bekara karı boşamak kolaydır arkadaşlar. bence bekar arkadaşlar bu konuda yorum yapmasın.
bende öuyle düşünüyordum ama şimdi tam tersi düşünüyorum.
bizde çok ayrılma noktasına geldik kafaya koymuştum ayrılcam die. ama çocuğum vardı. tek başıma tüm sorumluluğu üzerime alacaktım.
ev,araba maaş hepsi olsa bile tüm sorumluluk sende bu hiç kolay birşey değil. ben göze alamıyorum
bekarların kafası daha cok calısıyo ama ne hıkmetse!..bekara karı boşamak kolaydır arkadaşlar. bence bekar arkadaşlar bu konuda yorum yapmasın.
bizde çok ayrılma noktasına geldik kafaya koymuştum ayrılcam die. ama çocuğum vardı. tek başıma tüm sorumluluğu üzerime alacaktım.
ev,araba maaş hepsi olsa bile tüm sorumluluk sende bu hiç kolay birşey değil. ben göze alamıyorum
bekarların kafası daha cok calısıyo ama ne hıkmetse!..
bkarlar yapmayın yorum..evlenınce dusuncelerınızde ımzalanıp elınızden alıncak..
sız sız olmıycaksınız..
bekarsınız maşallah mantıkla super hareket edıyoruz bılınclıyız mantıkıyız evlenınce bunlarıda kaybedıcez sanırım..
sızın dusuncenıze saygı duyuyorum..
ama sız kendı ayakları, uzerınde durmaya cesaret edemedıysenız bekarlar nıye yorum yapmasın!..
Canım tepkinde seni anlıyorum ama ben kendimden örnek vereyim. Bekarken o kadar fevri ve cesaretliydimki evlilik konusunda hiç taviz vermezdim. Hatta evliliğinde sorunları olan kuzenime, ekonomik özgürlüğün var neden boşanmıyorsunki, ben olsam hiç düşünmem demiştim. Şimdi aynı durumdayım ama maalesef böyle düşünemiyorum. Yani insan bekarken daha rahat konuşuyor ama bu benim için geçerli tabi herkes evlnenince değişmeyebilir.
hayır sımdıye kadar asla bırıne boşan dememısımdır..Canım tepkinde seni anlıyorum ama ben kendimden örnek vereyim. Bekarken o kadar fevri ve cesaretliydimki evlilik konusunda hiç taviz vermezdim. Hatta evliliğinde sorunları olan kuzenime, ekonomik özgürlüğün var neden boşanmıyorsunki, ben olsam hiç düşünmem demiştim. Şimdi aynı durumdayım ama maalesef böyle düşünemiyorum. Yani insan bekarken daha rahat konuşuyor ama bu benim için geçerli tabi herkes evlnenince değişmeyebilir.
bende doğmamış çocuğum için boşanmıorum daha 8 aylık evliyim 6 aylıkta hamileyim eşimle tanışarak evlendm ailem istemedi ama oldu
şimdi onlada bilio bende çalışıorum ama değişir umuduyla boşanmıorum.çok mutsuzum
,bekara karı boşamak kolaydır arkadaşlar. bence bekar arkadaşlar bu konuda yorum yapmasın.
,
hiçbir çocuk yıllar sonra annesinin karşısına geçip de; "çok teşekkür ederim, benim için yıllarca babamdan dayak yedin, türlü hakaretlerini işittin, aldatmalarına göz yumdun. bunun için sana minnettarım" demez.
,
hatta birinin söylediği şey; "annem babamı çekip silik bir kadın olarak hayatına devam etseydi ona saygım olmazdı benim. şimdi ona hayranım, çünkü tek başına çocuk yetiştirecek cesareti göstermiş.."
hiçbir çocuk yıllar sonra annesinin karşısına geçip de; "çok teşekkür ederim, benim için yıllarca babamdan dayak yedin, türlü hakaretlerini işittin, aldatmalarına göz yumdun. bunun için sana minnettarım" demez.
bekarım empati yapamıyorum bu konuda..çünkü evlilik nedir ne değildir bilemiyorum..ama annemden yaşadım bunu..çocuklar önce anneye muhtaç.. o yüzden annenin eli kolu daha çok bağlanır...
zerrin özer in bir şarkısı var ;
hekimden sorma çekenden sor demişler, acısını dertlerin çare gösteren değil çeken bilir demişler...
canım böyle sevgimi olur allesen eşin senin sevgin kadar seni seviyormu peki yok..çok sorunlu bir evliliğim var çok sorunlu.... ama seviyorum onu ...çok seviyorum.....çok.....
tüm yaptıklarına rağmen ayrılma düşüncesi bile yıkıyor beni ama aldatılıyor sevilmiyor incitiliyorum hep....hep.... galiba cesaretim de yok. ne yapmalıyım?
alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?