Gerçek kesit -->
Benim bir tane öküzden hallice bir kız arkadaşım eşini çıldırtmış (adamın resmen gözü dönmüş )
Yaptığı şu : eşine biraz cilve biraz şehvetle yaklaşıp adamı azdırdıktan sonra bi bahane ile diğer odaya geçip kendisini odaya kilitlemiş.eşi düz duvarı delebilecek kıvamdayken kapıyı aşamamış eşinde adrenalin tavan yapmış ,sabaha kadar çıldırıp çılgınlar gibi kavga etmişler:)) bi dene heyecan olur size de.hala gülerim böyle bir şey neden yapılır hala düşünürüm:))
Çalışmıyor musunuz ikinizde yaniEsim de ben de evdeyiz hep birlikte vakit geciriyoruz o ise gitmedigi icin ben de kursa baslamak istemyorum evdeki zamanimizi nasil zenginlestirebilirim onu bilmiyorum
Çok abartmışlar cidden bende hoşlanmamBenim en kucik kardesimle, karisi boyle.
Yapisik ikiz gibi
O kadar abartiliki ayni bardaktan iciyorlar ne icerlerse. Gelin o sekilde istiyor
Onlara bakarken beni sikinti basiyor
Surekli mic mic mic..
Insan azcik ozlemeli ya hu.
Bana surekli 7/24 sirnasmak sikici geliyor.
Kadın kendini bu şekilde parçalarken erkeğin rolü ne olacak bu oyunda?Maddi durumun varsa_şartlar da uygunsa haftasonuna bilmediginiz bir yere konaklamali kacamak yapabilirsiniz,başbaşa romantik.
Esinin sevdigi bir aktiviteye bilet alabilirsin. Tiyatro, begendigi bir sinema,sevdigi biz muzeye giris bileti olabilir..
29 EKIM i iyi degerlendir ,tatilll :)
Gunubirlik kulturel sehir turlarina katilabilirsiniz.
Evinize hoslanacaginiz bir oyun alabilirsiniz, grup oyunlari da olabilir.
Hatta sevdiginiz arkadaslarinizi da eve cagirabilirsiniz.
Seviyorsaniz lunaparka gidin,cocuklar gibi eglenin.
Banyonun aynasina, buzdolabina,kapinin girisine onu sevdigini soyleyen eglenceli minik kagitlar yapistirabilirsin.
Hatta kagitlari numaralandirip sonuncuyu bulmasini da saglayabilirsin.
(Ben calisma kitabinin,el cantasinin icine bile koyardim)
Dogum gunu,ozel gununuz yaklastiysa kisiye/ismine ozel hediye yaptirabilirsin.
Sevdiginiz bir filmi alip izleyin evde,yanina da patlamis mısır/cips.
Sevdigi bir pasta yapip/alıp(yaparsan iyi olur) aksam isiklari kapatarak iyi ki hayatimdasin diyerek surpriz yapabilirsin.
Aksamlari yuruyuse cikin elele tutusup, guzel bir yerlerde cay icebilirsiniz mesela.
Gece disari cikin,eve gece yarısı gelin ,ozgurlugun tadini cikarin.
Yatak odana kokulu mumlardan alabilirsin(madam coco da var, vanilyalı), onun yuzune bakip,birbirinize sarilip yatarak sohbet etmek de iyi gelecektir.
Ic giyim de onemli es gecemeyecegim, guzel kokulu parfumlerin olsun, cicek_egzotik kokulu vucut kremleri de guzel olur. Kisisel bakimina da ozen goster.
Yatak odanda degisiklik yapabilirsin.
Mobilyalarinin yerini degistirebilirsin, nevresim takimlarini degistirebilirsin,baska bir odayi yatak odasi yapabilirsin mesela..( bizde iki yatak odası vardi, nevresim takimlarimi diger odaya taşımıstim)
Yapabiliyorsan, onun sevdigi yemekleri yapabilirsin hatta degisik tatlar_degisik sunumlar deneyebilirsin.
O disaridan geldiginde (mutfakta yemek yiyorsaniz salondaki masaniza) şık bir sofra hazir edebilirsin. Ama misafir masasi kadar ozenli olsun.
Arkadan hafif fon muzigi olabilir.
Evlilige heyecan katmak, monotonluktan kurtulmak, evlilikte mutlu olmanin sırları..vs turunde kitaplar okursan,netten arastirma yaparsan bakis açın degisir,hatta daha yaratici olursun.
Evliligimizin ilk gunlerini ozledim de,seni seviyorum de bolca, dokun_sarıl, onu operek işe gonder. Geldiginde hoş halinle guleryuzle karsila onu.
.......... vsvs. diye gider bu ornekler
Tartismadan uzak dur, tatli dille konus,dinle,sinirlenme.
Sendeki degisimi o da gorecektir.
** buarada bunlari hergun yapma, haftada iki kere degisiklik yap!
Umarim faydali olmusumdur
Allah mutlulugunuzu artirsin.
Yok canim Tabiki de pesinde ben kosturmayacagim surekliKadın kendini bu şekilde parçalarken erkeğin rolü ne olacak bu oyunda?
Köle istiyolar benceBensiz nefes alamasın nedir ya..
15yıllık arakadaşım inan nasıl bir fantazi olduğu benim için bile hala muamma:) kadınsal muhabbet yaparken eşimi iki gün önce nasıl çıldırttım deyince anlat da ufkumuz açılsın demiştik:) o anlattıkça ufkumuzla birlikte çenemiz açılmıştı
çok güldüm yaa
bu nasıl bi fantezidir
Köle istiyolar bence
Neden sensiz nefes alamasın ki?Eşim beni çok daha çok sevsin istiyorum yine yeniden heyecan istiyorum beni heran özlesin bensiz nefes alamasin istiyorum daha önce konu açmistim küçük şeylerden tartisiyoruz diyee artik değişmek ve değiştirmek istiyorum bu evliliği fikirlerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?