Tesekkurler kizlarr gercekten guzel fikirler verdinizz

çok güldüm yaa
bu nasıl bi fantezidir

Çok abartmışlar cidden bende hoşlanmam

Kadın kendini bu şekilde parçalarken erkeğin rolü ne olacak bu oyunda?

Kadın kendini bu şekilde parçalarken erkeğin rolü ne olacak bu oyunda?
Yok canim Tabiki de pesinde ben kosturmayacagim surekli
Amac, onun da gözünü acmak. Monotonluktan cikmak.
Bunlar odev degil,severek yapilir bazi seyler.
Insan sevemedigi birine seni seviyorum diye zorla not birakmaz herhalde?
Sevdigi birine de severek pasta yapabilir, sevdigi kisiyle oyun oynayabilir, haftasonu surprizim var hadi tatile gidiyoruz diyebilir vsvsvs.. sonucta tek tarafli fayda saglamiyor. insan seviyorsa bunlar niye agir gelsin ki? Mesela Ben tiyatro bileti alirim, ertesi ay normal bir gunde esim bana hediye alir içimden geldi diye..
Ayrica, iliskilerde hep veren taraf olmaya da karşıyım. Adam dedigin de benim dusunduklerimi pekala yapabilir,o yonde tesvik de ederim onu.
O da mutlu oluyorsa devamini getirebilir diye dusunuyorum.
Karsi taraf adım atmiyorsa niye tum enerjimi ona harcayim ki? O kadar da degil.

çok güldüm yaa
bu nasıl bi fantezidir
15yıllık arakadaşım inan nasıl bir fantazi olduğu benim için bile hala muamma:) kadınsal muhabbet yaparken eşimi iki gün önce nasıl çıldırttım deyince anlat da ufkumuz açılsın demiştik:) o anlattıkça ufkumuzla birlikte çenemiz açılmıştı

Yok öyle birşey. Heyecan evliliğin doğasına ters bir kere. evlenmeden önceki tanışıklığınıza bağlı olarak değişir ama ilk 1, hadi bilemedin iki sene sonra heyecan meyecan arama. Değil dantelli don, cinsel hayatında devrim yapsan etkisi birkaç hafta sürer. Hiç bir duygu kalmaz demiyorum ama öyle ilk günlerdeki gibi pır pır olmak için hafıza kaybı gerek.

heyecan evlilik anladım yapan bunu beceren başarılı olan gördüm mü görmedim :)

Neden sensiz nefes alamasın ki?
Yapışık ikiz gibi olan evlilikler de kendi içinde bunaltır insanları.
Sizin başka uğraşınız var mı bunun dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…